Hirdetés
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Alister71 #18596 üzenetére
szép eredmény, én is kb 2 napig finomítgattam, de még lenne benne egy kicsi
még a 3,9ghz-es C2-es B50-esemet is lecseréltem erre a C3-as B55-re, + X1650xt ből is ez a második, mert az előzővel 4100-körül lehaltam, asszem jó hobbyt találtam..remélem az eredmények is hamarosan frissülnek..
(#18599) BMW001 - ez meg egy csúnya eredmény!
-
MPowerPH
félisten
Az új proccal egy max. oc, de még lazán bántam a feszekkel.
-
Alister71
nagyúr
Majdnem meglett a 4k
3976
-
rucinho
tag
MSI Afterburnert használok,viszont egy probléma b...a a csőröm!
Beállítom a progiban az emelt feszt,minden fasza,viszont a gép újraindításánál visszaveszi a feszt a gyári értékre és állandóan azzal kezdem hogy belőjem az feszültséget!
Van vmi megoldás erre a problémára?Köszi.
-
viktor82
őstag
Hy,az elmult hónapoban több tesztet is készitettem és egyetlen eredményem sem került fel a listára megtudhatom,hogy mért?
-
pszihó
aktív tag
powerolor 5670 512 CF16362 pöty szétkurt xp-vel
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #18519 üzenetére
Kicsi javítás:
Gigabyte EP45-DS3
Intel C2Q Q9550@2.83Ghz
Gainward 9600GT GS 1GB
Kingston HyperX 2x2GB DDR2 1066MHz BEAlapon, 12365
[link] -
viktor82
őstag
Szeretném,ha szépségeim felkerülnének a listára!
8800ULTRA SLI -
Alister71
nagyúr
Egy X1650XT-s eredmény.
A Q6600 kihajtotta a lelkét.
XP-n biztos jobban menne.
-
Lajkó
őstag
válasz
Rover623 #18561 üzenetére
Műszaki oldal?
Hol? Itt??? Hihihiiií! Ez jó volt. Így visszaolvasva 100-150 hsz.-t nem látok kb. egyet sem... Kérdezz valós dolgokról, ami a kenyerem javához ad (KIF, NAF, FAM)! Én használom a sz.gépet, nem pedig a sz.gép engem...
Összeesküvés?Én is kivettem a részem mindenféle tuning, űberhűtés, és új termékek orba-szájba vásárlásából. Utólag azt kell hogy mondjam, SAJNOS!
Ugyan miért is beszélnénk erről? Nézz meg egy Doom3-mat( ami egy mezei Radeon 9200/128MB-ot mediumon elfutkározott 2.5-es bartonnal, 1.5-2GB ddr mellett. a játékélményt nem is említve), és hasonlítsd össze egy COD 6-tal, vagy egy Bad Company 2-vel! Ez utóbbihoz minimum követelmény a Core 2 Duo/ 2GHz, 2GB ddr2, és a 7800GT/256MB... PFFFF! Hol van az a fenenagy fejlődés amit ilyen szinten meg kell fizetni?Jah, megvan! Pl. ott, amikor a WM2 kidob steam connect fail-al, vagy éppen mw2multi.exe hibával!
El szaladt a ló, de nagyon!
Teletűzdelik egy raklapravaló jajdekirálynevevan plusszal(FFA, AA, ésstb...), ahelyett, hogy valóban tennének valamit azért, hogy jobbat kapjunk ha már méltóztatunk esetleg megvásárolni a játékot. Miért nem használják azokat a jólbevált(és egyúttal elavultnak kikáltott) engine-eket, és az architektúrákat a játékok fejlesztői? Miért kell venni 150-200ezres gépet azért, hogy ne akadjon, ne lagoljon, ne legyen kockás és persze stabil legyen az az éppen aktuális X@R??? Na itt van neked/nektek összeesküvés elmélet!
Sajna én is játszok, tehát ez valamelyest az én keresztem is.
De ennek ellenére azt vallom, hogy az ÁR/ÉRTÉK ARÁNY nem a szegények mencsvára (kicsit bosszantó. amikor ilyeneket látok személyes aláírásokban...), sokkal inkább az ÉRTELMESEBB RÉTEGÉ! Ők nem sajnálnak kiadni x összeget y tételre! Csak nem utasítják el azt a tényt, miszerint hülyeség újat, és/vagy legújabbat venni! Ha megveszed az éppen "legkirályabb" vga-t maximum felkerülsz egy olyan listára aminek tályékoztató jellege kellene hogy legyen, nem pedig prestige kérdés. Ha fel is kerülsz, akkor mi van? Max. két év, és lenyomlak ugyanazzal a vga-val, és egy picit komolyabb configgal fél, vagy lehet hogy negyedáron!
Remélem érthető volt a képletem! Tudom, hogy van rajta fogás, mint mindenen. Tudnék én is ódákat zengeni a CUDA-ról, és a 16X-os élsimításról, de minek...? Hogy PéHá negyed addikt atyaúrIsten legyek? LOL Megsérteni ezzel senkit nem akartam, félre ne értsétek! Inkább értelmezzétek...
Nyilvánvaló, hogy rengeteg munkád van ebben a listában, és ez becsülendő! De sajnos nem jól alkalmazzák az emberek. Elvakítja őket a csillogás...Bocs hogy behánytam ide, de "Borban az igazság!"
Tudom, reménytelen eset vagyok!Peace!
-
kop8
őstag
Szerintem inkább pont visszariaszt még egy videókari megvétele a pontszámok láttán.
Mivel nem mutat fel megfelelő gyorsulást a rendszer.
De ha tudná a dupla pontszámot lehet többen vennének 2 vga-t.De ez csak a sz@r 3dmark-nál van, igazi játéknál kijön a plussz kari tudása, duplája szinte.
De miért van így??
-
-
kop8
őstag
Nem értem ha van egy 4870 ami elér 16000 pontot
és hozzáteszünk még egy 4870-et akkor miért nem duplázódik meg a pontszám -
Speed®
titán
válasz
benedekco #18549 üzenetére
Indítsd -nosysteminfo paraméterrel a 06ot, valszeg menni fog.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Laraxior #18551 üzenetére
Mintha valahol aszonták volna hogy visszaveszi a gyengébb órajelre.
max két alacsonyabb órajelűhöz közelít a teljesítményük de mindkettő a saját órajelén megy.
mehet a ref a toxic órajelein, kérdés hogy erősen terhelő játékok alatt stabil is marad e.amúgy tesztelésre szar a 10.3 beta catalyst. minimum -20 30mhz a gpuból stabilitás szinten. hiába atom gyors, pont elvesztem a clock to clock előnyt az instabilitás miatt. remélem whql 10.2-vel végre átlépem a 860mhz-et.
-
válasz
Jeesus #18325 üzenetére
Nekem is pont ez a bajom.
Feltettem a 03-05-06-ot is, de mind fagy. Elindítom, feljön a logoja, majd megáll. Vár akár 5-10 percig is. Közben 50%-ra terheli a procit. Fent van a hotfix, a legújabb Open AL driver, Catalyst 10.2, WinXP SP3 minden frissítés rajta, legfrissebb DX.
2*1GB DDR2, As-Rock 785GMH/128, Athlon 64 X2 4000+
Mi lehet a hiba okozója?
Ja és igen... BIOS-ban beállítottam már mindenfélét a vga memóriának, próbáltam már sideport only meg sideport+uma - 128, 256, 512 beállításokkal is...
5let? -
subaruwrc
félisten
-
pszihó
aktív tag
hd 5670 powercolor 512mb
alaporajeles egy szétbä..ott vinxp-vel
11366 pöty -
kop8
őstag
Szokták frissíteni a listát?
Vagy milyen időközönként?
Mert van itt egy eredményem ami szeretném ha felkerülne a listára:
Sapphire 4870 512MB-os videókari.
[link] -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
memphis_19 #18534 üzenetére
Igen, léggel.
Tr Black +2db Ultra Kaze 3k -s venti.
-
MPowerPH
félisten
válasz
memphis_19 #18531 üzenetére
Sajnos nem tudok többet kihozni az i7 -ből, még talán 21MHz van benne, több semmiképpen se. Ezen a beállításon tök stabil volt, egyet emeltem a BCLK -n, és már win alatt kifagyott.
-
Devid_81
félisten
válasz
memphis_19 #18531 üzenetére
4400MHz-en ment igy is
Mit jelent a "kicsit"? -
MPowerPH
félisten
Itt egy alap eredmény is. 2db OC -s VGA -ról van szó, az egyik MSi, 880/1000, a másik HiS, 900/1000.
-
MPowerPH
félisten
Itt van a végső eredmény, ennél szerintem nem lesz jobb, vga -kat nem tudom tovább húzni. 29.000 lenne a cél, de nagyon messze van.
tomic: Megy egy privi.
-
MPowerPH
félisten
Kis javítás, sajna szobában meleg van, proci nem tud többet.
Ezt kérném feltenni. -
MPowerPH
félisten
Az újdonsült 4890 CF -emmel egy kicsi eredmény.
-
addikt
válasz
memphis_19 #18521 üzenetére
Köszi, sajna nem tudok tesztelgetni egy darabig, barátnőmnál van a vas és csak akkor hozom vissza ha megjön az alaplapja.
Pedig ezt az eredményt elsőre hoztam össze, ha tovább tesztelgettem volna több is lenne. Új win is dob rajta vagy 30pontot. -
GabN73
addikt
Kép
Régi eredmény,a vidkari nem volt húzva,proci még bírta volnasajna a vidkari elment,a lapom behalt,el kellene küldeni gariztatni......
-
memphis_19
tag
válasz
Jah bocs látom igen
, csak az előbb nem jött be a kép.
Szép eredmény, grat -
memphis_19
tag
válasz
Bekapcsolt PhysX mellett tesztelted?
-
addikt
Lap és ram csere után:
Lap: Gigabyte EP45-DS3
Proc: Intel C2Q Q9550@2.83Ghz
Vga: Gainward 9600GT GS 1GB
Ram: Kingston HyperX 2x2GB DDR2 1066MHz BEMinden alapon, 12353 pont
Kép
Jövőhéten megpróbálom szűz winnel és megnézem a tuningot is. -
Devid_81
félisten
válasz
memphis_19 #18517 üzenetére
Uhh, nah azzal elleszel egy darabig
De meg a VGA nem annyira rossz, boven megteszi, persze nem kell minden szurot bekapcsolni, es ha nem kell a FullHD. -
Devid_81
félisten
válasz
memphis_19 #18514 üzenetére
Egesz jol megy a G80as GTS
En a helyedben nyugdijaznam az X2-est, persze ez csak a penztarcadon mulik -
memphis_19
tag
Bocs, de nem sikerült a képet betenni.
-
memphis_19
tag
Itt is egy eredmény.
Lap: Gigabyte M57SLI-S4
Proci: Amd Athlon 64 X2 5200+ @2991 Mhz
VGA: Gigabyte 8800 GTS 320Mb/320bit
Mem: 2*2GB kingmax DDR2 800(5-5-5-18) @ 855 MhzKép:
-
subaruwrc
félisten
válasz
memphis_19 #18510 üzenetére
a fantáziánkra bízod ?
-
viktor82
őstag
Ja,ez jó kérdés!
-
Devid_81
félisten
válasz
memphis_19 #18510 üzenetére
Es hol van az itt?
-
memphis_19
tag
Itt is egy eredmény.
Lap: Gigabyte M57SLI-S4
Proci: Amd Athlon 64 X2 5200+ @2991 Mhz
VGA: Gigabyte 8800 GTS 320Mb/320bit
Mem: 2*2GB kingmax DDR2 800(5-5-5-18) @ 855 Mhz -
kop8
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest