Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahavasi
tag
up!!!

-
S.u.l.i.r.o
tag
Visszakerült a Banshee.
-
ahavasi
tag
UP!!!!!
Csináltam egy 3dfx videót (3dfxevolution.atw.hu /FILEOK!!) -
Redneck
nagyúr
Bocs hogy ide irok! Aki tudna nekem segiteni Voodo 2 bizniszben az pls irjon! Nagy Voodo rajongó vagyok! Éljen a Quake Voodoval

-
válasz
PH! kedvence
üzenetére
''Az oldal jelenleg szünetel.''
-
faster
nagyúr
Doom3 Voodoo3-on.
Bővebben: link
Kíváncsi vagyok, Voodoo1-re össze lehetne-e hozni.
-
lyzzard
aktív tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Nemmondod!! szerezz már nekem is egyet!!

-
spirit007
senior tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Hű appám

Azt még a TNT2-k idejében is árulták vmi 30 ropiért !
....pontosabban drágább volt mint egy nonameV3 2000 (AGP)
[Szerkesztve] -
PH! kedvence
tag
Végre.
Sikerült beszereznem a gyűjteményem következő darabját. Egy diamond monstert!!!! -
PH! kedvence
tag
Csúcsszuper voodoo 5 miniteszt olvasható az oldalamon!!! Megnézni ám!

-
lyzzard
aktív tag
nah.. valahol valaki emlitette, hogy a v3 tud valamiféle t&l-t...ez mos kamu, vagy driverrel ki lehet hozni belőle, vagy nagyon hülye vagyok?

-
Basmacskin
aktív tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Ő... Kiegészítésnek annyit, hogy vannak olyan alkaplapok, amelyek az alaplap tetejéről kezdik számolni a pci portokat, vannak amelyek pedig az aljától. Vagyis teljesen bizonytalan, hogy az alsó vagy a felső v2-t kell összekötni, Ráadásul jelentkezhetnek anomáliák is szép számmal, úgyhogy a 2 db voodoo2-t hátul is kössük össze, és akkor 100%, hogy minden rendben lesz!!!
Hogyha az én driveremet használja majd valaki, az is mind a 2 voodoo-t kösse össze hátul, mert nagyot passogathat majd, ha a glide az egyik, a direct3d pedig a másik kártyán megy
-
Basmacskin
aktív tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
http://voodoomage.uw.hu/
csak a régi vberziót töltheted le innét, de ez csak akkor fog jól működni, hogyha Nvidia az elsődleges kártya, és 1 db voodoo2-t használsz.
Az új verziót még nem tudtam feltölteni, mert nincs netem. -
PH! kedvence
tag
Feltettem az oldalra egy SLI összekötés segítség cikket.
up ennek a topicnak, mert nem nagyon írogattok -
PH! kedvence
tag
válasz
Basmacskin
üzenetére
Honnan lehet ezt letölteni?
-
Köszi szépen mindkettőtöknek.Valamiért úgy emlékeztem,hogy 16 bites a képe 3D-ben is.
-
zotyesz66
őstag
Nincs a videólejátszással semmi gond Voodoo3-mal, K6-os procival is simán mennek a DivX filmek.
-
kuruczim
csendes tag
Majd elfelejtettem, az akkori kedvenceim:
NFS Hot Pursuit
Tomb Raider 3
SWAT 3
Hidden and Dangeorous
Colin McRae Rally
Bár az FS2000Pro nekem is szaggatott, mint sok mindenki másnak akkoriban
ÉS TÉNYLEG NAGYON SZÉP KÉPET ADOTT!!!
Húú, asszem megkeresem a padláson a gépet, azt leporolom és hadd szóljon!!! -
kuruczim
csendes tag
Hali srácok!
Örülök, hogy ráakadtam erre a topicra. Emlékeztek még a 3Dfx Banshee-re?
Nos nekem olyanom volt asszem 98/99 körül, de már nem emlékszem pontosan. 450Mhz-re húzott 366-os celeron, meg 160mega Ram, 4,3Gigás vinyó...Én voltam a király a 8.A osztályban. hehe
Üdv,
kuruczim -
Voodoo3-mal mennyire lehet élvezhetően filmet nézni ? A 16 bit miatt gondolom,hogy feltűnő a minőségromlás -vagy nem ?
-
PH! kedvence
tag
válasz
Basmacskin
üzenetére
De a neve miatt sok elment belőle, nem?
Ja, ha v2-t kötök SLI-be, akkor elég 1 db hátsó összekötőkábel? Ha ugen, akkor melyik kártyákat kell összekötni vele? -
Basmacskin
aktív tag
nem a 3dfx-ék csinbálták a rusht, ők csak a V1 chipeket adták. A kártyát lényegébe a gyártók csinálták meg, a 3dfx technológiával.. Egró a 3dfx nem tudta hogy AT25-öt tesznek rá ;) Vagyis hát tudta, csak azt nem, hogy már 800x600-nál mosódni fog a kép
. Aztán jöttek a 3dfx féle krokodilkönnyek persze, dehát akkor már mindegy volt. -
lyzzard
aktív tag
válasz
Basmacskin
üzenetére
Pff...jaja...azon is AT25 van...ezekszerint valamit nagyon el****tak a +dfx-nél anno a Rush-sal

-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Majd elmegyek és megnézem mit is tud a kicsike.
-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére

-
PH! kedvence
tag
Kész a Voodoo 5 is. A további tervekről az oldalon olvashattok, előre annyit, hogy lesz egy nagy V2 SLI teszt.

-
lyzzard
aktív tag
válasz
Basmacskin
üzenetére
amugy az az igazság, hogy tulajdonosa vagyok egy Diamond kártyának, ami 2MB-os, és van rajta egy Alliance promotion mittoménmilyen chip..most nem szedem ki, egy gépben van...azzal akármilyen monitorral nem látok semmiféle homályosodást, tűéles képe van...majd valamikor mondom a tipusát...
-
Basmacskin
aktív tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
nekem van egy rushom, nem valami fényesen teljesít. A kép windowsban már 800x600nál elkezd mosódni, köszönhtezően a fényes Alliance chipnek. A 3d -t a programok alig-alig tudják inicializálni, opengl és glide alatt viszont nem tapasztaltem vele különösebben nagy gondokat, leszámítva a lassúságot.
-
gerlaip
addikt
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Bocs nem eladó, én is vadásztam rá.
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
nah kész a legújabb Voodoo2 2.2.0 XP-s driverem, csak még nem tudtam feltölteni. Amint feltöltöm, jelzem!
Mi kijavításra került:
-SLI támogatás
-külömböző típusú SLI támogatása javítcva lett
-Obsidian X16/X24/Stingray 24 kártyák most már működnek ezzel a driverrel
Ugye maradt a DirectX 7/DirectX8 támogatás is, de DirectX alatt nem elérhető az SLI
most hozzáadtam a driverhez egy uninstalláló részt is., aminek a segítségével a registryt és a system32-t ki lehet tisztítani, letakarytva ezzel a drivert.
[Szerkesztve] -
ahavasi
tag
ha van eladó voodoo 5 akkor érdekelne!!! De csak cserére ati 9200 (128mb 128 bites)
-
n_gy_k
aktív tag
Hy!
Melyik a legerősebb Voodoo(k), amelyik(ek) piacra került(ek)? (Voodoo2 SLI...)
Thx! -
lyzzard
aktív tag
Jééé, előléptettek lelkes újonccá!
tök yóóóó
-
gerlaip
addikt
Nekem most egy pci-os V3 2000-em van, volt agp-s is, az kb 175-ig bírta a tuningot, felette már nem emelkedett a 3DMark2000 pont érték. Ezt még nem sikerült húznom. Majd kipróbálom...
-
lyzzard
aktív tag
válasz
neduddki
üzenetére
Namost meg kell védenem a Bansheet.. szal pár napja kaptam egy ilyen kütyüt, memóriahibás volt szegény...nem érintkezett egy lába, de odaraktam neki
szal kicsit megnéztem magamnak, és mivel nem sok különbséget láttam képileg a V3-am és közte, ezért kiraktam a falra
mert azért a V3 gyorsabb...szal a képminősége nem rossz, ugyanolyan sztem, mint emlitett utódjának...aztán megnéztem egy TNT2m64 et, hátha a V3 is csúnya képű, de annak is olyan képe volt...mindez video, vindóz, és 3d alatt...értem 3D alatt az UT-t
jha, nekem csak 180-ig birja a V3...143-ról, és afelett a memória szemetel...mindegy
-
Majstor
senior tag
!!!-3dfx Rulez-!!!
400Mhz K6/2 + SD256Mb 133Mhz + Voodoo1/S3Trio
(első konfigom)
-
PH! kedvence
tag
válasz
neduddki
üzenetére
Rusht nem láttam élőben. Itt a léccel arra céloztam, hogy nagyok voltak vele szemben az elvárások, de nem volt elég gyors.
Bansheem az van is egy, meg volt több ismerősömnek is. Nekünk nem tűnt fel, hogy rossz lenne a képe. Sokkal szebb képe volt mint 2 db voodoo 2-nek összekötve. Igaz, ez a kártya sem volt a leggyorsabb, multi-textúrázást használó játékokban.
Köszi a véleményedet, szeretettel várlak az ottani fórumon. -
neduddki
nagyúr
HI!
Ideznek a 'http://3dfx.uw.hu/'-rol majd mondanam a velmenyem:
Voodoo Rush:
'' Igazából nem volt ez rossz megoldás, de magasabbra volt téve a léc, mint amit a kártya el tudott érni.''
nem tudom hogy lattal-e eloebn ijjen kartyat, de ennel szarabb kepet meg eletemben nem lattam homajjos es szellemkeps volt hogy hasznalhatatlan, 2-3 tipushoz volt szerencsetlensegem az egyik esemrosemnek cserelgettek egy ideig asztan megunta
Voodoo Banshee:
''egy kiváló 128 bites 2D-s chippel'' nem tusdom miben volt kivallo a 2d csip, de hogy az se kepminosegben az bisztos, majdnem egy szallitmany sony trinotronos 17sf es sf2 dobtunk ki mire kiderult hogy nem szarok a monitorok csak a banshee-k kepminosege annyira csapnibalo, termeszetesen osszehasonklithahtlanul jobb volt mint a rush, /akoriban kiloszmara attunk el belole tehat vot jo nehany tipuhoz kozunk/
udv
neduddki
p.s. ne vedd magadra nem bantasbol irtam csak a tenyek kedveert.
vedd figyelemeb hogy ben beszelek jatekokrol es sebessegekrol hanem 2d kepminosegrol. na mos takkor johet a keresztviz:!!!:- ))) -
PH! kedvence
tag
Olvasható a V4 rész is. up ennek a topicnak, mert nagyon süllyed

-
PH! kedvence
tag
Nagyon belehúzott az oldal, már a Voodoo 3 is elkészült. Gyertek oda, olvasgassatok, tanuljatok és használjátok a fórumunkat!
Bővebben: link -
ahavasi
tag
up!
-
ahavasi
tag
szerintem a www.3dfxzone.it oldalon találsz drivert.
-
PH! kedvence
tag
Új frissítés áll rendelkezésre

És lesz valami saját kézzel írt driver, a srác most teszteli. Arra kérlek meg titeket, hogyha fel lesz töltve majd az oldalra, akkor próbáljátok ki, hogy mit javítsunk rajta. -
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy akárhol kerestem sehol se találtam normális Voodoo3-as XP drivert. Mert a karim TV-kimenetes, és azt sehogy se tudom bekapcsoni. Mert edddig csak a 3D-s részére találtam drivert. De a Win-be nem lesz control panel. Ha valaki már talált, légyszi segítsen! -
Basmacskin
aktív tag
-
lyzzard
aktív tag
na egy pillanat... a 3dfx ott bukta el, hogy igazgatót váltottak asszem a voodoo3 után...az az emberke meg nem menedzserpalánta, hanem inkább mérnök volt, igy nem tudta rendesen vezetni az üzleti utakat... láthatóan ott és akkor esett ki a gyeplő a 3dfx kezéből. sorozatos csúszások, be nem váltott igéretek, kapkodás... állitolag a tervezőgépek is sorra akadtak le a gyártási folyamatok alatt a belső fejlesztés hiánya miatt.. és mivel a régi szakik sorra hagyták el a 3dfxet két oldalról gyengült a cég... nameg ott volt az nvidia máig látható gyilkos politikája, meg amugy is...ott volt az ati is, aki meg akkor jelentette meg a 8000-res radeon sorozatot, ha jól tudom..egyszóval sok tényező játszott közre...mellesleg...ha már nvidia...kiváncsi vagyok, mi lett a 3dfx terveiből a kezükben...nvidia geforce (3d)FX 5***?

-
PH! kedvence
tag
Nincs eladó V2 SLI valakinek?
-
Mad Maci
tag
Bővebben: link Már Voodoo Rush is van.

[Szerkesztve] -
Mad Maci
tag
Bővebben: link Ismét komolyabb bővítés történt.

-
Mad Maci
tag
Már fórumunk is van.

-
Mad Maci
tag
Bővebben: link Készülünk már! Tanácsokat, tippeket adjatok nekem pls. Esetleg kioszthatnánk minden 3 dfx kártyát jelentkezők közt, h minél több információt gyűjtsön össze az adott vga-ról, majd pedig összeegyeztetjük a cikkeket és feltöltöm a honlapra.
-
iday
aktív tag
Hát Voodoo5 6000 kártyát soha nemfogsz venni 20k -ért.
Ha van 500k -aakkor talán eséjjel pájázhatsz egyre, persze ha találsz.
-
Mad Maci
tag
Áddzsatok nekem ilyeneket.

-
spirit007
senior tag
Na kipróbáltam mit szól V2 a Doom3-hoz

Erre jutottam :
''c:\ProgramFiles\Doom3\doom3.exe Egy rendszerhez csatlakozott eszköz nem működik.''
...jöhet a pach keresgetés ... -
-
faster
nagyúr
-
spirit007
senior tag
Hééé hová lett a kacsintgatós szmájli ?
-
_Volkovy_
nagyúr
na most már tényleg kéne egy doom3

-
spirit007
senior tag
Mondjuk én eléggé szkeptikusan kezelem ezt a Doom3-azást voodoo -val ...
Nem lehet hogy PhotoShop
Vagy vmi modd-olt pálya (részlet) esetleg múvi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, biztos ezért aránylag nehéz találni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)