Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilvi_3Dfx_
csendes tag
Nem ismerem a Voodoo Song-ot

Most Half-Life1-eztem a 9800 Pro-n
Már unom a Doom3-at +az ilyeneket mert a DX9-es megagrafikán kívül semmi nem jobb bennük mint a hL1-ben v Q2-ben. A 3DMark 05-ben mennyit kell kapni kb a 9800Pro-nak?? Az már szaggat rendesen . Inkább amikor a CPU számolja a shadereket. -
Keitaro
addikt
jájj
Köszi 
Csak átfutottam azon ami eddig volt, a V5 6000-es szvsz szokásos Geri viccelődés volt, Egon hozzászólásával nem értek egyet, mert a V3 is nagyon jó volt
A Rush-al kapcsolatos Rendition rész már javítva (ahogy Geri írta Alliance 2D van rajta)
De azzal sem értek egyet, hogy a Banshee olyan pocsék lett volna. A Bansheenak van egy jó 2D-s része és 16MB ram mellette. Mivel a Core 100Mhz-n ketyegett így az őskövület játékok amik még nem használtak multitexturinget jobban ketyegtek rajta mint a 90-es V2-n.
Én még V1-el indítottam, TR2 nem volt semmi
V2-t csak szerettem volna, de a HL1-et még V1-el toltam végig (helikopteres jelenetnél és nagy robbanásoknál szaggatott rendesen, de különben ment ahogy kellett)
Valaki emlegetett 12 összekötött V2-t.
Az nagyon durva dolog volt, de ''csak'' 8 V2 ketyegett ott. A Quantum3D két V2-es Obsidianjaiból volt egy széria amiből 4 összeköthető volt így 4x2=8 V2 volt ott. Hát abban a korszakban nem volt semmi az biztos... elméleti fillrate 1440MTexel. (viszonyításképpen GF2MX400 800MTexel)
Na persze drágább volt mint a súlya aranyban szal nem volt minden sarkon kettő belőle. Sajna még most is fenáll ez, nemrég volt róla egy téma feldobtak ebayre egy ilyet. Az is aranyáron ment el, na ezé nem lesz soha ilyenem. Vagy 6000-esem vagy egy Daytona-m. Pedig szívesen látnám bármelyiket
Btw Szilvi te nem valamelyik kedves ismerősünk vagy másik nickel?
Nekem lépnem kell, de örülök, hogy éldegél még ez a topik
''It's much better than a TNT so give me, give me...'' Ugye ismeri mindenki a Voodoo songot? Ha valaki elhalasztotta volna felpakolom valahová. A V5 reklámok se semmik
-
Szilvi_3Dfx_
csendes tag
Itt van 1 eredmény ezzel: ASUS P4P800 P4 HT 3GHz MSI ATI 9800 Pro 1GB DDR RAM.
3DMark 2001: 17542
Max Payne 1:1280x1024+High Det. : 93Fps
Max Payne 1: 1024x768+Medium Det:130Fps
Nem tudom h ate eredményed a 3Markban mennyire reális mert én nem néztem Voodoo-val de jónak (elégnek tünik) mert a 3DMark mindegyik verzioja a D3D-t használja nem a Glide-t és ugye a 3DfFx saját API-ja Glide nem a Direct3D. Sokkal reálisabb eredményt mutathatnak a géped teljesítményéről a játékok és ez a Max Payne teszt azt mutatja h a 2001-es game-k 800x600-ba Medium v Low Detailen még jól mennek a gépeden és ez azéer szép ha belészámítod h nekem a Max Payne a GF2 MX 400-om szépen szaggatott 1024-be Medium-ba 640-ben azéer ment rendesen kb 25 fps-el. 2K1-ben úgyis a MP grafikája volt a legjobb ezér a többi 2k1-es game-nek jobban kell futni de min. ugyanígy, rosszabb nem lehet. -
ronaldo
őstag
válasz
Basmacskin
üzenetére
nekem 110mhz-s ramok vannak rajt... hoppá...
-
Keitaro
addikt
Hejj, hogy itt mik voltak, az ember csak egy kicsit nem figyel oda és máris...
Egon szerencséd, hogy nem voltam itt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gerlaip
addikt
Voodoo3-4 tesztekBővebben: link
Ati 9700 a nagy lepetézés
2002-benBővebben: link
[Szerkesztve] -
gerlaip
addikt
válasz
Szilvi_3Dfx_
üzenetére
Amúgy elég ütős a konfigod... Szerintem az Ati 9700-asa, (aminek ugye továbbfejlesztettje a tied) is volt akkor dobás, mint anno a Voodoo2 SLI. Legalábbis a GF4-et nagyon megverte...Majd dobok minnyá linkeket.
-
gerlaip
addikt
válasz
Szilvi_3Dfx_
üzenetére
Hát én is kimaradtam a hőskorból, az első kareszom egy TNT2-es volt, bár 93 körül toltam egy két régi-régi játékot, meg 91 körül tanultam még számtechet Commodore 16-on... De engem is elkezdtett érdekelnia 3DFX tavaly volt egy Voodoo1-esem, meg egy Voodoo3-asom. Az az igazság, hogy télleg valami frenetikus ahogy a Voodoo1-gyes fényeffekteket ad a Quake2-nek a szoftveres renderelés helyett, a Voodoo3 meg egész komoly kártya, kb fele olyan gyors, mint a GF2 mx 400. 2db Voodoo 2 sorba kötve, azt nevezték sli-nek, és ezt elevenítette fel ma is az informatika, kb olyan gyors volt, mint egy Voodoo3. És korát jóval megelőzve tudta azt a sebességet. Csak sajnos rosszul fejlesztettek. Egy VSA100 nevű chipet fejlesztettek ki, emi sajnos lassú volt az nVidia megoldásához képest, bár tudta a 32 bites színmélységet. (A Voodoo1-2-3 22 bitet tudott egy Glide nevű eljárás segítségével, ezzel verve a versenytársak 16 bites megoldásait) És ezt a VSA 100 nevű chipet használták a Voodoo4-hez majd az 5-höz is, abban már 2 illetve 4 darabot használva ebből. Sajnos nem jött be, becsődöltek, és perelték ugyan az nVidiát, aki ellopta tőlük a színmélységbeállítós konzolt, ha jól tudom,(jobbgomb/tulajdonságok/beállítás/speciális/színkorrekció...vagy valami ilyesmi helyen találod) az nVidia megvette a céget.
PH!-n is olvashatsz Voodoo4 tesztet, meg talán Voodoo5 tesztet is...
Szerk: Én is elindítottam Max Payne-t a Voodoo3-assal, jól ment. De nekem ment a TNT2-essel is. Processzor kell alá.. ja és medium beállítás maximum...
[Szerkesztve] -
Szilvi_3Dfx_
csendes tag
Ja és megy a Max Payne 1 Voodoo3-al tudom mert olvastam a MP ReadMe-ben. Azért ez szép nagyon most látom h Voodoo2 vel is megy. De nekem Ge Force2-vel Mediumon szaggatott 1-2X ez tényleg hihetetlen.
Jó lenne most 3Dfx Voodoo15 256MB.....a 6800 Ultra ellen. -
Szilvi_3Dfx_
csendes tag
Még ilyen későn is írtál vmit köszi
Ok elolvastam és tényleg jókat írt nagyon ezeket nem tudtam mármint a pontos adatait a Voodoo1-2-2SLI-nek. A Voodoo2 ellenfele mi volt? Volt ami +tudta verni akkor? Pl TNT v vmi? Sok cikk szerint a Voodoo3 már nem lett akkor siker mint az addigi 2 kari mert az nvidia tnt2 már támogatta 32 bites színmélységet a Voodoo3 nem. és nem lehetett nagyobb 1-1 textúra 256x256-nál. Így volt? + a TNT 2 Ultra + verte viszont a teljesítmény e v2 2x-ese volt. Nemtudom de akkor is ISTEN a 3Dfx. -
gerlaip
addikt
válasz
Szilvi_3Dfx_
üzenetére
Szerkesztettem:....Örülök, hogy ilyen igazságosan látod a dolgokat
Ajánlom az elején GerI írásait(szegényt már azóa kirúgták, egész jó kis dolgokat írt le az elején...)
[Szerkesztve] -
Szilvi_3Dfx_
csendes tag
Nekem nem volt soha 3dfx-es videokarim mer csak 2003-ba volt az 1. PC-m.
És ebbe 1 nVidia GeForce2 MX 400-as volt. Mégis a 3dfx-et tartom a legjobbnak mert mindent az kezdett el a többi csak utód ha nincs a 3dfx akkor sz.tem most nem tudnánk ATI x800-al 70FPS-el Doom3-azni. Végülis amig nem volt Voodoo1 addog minden game pixeles volt és szoftveres módban szaggatott 3 gyorsitó nélkül. 320x200-nál nem mehettünk tovább. gyakorlatilag igen de akkor már nem játék volt hanem inkább önkínzás...kb 5fps. De érdekel a 3dfx és mindent +keresek ami ezzel kaocsolatos. 1997-be terjedt el a Voodoo1 (már 96-ban is létezett csak még nem terjedt el) ez volt az 1. 3D gyorsitó és lehetett adni a fél világnak aki + látta rajta quake GL-t. és 640x480-ban is rendesen lehetett vele játszani minden szaggatás nélkül. Aztán 98-ban jött a Voodoo2 amin aki + látta quake2-t vagy az Unreal-t az + vette. Tényleg vki emléxik arra vízeffektre? Nekem van 2db 98-as újságom és akkori amikor a Voodoo2 épp h kijött...nagyon odavágott mindenkit és quake-el tesztelték +q2-vel X-Demo-val TR1-el. Akkor a legjobb gép p2 300-as volt és volt ami kihasználta a Voodoo2-t. Tényleg jó lett volna ha nekem is lehetett volna voodoo1-2-m mert életben még nem láttam rajta pl az unreal-t +semmit és ezt nagyon sajnálom de mostmár késő. Ha vkit érdekel az akkori tesztek eredményeit és az akkori véleményeket a Voodoo2-ről leírom ide. Ahogy a tesztben van. Az igazság az h azt gondolom a 3dfx bukásáról h a többi cég nem alkotott akkorát mert folytatni könnyebb mint elkezdeni és az alapoktól a semmiből vmit kihozni ami még jó is. Most ugye a 6800 Ultra nagyon állat de nem számít mert nincs az a feeling ami akkor lehetett (mert nemtudom mi volt).Akik tudnak/van idejük azok írjanak ide: szilvi505@citromail.hu a 3dfx-ről v küldjenek képeket pl a Quake2-ből v az Unreal-ból ami Voodoo1-2 vel készült. Örülök ennek a Topik-nak nagyon jó ötlet volt. -
ReJim
őstag
mivel nem értek a 3dfx-hez, azért kérdezném:
hogy egy 3dfx kártyára milyen videókártyát lehet kötni??
tehát ehhez kifejezetten olyan kártya kell, gondolok itt voodoo-kra, vagy egy mezei píszíájos, vagy integrált is megfelel?? -
Basmacskin
aktív tag
de nem ám, alliance AT3D típusú chip volt.
Nagyon szánalmas egy chip, már 800x600-ban mosódott a kép... -
Basmacskin
aktív tag
Ajánlom nézegetni a 3dfxzone.it -t. Olyan dolgok vannak félig készen ott, mint:
-voodoo2 radeon fix
-voodoo2 xp d3d
-voodoo2 kül. sli kártyák javítása xp alá
-stb stb finomságok ;) -
gerlaip
addikt
válasz
anyonyimus
üzenetére
Hát próbáld ki. Miért ne? A gép csak felismeri a Voodoot is? Ki köll próbálni valami glide-os gammával
-
Toness
őstag
-
gerlaip
addikt
válasz
Basmacskin
üzenetére
Akkorgyó
Bocs, kicsit itlaoztam...
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
de bizony 50 mhz az, hogy most te emelt órajelüt fogtál ki az egy dolog.
-
gerlaip
addikt
válasz
Basmacskin
üzenetére
Igen tesó. Ugyanazt mondjuk. Ugyanaz a fícsör tudás nagyobb sebességgel és több memóriával... Jó sokkal többel. Szerintem is istenkirály a voodoo2. Nem vitatkozunk, de nem 50MHz
Mondom szeretlek -
Basmacskin
aktív tag
khm khm khm barátom.
A Voodoo1 kérlekszépen chipenként 2 mbyte memóriát tartalmazott. A Voodoo2 chipsenként 4-et.
A Voodoo2-n 90 Mhz-s -ek voltak a chipek, ez majdnem duplája.
A memória chipenként szintén duplája, és mivel chipből is 2x annyi van, nem is beszélve arról, hogy a chip is megközelítőleg 2x akkora sebességen fut, mint már említettem...
Továbbá a memória is kétszer annyit visz helyből, számolj!
....szőröstül, bőröstül! -
gerlaip
addikt
válasz
Basmacskin
üzenetére
Nekm volt bazmeg. 66Mhz-es. hoppá-hoppá
Amúgy Voodoo2 ugyanaz, csak több rammal, meg magasabb órajellel.
Barátom. Amúgy szeretlek. Komolyan.
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
nos. A voodoo1 teljesítményéről csak annyit, hogy egy 50 mhz-s chip, 1xes textúrázási képességekkel és edo ramokkal ;)
szal a voodoo2 lényegébe szőröstül, bőröstül nyolcfelé harapja. -
Egon
nagyúr
Valamint ha jól emlékszem, a 3D-s rész sem működött anno úgy, mint egy ''sima'' Voodoo1...
A 3dfx-nek igazából az ''only 3D'' kártyái voltak ütősek és sikeresek (Banshee se volt túl jó, a V3-nak túl nagy konkurenciája volt (TNT2, G400), utána meg nem igazán született a (piac által is) értékelhető cucc...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Toness
őstag
válasz
anyonyimus
üzenetére
Tudtommal a voodoo az csak egy 3d gyorsító és egy 2d-s kártya kell mellé.
-
anyonyimus
tag
Lehet hogy nem illek ide,de a minap megtaláltam a szekrény tetején felejtett Voodoo Rush kártyámat.....Kiváncsi vagyok elindul-e még.Rég használtam,utána volt egy voodoo 1-esem is,összekötöttem egy ati rage 128-al,és lassabb volt,mint az ati önmaga

Mit cseszhettem vajon annó el? -
gerlaip
addikt
válasz
Symple The Best
üzenetére
Ajjaj. XP alatt szopacs Voodoo1. Mondjuk asszem van xp driver Voodoo1-hez. A Bővebben: link -on
-
Basmacskin
aktív tag
válasz
Symple The Best
üzenetére
lehet hogy a te dd-d nem támogatja a voodoot.
És a voodoo1 csak igazi dosból tudja a 3dfx-es játékokat gyorsítani. -
gerlaip
addikt
válasz
Symple The Best
üzenetére
Egyáltalán el sem indul, vagy mi a gond?
Amúgy van egy rakás driver Voodoo1-2-höz is a guru3d.com-on is, ki kell próbálni.
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
nem mindegyik játékkal lehet megoldani, csak azokkal, amelyek ezt támogatják. Pl Tomb Raider. Ha bekapcsol a Voodoo1, akkor a pörgő 3dfx logó jelzi, hogy minden ok. Illesztőprogram se kell hozzá.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
[xBalázsx]
üzenetére
Itt a PH-n négyről tudok akinek van,jómagam egy Voodoo5 5500-at birtokoltam,átmoddoltam passzív hűtésesre,majd eladtam 18-ért.

-
Basmacskin
aktív tag
nincs ez elszúrva...
Másik kérdés: létezik -e PCI-s Voodoo3 3500? -
Kegyetlen
tag
válasz
Basmacskin
üzenetére
Érdekes, azért regisztráltad magad hogy megvédhesd? Esetleg nem ugyanaz vagy? de bocs ha tévedek.
Amúgy nagy kár volt elszúrni ezt a remeknek induló 3dfx-es topicot, ilyen dolgok miatt. -
Forest
tag
válasz
Basmacskin
üzenetére
up
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
Én személyesen is ismerem.
Nem szokása hazudni. ;) -
_Volkovy_
nagyúr
El ne higyjétek már..
Aki egyszer megkaparint egy ilyet,tuti nem adja ki a kezéből.Meg ez a név,meg azt se tudja kinek adta el,sztem azt se tudja hogy néz ki a v5 6000
Meg a név.Loller.. -
ReXiG
csendes tag
felettébb érdekes

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Ger_V|||
csendes tag
integrált integrált marad akárhány megás és akármilyen csatoló is van odaírva (jelen esetben agp)
-
GER_V||
csendes tag
háát... kb egyszinten lennének..
én inkább egy pci-s Voodoo5 5500-at vagy egy PCI-s GeForce256-ot, esetleg egy PCI-s Radeon 7500-t javasolnék. -
Spyx
tag
Na látom itt lehet egy pár 3dfx Guru.
Kérdés!!??!!
P3 1GHz-s mellet van integrálva egy agp-s tnt2-es ami 32megát használ a 196 MB RAM-ból ami van a gépbe.
Az integrálás miatt nincs külön agp-csati a gépben.
Na most ennél az integrélt vidkarinál jobb lenne-e egy voodoo3 2000 16MB (PCI) kari bele? (v3-mam van és pénzem nem volna jobb pci-s vidkarira)
Amikor ezek a karik futottak még nem voltam benne ebbe a témában -
GER_V||
csendes tag
úgy bizony. Tarolli is az nvidiánál van.
Tarolli buffer ;) -
VSA101
csendes tag
válasz
Public Enemy
üzenetére
a 3dfx úgy négy éve csődbe ment, és felvásárolta az nvidia.
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Public Enemy
üzenetére
Szerinted?...

-
Public Enemy
csendes tag
Nekem is volt 1x 3dfx kártyám vagy 4-5 éve. Gyártják még őket?

-
Gábor vitéz
tag
Nem jut eszembe a neve (talán Oxygen?), de az alsó sorban (bal alul, és jobb alul) lévő példányok egykártyás (illetve kiegészítő kártyás - doughterboard) sli megoldások. Volt ilyenekből brutálisabb verzió is ahol nem 2 hanem több: 4-8 (talán 12 is) voodoo2-re való chip volt a kártyán. Sőt ezekből a kártyákból, ha jól emlékszem 4 db is lehetett egyszerre (összekötve!) a gépben. Persze grafikus munkállomásokba, kész vagyonokért...
-
VSA101
csendes tag
már eladtam. Valami olasz gyerek vitte mint a cukrot.
Kár hogy nem volt rajta jó az egyik ventillátor. -
gerlaip
addikt
Oksa. Örömteli. Inkább nyomj egypár teszteredményt a V5 6000-rel 3Dmark2001 teszteket fps értékkel. Lécci.
-
VSA101
csendes tag
láttátok már a fastvoodoo 4.6 for win9x-et?
külömböző voodoo2-k működnek vele slibe. Ez nem is nagy szám. Az már annál inkább, hogy a külömböző voodoo2-k directx9 alatt is mennek vele! -
VSA101
csendes tag
nem tudja valaki hogy meg lehet -e oldani, hogy játék közbe a 3dfx logó kint legyen a képernyő sarkában?
-
Kegyetlen
tag
Mi az hogy szar?, meghogy bazi nagy? Volt már a kezedben Voodoo 5, vagy csak képen láttad? Mert semmi gond a méretével, befér mindenhová, alig nagyobb a Radeon 9700PRO-mtól (pár centi de az nem számít.)
Hogy szar? ...rosszul vagy? akkor lehet hogy jobban teljesített a vetélytársa a Geforce 2 GTS, de késöbb jobb driverekkel lenyomta azt, képminőségben pedig messze szebb képet produkált a Voodoo5 mint a Geforce2 GTS.
Pl: Mig a GTA3 szaggatott egy GF2 GTS mellett (P3 800-as társaságában), addig a Voodoo5 5500ason vígan elment 1024X768-as felbontásban is. Pedig ez már Directx 8 as játék volt. És ez sok más játékra is igaz.
Ugyhogy a Voodoo5 nem szar! korábban pedig király volt, csak lemínősítették. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
Bazsesz
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
VirtualDUB-bal próbáltad már? Én az R9200ViVo-mmal azzal csináltam, és XviD-be nyomta, ha jól emléxem. Próba cseresznye.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Milyen progival lehet XP alatt rendesen capture-ölni Voodoo 3 3500-ról? Nem MPEG2-be, hanem pl. Xvid-be.
-
Docci
senior tag
Hu anno én is nagy 3dfx fan voltam....
Mindenkinek TNT2 volt nekem meg V3 2000 agp.(most is szépen megy,passiv hűtés p2 es gépben)
A kedvencem a Free Space 2 volt Glide-ban.(na meg az 1)
Driver is klafa volt.(autos game)
Pl anno volt 1 db Voodoo 2 kari és ugye azzal csak 800*600 ban ment a driver+ nem volt valami gyors(gép se ami alatta volt),na aztán jött egy teso a V2 nek és SLI ben már 1024-ben röccenésmentesen glide ban futott is.(hu nagyon nagy game volt az akkor) -
Bazsesz
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sajna nem, de lehetne
Nekem ''csak'' még egy darab V2-m van.
Vangelis: Holnap prószálom ki
Meg aktívan kutatom a netet, hogy mi is kell az SLI-hez, hogy elég-e csak 2 darab V2 12MB PCI, vagy márka is fontos. -
Bazsesz
őstag

CSak egy kis ízelítő
Háűtha nem tették volna még be. 
Üdv: balu -
hi
tag
En is gyujtogettem anno ilyen-olyan kartyakat, nosztalgiabol...
Pl. mst is van egy Orchid Righteous 3d (Voodo1), egy Banshee, es 2 db. vodoo2, de sajna nem egyformak.
Az egyik az talan STB, a masik mindha innovision.... -
Geri_sok
csendes tag
nem, eldöntöttem. Most írom az uccsó hszeket.
-
Yaye
őstag
válasz
Geri_sok
üzenetére
Ettől függetlenül az a hsz-ed finoman szólva nem volt sem szalonképes, sem igazságos, ez tény. És hát, akad itt pár ember aki magára vehette a dolgot. Ha a hamburgerzabálókat kicseréled mondjuk ''dögöljön meg az egész gulyászabáló csikósbanda mind egy szálig''-ra, akkor talán elérted mire gondolok. De túlragoztam, nem offolok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

minden játékot visz.,mert ki lehet választani az OGl,D3d és Glide módokat is!
2002-ben
Jó lenne most 3Dfx Voodoo15 256MB.....a 6800 Ultra ellen.