- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, gondolom aki vantageozik az tuningol is nagyrészt!
A helyzet a következő : van egy GIGABYTE Turbo Force NX88T512HP videókártyám, és rászántam magam hogy tuningoljam, a voltagehoz nem nyúltam, az maradt 1.10v...de beszarás h mit bír a kártya, nem merem tuningolni...a következő eredményeket értem el eddig :
Shader : 1715 MHz alap -> 1960 MHz 5000+ artifact
-> 1955 MHz kőstabil, 62 fokos temperature (GPU független teszt)
Mem : 920 MHz alap -> 1050 MHz 1 artifact -> 1045 MHz kőstabil, 1000 MHzre állítottam végül, 1.0 nses hynix ramok
és végül nekiláttam a GPUnak :
GPU : 700 MHz alap -> 910 MHz tuning (0 artifactal, itt állítottam le a tesztet, mert kezdtem beszarni
h kárt okozok...merjem folytatni a tesztet? Azon kívül h a kép kifagy 1 pillanatra és a program visszaveszi az órajeleket nem lehet semmi baja a karimnak ugye? 62 fokos temperature egyébként, továbbra is...).
GPU-Z-vel teszteltem...ilyen tuningbajnok 8800GT-t fogtam volna ki? Válaszotokat előre is várom...ha esetleg valaki kételkedik csinálhatok később pár screenshotot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest