Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Az igazság az, hogy évekkel ezelőtt próbálkoztam a Blenderrel, és csúfos kudarc lett a vége. A Blender a 3D-ben olyan, mint a Gimp 2D-ben. Iszonyat logikátlan, átláthatatlan, egyik verzió még véletlenül sem kompatibilis a másikkal, az internetről letölthető kész modelleket nem tudja beimportálni, tutorial elvétve van csak hozzá, aki meg tényleg vágja, az úgy őrzi a tudást, mint a szent grált. Tököm tele van a freeware meg ópenszósz cuccokkal. Egy életen át kell játszani vele, és szívni. Inkább hajlandó vagyok pénzt kiadni egy kereskedelmi szoftverért, de legyen hozzá rendes közösség, support, tutorial és miegymás.

Ui: Köszönöm a tanácsot, az SP3 frissítés megoldotta a krest!
-
BonFire
veterán
Igazából attól kaptam ihletet, hogy csináltam egy bögre címkét, és meg szerettem volna nézni hogyan is fest majd készen. Illustratorban hengerre rá tudom húzni a textúrát, de jó lett volna egy bögrére. Na, akkor tettem fel, de természetesen még a bögréig meg a textúráig nem jutottam el.
Hátha megtetszik, és akkor komolyan belemerülök. Egyelőre a munkám során nincs rá szükség (bár néhányszor már jól jött volna).
-
BonFire
veterán
Gondolom, ahhoz valamilyen intézmény nappali tagozatos tanulójának kell lenni, én meg nem vagyok az. Egyelőre még nem is tudom, hogy valóban lesz-e rá szükségem a jövőben, vagy megmaradok 2D mágusnak. Amíg a trial lefut, addig próbára teszem, mennyire is érdekel. Mert félelmetesen más, mint a 2D képalkotás.

-
BonFire
veterán
Bocsánat, valóban. 3Ds Max 2014 16,0
-
BonFire
veterán
Az az sp az mi?
Ez lenne az? Service Pack
-
BonFire
veterán
Igen, elírtam. Még most tanulgatom, és eddig nem volt rá szükség. Másik színnel is ugyanúgy összedől… nem tudom, tegyem-e újra, pár nap még és úgyis lejár a trial.

Viszont ha a mellette lévő mezőbe beírom simán a nevet és Enter, akkor létrehozza a kijelölés szettet a kijelölt objektumokból, csak ugye menedzselni nem tudom ennek a panelnek a hiányában. Nem tudom a későbbi munka során mennyire van erre szükség.
-
BonFire
veterán
Ha az Edit Names Selection Settings gombra kattintok az eszköztáron, a Max két üres ablakot dob fel, majd összeomlik. Másnál is jelentkezik ez a probléma, és ha ingen, van-e rá megoldás?
Win8 x64, 64 bites Max.
-
BonFire
veterán
Gondolom, az angol szövegre értette! Persze ellustultam már, és hallás után többet megértek, de azért elboldogulok az írott szöveggel is. Mindenesetre az ennyire képi alkotásnál nem tartom szerencsésnek a szövegelést képek nélkül, a kettőnek szervesen össze kell kapcsolódnia.
-
BonFire
veterán
Sziasztok!
Most látok életemben először Maxot, tehát még kijelölni sem tudok vele. Keresek érthetően magyarázó videotutorialokat. Tudom, hogy van egy csomó a YouTube-on, de azok összevissza kattintgatnak, nem magyaráznak, hogy mit miért, merre?
Ajánljatok már nekem valami expertet, aki érthetően magyaráz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PlayStation 5
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest