Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Rover623 #13899 üzenetére
Nem is kérdőjelezem meg a hozzáértésedet a témába mert tudom, hogy értesz hozzá nem véletlen te csinálod a 06-os listát...én csak a teszt részével foglalkozok a kiszámolásával nem igazán csak láttam XS-en mekk progiját azt megnéztem.
2. Igen jó ez a kigyűjtés csak épp azt nem tudod kiszűrni ha olyan tweakolt oprendszerrel vannak az eredmények csinálva amivel akár 1000pont többletet is ellehet érni ugyanolyan VGA-val mer nem egyet láttam már XS-en és én se akartam elhinni, hogy a fenébe ver rám több mint 1000pontot 4870-el és a válasz csak annyi volt, hogy xp tweak és ha arról dob egy ORB linket nem tudsz mitcsinálni szvsz. Igaz XS-en se mindenki állszent.
Subaru: ORB linket kell dobni ezentúl és nem lesz kötözködés, vagy nem publikálni az eredményeket, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest