- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benz
csendes tag
hy mindenki, annyi fülesem elb*szódott hogy bekellett kötnöm 1 régi fülesem ami trust 640u névre hallgat viszont ennek a mikije nem jó és az lenne a kérdésem hogy azt meglehetne vhogy oldani hogy ennek az usbs fülesnek a mikijét vhogy letiltotom és bekötöm a csiptetős mikrofonom, ha vki tudna heleplni megköszönném
-
Shape
aktív tag
Hi all.
Valakinek nincs Ilyen fülese véletlen?
kinézetre Medusa árban viszont sokkal joban megérné kategoria
sose halottam erről a gyártóról állítolag gamer cuccokat gyárt. -
BioNiCMaN
addikt
Csak a hazai forgalmazót találtam meg. Árról tudsz valamit?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Kis zöld izé
senior tag
Szevasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért járok én jól egy pár tízezer forintos 5.1-es fülessel, mikor egy szimpla fejhallgatót rácsatlakoztatok egy X-FI kártyára és beállítom a 3D headphone funkciót? Mi a különbség? Mit tud egy 5.1-es füles? Megéri-e az árát és ha igen akkor milyet ajánlanátok? Na persze nem kell nekem egy 60k-s füles! Válaszotokat előre is köszönöm!Bye!
-
p_adam
addikt
válasz Kis zöld izé #1905 üzenetére
Semmivel nem jobb, a hangminőség pedig rosszabb. Vannak 'valódinak' mondott 5.1es fejhallgatók ezeknél több apró kis hangszóró van a jobb és bal oldalt is, ezek pedig még rosszabbak azoknál az USB-s (sztereo de 5.1nek mondott) fejhallgatóknál mint amik hardveres módon valósítják meg az 5.1-re átkeverést. (Régebbi) játékoknál persze nem biztos hogy ez a hátrány nagyon megjelenik, filmeknél vagy zenehallgatásnál viszont 100%. Nem tudom hogy X-Fi-re kötve kalibrálható-e a térhangzás, ez az egy amit esetleg nem tud. Annyi biztos hogy a Dolby Headphone-ból van háromféle külön mód nekem X-Fi sincs és mégis működik.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Kis zöld izé #1905 üzenetére
Hangminőségben nem a lagjobbak ezek a fülesek mert egy minőségi sztereó füles hangzásban veri őket. Ez leginkább zenehallgatásnál jön elő. Ha viszont sokat játszol és filmezel akkor szerintem nagyon jó egy ilyen füles. Egy sztereó fülessel hiába állítasz be 3D hangzást azért az még sem lesz olyan mint amikor 6 hangszóró állítja elő azt. Meg sem fogja közelíteni. Ez leginkább játékoknál előnyös mert simán belőhető vele az ellen holléte még falon át is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Kis zöld izé
senior tag
Köszi a válaszokat! Még egy kérdés: Van olyan füles amelyik 3db 3,5-es jack csatin kersztül csatlakozik a hangkártya kimeneteire. Vagy csak sima sztereó jack megoldás illetve usb van? Mert ha valódi 5.1-es fülesről beszélünk akkor annak valóban 6 csatornáról kellene levennie a jelet vagy nem? Bocsi a kérdésekért, de én elég sügér vagyok a témához!
Bye!
-
p_adam
addikt
válasz tupacamaru #1907 üzenetére
Erre kénytelen vagyok belinkelni ezt: [link] (alul van a 'Save file to your PC')
Remekül letesztelhető vele mennyire képes térhangzára egy fej (esetleg fül-)hallgató. És szerintem jó móka A Dolby Headphone is hasonló techikát használ csak nem ilyen effektíven.
Játékkal nem próbáltam de az okosok azt mondják hogy egy jó sztereo fejhallgatónak tökéletes pozícionálása van(bár játékra felesleges méregdrága fejhallgatót venni de így van). -
tupacamaru
veterán
válasz Kis zöld izé #1908 üzenetére
Nekem 6 csatornás Zalman van, azon is 3 darab jack dugó van. Ilyen
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
Meghallgattam, jó volt. Én tökéletesen hallottam hogy mikor honnan jön a hang. Talán egy picit amikor előlről jön az nem jött át rendesen, de a többi irány az teljesen rendben volt.
-
p_adam
addikt
válasz tupacamaru #1911 üzenetére
Az (ex-) Denon AH-D2000-rel hallgatva olyan volt mintha több méterrel arrébb lenne és nagyokat lép Remekül leteszteli mekkora virtuális tér is áll rendelkezésre.
-
ateszm
senior tag
válasz tupacamaru #1911 üzenetére
üdv. szert tettem én is az általad belinkelt fülesre. viszont akadt egy kis problémám. sehogyan sem sikerül mély hangokat kicsikarni belőle. alaplapi hangkártya lehet a bűnös? a tesztnél,ami a driverben van(realtek),ott amikor rákattintok a hangfalakra,mindegyik szól,csak a sub nem... ne is várjak onnan hangot? vagy esetleg benéztem valamit? a válaszokat előre is köszönöm...
üdvözlettel ateszm
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
Randall1017
tag
Hali!
Milyen fejhallgatót ajánlanátok? Játékra és filmezésre kéne, mikrofon legyen rajta, zárt legyen, lehetőleg NE USB-s legyen...Árban kb.:20k
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Nem sírok, csak izzad a szemem
-
ateszm
senior tag
pörög a topic...
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
JarrekStar
tag
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni a Turtle Beach Ear Force X4-ről. Szerintetek megéri megvenni?
-
broaff
tag
Tapasztalat: Soha ne vegyetek Gembird AP 5.1-et mert egy vagon ***....
Ráadásul kettétört a kezemben amikor felakartam rakni... -
Randall1017
tag
Vettem egy Sharkoon X-Tatic 5.1-est és csak ajánlani tudom mindenkinek
Nem sírok, csak izzad a szemem
-
ÁDI
aktív tag
Vettem egy Sharkoon Cosmic 5.1-est és csak ajánlani tudom mindenkinek : főleg gameban király (többnyire Bf2),
mozi alatt térhatás főleg a filmtől függ.....de egyébként ott is baba :-)SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
ÁDI
aktív tag
válasz KTomi77 #1920 üzenetére
ááááááááááá,dehogy nyomja! klassz puha plüss
kényelmes,tutira!
egyedül a vezték tekeredik be állandóan, de ez a többi fülesemnél is így volt...erre van megoldás???[ Szerkesztve ]
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
downcore
tag
hello!
Most akarok venni egy 5.1-es fejhallgatot, most is van csak sajnos mar 2x is eltort es hat a veget jarja ezert egy cseret szeretnek veghez vinni! Nekem most egy Ozaki PH009 (sigma) van/volt es tokeletesen meg voltam vele elegedve... nagyon kenyelmes es nagyon jo a hangzasa is ezert valami hasonlo minosegu fejhallgatot szeretnek! Velemenyetelkre lennek kivancsi a SAITEK Cyborg 5.1 -es fejhallgatoval kapcsolatban valaki nem tudna nekem egy korrekt "tesztet" leirni vagy valami? Mert sajnos debrecenben 1 boltban sem lehet kapni ezert testkozelbol nem lattam meg soha es igy fel se tudtam probalni! Ezert kerem a ti segitsegeteket!
Koszi!
-
Chrys_
addikt
Van valakinek X-Tatic III Digital? [link] Jóféle?
[ Szerkesztve ]
-
kambo333
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy Speed-Link Medusa 5.1 ProGamer edition-t és akár mit csinálok zúg... Nem tudom miért Ha a windows hangja le van véve akkor is... Egyedül akkor hagyja abba ha az USB-ből kihúzom de akkor ugye nem kap áramot Amúgy (Rózsaszín, Fekete, Zöld és Sárga jackek vannak + 1 USB) Valaki tud segíteni? :S
-
kambo333
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy Speed-Link Medusa 5.1 ProGamer edition-t és akár mit csinálok zúg... Nem tudom miért Ha a windows hangja le van véve akkor is... Egyedül akkor hagyja abba ha az USB-ből kihúzom de akkor ugye nem kap áramot Amúgy (Rózsaszín, Fekete, Zöld és Sárga jackek vannak + 1 USB) Valaki tud segíteni? :S
-
vfeco
aktív tag
válasz kambo333 #1927 üzenetére
Szia! nekem is Medusa 5.1-em van. Imádom!
Egy bajom van csak vele, hogy CoD4-ben állandóan azt hiszik, hogy WH-zok.
Sajnos olyan sok a csiter, hogy nem lehet megmagyarázni hogy 5.1 füles és egy X-Fi "csodákra" képes. No azért egy kevéske Skill sem árt.Mindentől függetlenül én azt mondom, hogy egy 5.1-es füles igazán egy jó hangkarival szól jól. (pl. X-Fi Gamer vagy jobb...)
Szerintem nálad vagy a cucc gyári hibás, vagy a hangkártya "sitt". Sok alaplapi hangkari alapból zúg.
-
Gebei
csendes tag
Sziasztok ! Nekem most egy steelsound 5hv2 fülesem van, ezt akarom lecscerélni egy sharkoon x-tatic fülesre. Előtte volt már nekem a Sharkoon-tol egy Cosmic-om ami be is vált csak sajnos kontaktos lett a kábele. A kérdésem a következő, mivel már nem lehet kapni újonnan cosmicot így gondoltam veszek 1 x-taticot, csak nem tudom hogy van-e olyan jó mint cosmic volt. Ha valakinek van most x-tatic fülese az irja le a vélemyényét THX. Jah még annyi, hogy x-fi extreme gamer 7.1 es hangkártyám van szerintem ez nem olyan rosz, csak kérdés, hogy ezzel visszaadja azt az élvezetet játékoknál amit a füles tud nyújtani ? elég neki egy ilyen hangkártya hogy ki lehessen használni az x-tatic tulajdonságait ?
-
RyanGiggs
őstag
Én is szeretnék venni egy 5.1es fülest.
Azt szeretném kérdezni melyiket érdemes venni.
Ne legyen túl nehéz,és ne lötyögjön.Amugy ezeket jól meg tudja szólaltatni
egy Sound Blaster Audigy 24bit 7.1es hangkari? (ez van nekem)
(azt jól tudom hogy sokkal többet ér mint egy integrált Realtek) -
D80
tag
Sziasztok!
5.1-es fülest keresek játékhoz. kb 15.000-et szánok rá.
3 típust találtam:
Saitek Cyborg 5.1 Headset
Sharkoon X-Tatic 5.1
Speedlink SL-8796 Medusa 5.1 Home
Ha valakinek van valamelyik, vagy tudna segíteni a választásban, azt nagyon megköszönném!!! -
kerlac
őstag
Szia!
Nekem Saitek van és összességében meg vagyok elégedve vele. A hangzása tökéletes, mikrofonja mondjuk nem a legprofibb, de elmegy. Sajnos a zsinórja egy kicsit rövid, de gondolom lehet hosszabbítani. A fülhallgató kényelmes, bár hosszabb idő után kicsit kényelmetlen, de ez mindnél így van. -
icespeak
csendes tag
Hi nem tudtok olyan fülesről ami xbox 360 kompatibilis lenne és nem chat hangra kellene hanem, hogy a játék hangjait halljam. Bármilyen árkategóriából amit csak tudtok.
-
Voalá
csendes tag
sziasztok
a haverom most vett egy razer barracuda fülest cod2ben nyomulunk és az lenne a probléma hogy mindent hall rendesen tisztán (lövés, granyó, stb. hangokat) kivéve a menést, tehát a lépéseket azt a többihez képest halkabban jóval, integrált hangkártyája van mert jó fülesre arra futja neki de hangkártyára nem az okostojásnak ennyiért már sennheisert vettem volna inkább, mind1 ha valaki tud segíteni azt szeretném meg kérni legyen kedves megdobni valami megoldással
köszönöm -
Möhe
addikt
Hali
Most kaptam kézhez a Speedlink Medusa 5.1 ProGamer fülest.A kis táskáját mikor kicipzároztam meglepődtem, egy kis piros szalaggal, masnival volt átkötve mint egy ajándék.
Így elsőre tetszik,csak furcsa a normál kis 4-5 éves Philips-emhez képest. Viszont annyit észrevettem hogy a basszus az kicsit silány. Zene,film,rádió alatt verte a mélyhangokban a sztereo fülesem a Medusa-t,nem is kicsit.Hangzásban kicsit még figyelnem kell hogy front vagy háttérhang,de idővel biztosan reflexből megy majd minden.
A beépített kis hangerőszabályzón a vibrációs tekerő nem csinál semmit.A kis könyvében is keresgéltem de nem említi azt,igaz magyar nyelven nincs leírás róla.
Egy régebbi tulajnak kérném a segítségét ez ügyben.mod: nincs hozzá egy driver,vagy segédprogram mint a Cyber Snipa Sonar 5.1-hez?
[ Szerkesztve ]
-
T.Krisz
csendes tag
Sziasztok!
lenne egy kérdésem hozátok vennék egy 5.1 fejhalllgatót és nem tudom miet
véleményetek ?
kettöt találtam meik legyen ?
1.Razer Barracuda 5.1 Headset
2.Sharkoon X-Tatic 5.1 Analog
valaki tud segíteni nagyon megköszöném !!!
köszönöm -
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Valaki megírná nekem akinek speed link 5.1 medusa fülese van milyen a hangja?
Jól lehet hallani a hangokat gondolok itt hátulról jobbról-balról lentről-fentről jövő hangokról?
Alaplapi hangkártyám van relatek 888 Vagy inkább vegyek egy hangkártyát és használjam a mostani fülesemet? (coddal játszom a mostani fülesem logitech precision gaming)HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Möhe
addikt
válasz LamaCube #1939 üzenetére
Én is sokat játszom COD-al és igen csak helyén vannak a hangok. TS-en vagyok a srácokkal és mikor S&D-ban gubbasztok egy sarokban,forgok a hangok felé,várva az ellent, meg is jegyezik hogy mennyire képben voltam "vakon" ,csakis a fülesre hagyatkozva. Nekem igen tetszik,és szeretem is.Audigy 2-vel használom nem alaplapival. Max a következő beruházásod egy hangkártya lesz, jó vétel a Medusa 5.1, szvsz.
mod: 3 hsz-el ezelőtt éppen beszámoltam róla,azóta teljesen megszoktam,csak ha 2 órát van a fejemen akkor már kicsit érzem a nyakamat,mert van súlya,és a fülemet is nyomja,de lehet csak azért mert nagy a fülem.
[ Szerkesztve ]
-
ElVisZ
tag
hali
Kéne nekem egy Medusa 5.1 ProGamer fülesnek a bekötési rajza. (olyan, hogy az egyes hangszórókhoz milyen színű kábel van kötve). Egy egyszerű rajz megteszi amit az egyik kedves tulajdonos készítene...
valami ilyesmi kéne: [link] csak ez egy másik medusa-é nem a progameré, a jobb oldal az megegyezik de a bal nem)Nagyon fontos lenne, plíízzz....
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
sti10p
senior tag
Még noob vagyok a témában, úgyhogy valaki felvilágosíthatna, hogy milyen hátrányai vannak a vezeték nélküli fejhallgatóknak! Gondolom nincs olyan jó hangminőségük mint a vezetékeseknek... Csak azért nem akarok vezetékest mert mindíg félek, hogy megráz az áram !
[ Szerkesztve ]
XY
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Soha nem volt még surround fülesem, csak stereo, abból se audiofil kategória.
Játékhoz (néha filmhez) kéne egy. Kérdésem, h ma, 2009-ben megéri-e venni egy zalmi fülest? Vagy 5 éves technológia. De akkoriban meg voltak elégedve vele, ahogy olvastam.Az aktualitásoknál ez a roccat cucc keltette még fel az érdeklődésem.
Vhogy össze kéne hasonlítani a kettőt!
Tényleg, mennyibe lesz ez kb? Amennyit írtak rá, vagy jó lesz az ~30 körül is?
Annyit nem szánok rá... Zalmi jelenlegi ára kifejezetten barátságos. De egy 20-ig fájdalommentesen elmennék, ha tudtok esetleg jobbat.Köszi!!
ui: nem volt ingerem átnézni röpke pár ezer hsz.-t. Remélem megértitek. Olvasgattam, amíg volt hozzá kitartásom.
Üdv,
Teasüti -
Teasüti
nagyúr
Van egy ~10-es árkategóriás philipsem. Elsőre jó vételnek tűnt, ma már egyáltalán nem használom, mert:
-elemes, és hamar leszopja az akksit,
-szar minőség, interferenciáktól hemzsegő átvitel,
Van úgy, h egy adott pozícióban kell tartanom a fejem, mert 2 centivel arrébb, már besistereg a vétel...Viszont ha minden összejön, akkor egész jó tud lenni. Simán partiban van az átlagos fejesekkel. Nem elvetendő ötlet a drótless.
Előző hsz-emhez hozzáfűzve:
jut eszembe, zalmiban nincs bass. Ahogy olvastam, a bass bemenet "zsákutcába fut".
Pedig a hangszórók hivatalosan képesek lemenni 50 hz-re. (ki hiszi ezt el? )
Namármost csak úgy tudom megjeleníteni a többi csatornán a mélyet, ha forrásból trükközök? (mittomén, hangkarinál mondjuk leveszem minimumra az aluláteresztő szűrőt...)[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
up
-
mák
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 5.1-es mikrofonos fejhallgatót.
Tudtok ajánlani valamit?mákosnudli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest