Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
valami indítás javítót ismertek? Nincs kedvem újratelepíteni :s
Elindítom a maxot, szépen be is tölt, de nem tudok kattintani sehova. Semmi se működik, de közben simán le tudom állítani feladatkezelőből és ha max kiterjesztésű filet nyitok, akkor megnyitja, de megintcsak nem enged kattintgatni, dolgozni menne. Próbáltam billentyűparancsokkal render ablakot akármit felhozni, semmi. Olyan, mintha lenne egy ablaka kinyitva az előtérben, de azt nem látom, így ő fut, de én nem tudok cselekedni. ESC vagy Alt-F! nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs