Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajkó

őstag

válasz Rover623 #18561 üzenetére

Műszaki oldal? :)) Hol? Itt??? Hihihiiií! Ez jó volt. Így visszaolvasva 100-150 hsz.-t nem látok kb. egyet sem... Kérdezz valós dolgokról, ami a kenyerem javához ad (KIF, NAF, FAM)! Én használom a sz.gépet, nem pedig a sz.gép engem... :U
    Összeesküvés? :) Én is kivettem a részem mindenféle tuning, űberhűtés, és új termékek orba-szájba vásárlásából. Utólag azt kell hogy mondjam, SAJNOS!
    Ugyan miért is beszélnénk erről? Nézz meg egy Doom3-mat( ami egy mezei Radeon 9200/128MB-ot mediumon elfutkározott 2.5-es bartonnal, 1.5-2GB ddr mellett. a játékélményt nem is említve), és hasonlítsd össze egy COD 6-tal, vagy egy Bad Company 2-vel! Ez utóbbihoz minimum követelmény a Core 2 Duo/ 2GHz, 2GB ddr2, és a 7800GT/256MB... PFFFF! Hol van az a fenenagy fejlődés amit ilyen szinten meg kell fizetni? :F Jah, megvan! Pl. ott, amikor a WM2 kidob steam connect fail-al, vagy éppen mw2multi.exe hibával! :C El szaladt a ló, de nagyon!
    Teletűzdelik egy raklapravaló jajdekirálynevevan plusszal(FFA, AA, ésstb...), ahelyett, hogy valóban tennének valamit azért, hogy jobbat kapjunk ha már méltóztatunk esetleg megvásárolni a játékot. Miért nem használják azokat a jólbevált(és egyúttal elavultnak kikáltott) engine-eket, és az architektúrákat a játékok fejlesztői? Miért kell venni 150-200ezres gépet azért, hogy ne akadjon, ne lagoljon, ne legyen kockás és persze stabil legyen az az éppen aktuális X@R??? Na itt van neked/nektek összeesküvés elmélet! ;]
    Sajna én is játszok, tehát ez valamelyest az én keresztem is.
    De ennek ellenére azt vallom, hogy az ÁR/ÉRTÉK ARÁNY nem a szegények mencsvára (kicsit bosszantó. amikor ilyeneket látok személyes aláírásokban...), sokkal inkább az ÉRTELMESEBB RÉTEGÉ! Ők nem sajnálnak kiadni x összeget y tételre! Csak nem utasítják el azt a tényt, miszerint hülyeség újat, és/vagy legújabbat venni! Ha megveszed az éppen "legkirályabb" vga-t maximum felkerülsz egy olyan listára aminek tályékoztató jellege kellene hogy legyen, nem pedig prestige kérdés. Ha fel is kerülsz, akkor mi van? Max. két év, és lenyomlak ugyanazzal a vga-val, és egy picit komolyabb configgal fél, vagy lehet hogy negyedáron! :B
    Remélem érthető volt a képletem! Tudom, hogy van rajta fogás, mint mindenen. Tudnék én is ódákat zengeni a CUDA-ról, és a 16X-os élsimításról, de minek...? Hogy PéHá negyed addikt atyaúrIsten legyek? LOL Megsérteni ezzel senkit nem akartam, félre ne értsétek! Inkább értelmezzétek...
    Nyilvánvaló, hogy rengeteg munkád van ebben a listában, és ez becsülendő! De sajnos nem jól alkalmazzák az emberek. Elvakítja őket a csillogás... :D Bocs hogy behánytam ide, de "Borban az igazság!"
    Tudom, reménytelen eset vagyok! :K Peace! :R

Új hozzászólás Aktív témák