Új hozzászólás Aktív témák
-
Joel69
tag
Hát ez bizony elég halvány hozzászólás volt. Egyrészt nem voltam hülye, mivel semmi nem utalt arra, hogy a dolog problémás, teljesen okénak látszott. Másrészt ezért kár volt hozzászólnod, nem azt kértem, hogy minősíts, hanem, hogy tudsz-e erről a dologról, találkoztál-e vele. A zseton ebben a sztoriban kevésbé fáj, mint a képernyővédők. Ezért hajtom ezt a kérdést, mert szeretném őket használni, mivel eszméletlenül jók. Igyekezz máskor érdemben postolni.
-
Joel69
tag
Up! Senki nem találkozott még ezzel?
-
Joel69
tag
Üdv!
A minap rácsodálkoztam a 3planesoft.com-on található 3D screensaverekre, gyönyörűek. Gondoltam - régi, megunt - készpénzemet szép, új képernyővédőkre cserélem. Ki is csengettem 3 darabot (br. 6000Ft), és nagy lendülettel megkezdtem volna a telepítésüket, DE! a háttérben kuksoló Spybot S&D azonnal jelzett: ácsi, WinFixer2005! Rákerestem a gugliban, és annyit sikerült kivennem, hogy valami makacs szarról van szó, amelyet meglehetősen nehéz eltávolítani, de ennél tovább nemigen jutottam. Írtam egy kérdőrevonó kis feedbacket a 3planesoftnak, de mai napig nem kaptam választ.
Kérdésem: mi a túró ez, találkozott-e már valaki hasonlóval? Valós, vagy csak vakriasztás? Ha tényleg gáz, van-e mód a kicsengetett píz visszaszerzésére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Kerékpársportok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bluetooth hangszórók
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest