Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Watto1991 #23059 üzenetére
Köszi!
Végül is mivel alkalmi játékos vagyok és per pill. nincs 30K-m rá beleugrottam egy ilyenbe Gamdias Hebe M1 [[7.1]] gondoltam kipróbálom újonnan vettem 10K volt kéz alól gondoltam ha nem jön be eladom majd akár 1-2K bukóval, egy próbát megér.
Előtte jó pár tesztet megnéztem róla és a szoftverét leszámítva HERA /az borzalmas/ nagyon király füles, csak egy pár órát kellett állítgatni mire rájöttem a beállításokra és a G930 után is a térhangzása kiváló nem torzít ez a rezgés is jó játékokban bár ez inkább parasztvakítás de néha használva élvezhető.. és erőteljesen tisztán szól. Nyilván van jobb füles de napi 2 óra játékra ebben a kategóriában hozza azt ami elvárható sőt csak meg kell találni a beállításokat ehhez meg utána kell olvasni rendesen.
-
otto1
tag
válasz
Watto1991 #23007 üzenetére
Hali.
Épp a napokban küzdöttünk a kollégámmal hasonló problémával.
(Mindent hallottunk játék közben, hogy megy a lépcsőn, hogy milyen zenét hallgat, mindent ami kijött a hangkártyájából.)
Bármit állítgattunk a Win-ben nem segített.A megoldás egy USB füles volt úgy, hogy az alaplapi hangkártyát letiltottuk az eszközkezelőben.
Mivel neked van USB külső hangkártyád, egy próbát megér az alaplapi hang letiltása.
Üdv:
Ottó -
galaktikus
aktív tag
válasz
Watto1991 #23005 üzenetére
A mikrofon érzékenységet programonként kell belőni (Teamspeak, Discord). Mindenkinek behallatszik a fejhallgató zaja, ha nincsenek az érzékenységek megfelelően belőve. A voice activation detectiont javaslom használni az állandó közvetítés helyett (asszem TS-en ez a neve), és aztán játssz a csúszkával, hogy mikor nem hallatszik már be, de még a hangoddal simán aktiválódik. Ez egyértelműen nem a füles hibája, hanem csak beállítási gond.
Szerk.: Ha az én nyitott GAME ONE fülesem nem hallatszik be, akkor a zárt Alphának még inkább nem szabadna, pedig nem hallgatom halkan. Szóval sok sikert a teamspeak, discord mókoláshoz.
-
Watto1991
senior tag
válasz
Watto1991 #22989 üzenetére
Update: Kicseréltettem a Cloud Alphát egy másikra, ugyanez a gond. A hangzása nagyon jó, a mikrofonja tiszta, viszont ha egy youtube zene megy a háttérben, vagy egy játékban újratöltök, akkor behallatszik a mikrofonba... mindenki halja Discordon mi megy a gépen... teljesen értetlenül állok a történet előtt.
Pedig ma megérkezett a Creative SB X-Fi Surround Pro 5.1 USB külsős hangkártya, reménykedtem, hogy megoldja a gondot, de semmi.. ugyanúgy áthallás van a mikrofon meg a fejhallgató rész között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest