Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• johna

csendes tag

Üdv!

Nagyon örülök ennek a topicnak, remélem "csatlakoznak" idővel többen is, a sok apró beállítás, lehetőség miatt kicsit elveszhet az ember.
    2352D 3d-s LG-m van. Bár már több hete megvan, sajnos elég kevés időm van tesztelni/használni.
    Egy ati 7750OC-m van, így az NvidiaVision nálam nem játszik, Iz3D-nél nem tudom melyik opciót kell választani, hogy jó legyen, így egyenlőre a TriDefet használom.
    Nem tudom miért, de minden játéknál át kell kapcsolnom a 3D Power funkciót, különben elég zavaró és fárasztó a szememnek a 3D, valamint a Bal/Jobb áthúzást is mindig be kell kapcsolnom, mert különben van egy egészen nagy szellemkép a térben hozzám lévő karakteren.
    Úgy veszem észre, hogy az FPS játékoknál kisebb "élvezeti faktort" ad a 3D, a TPS játékok viszont nagyon ütősek :) (Max Payne3, Tomb Raider nagyon jó 3D-ben, A Dead Space-t még finomítanom kell, a gyári beállításokkal nálam nem a legjobb. A Biosock Infinite viszont kevésbé jött be, bár attól még jó, de a Max Payne 3 eddig mindent üt).

Kérdéseim
    1. A TriDef 3D Games -t tudom csak használni ehhez a monitorhoz, ehhez van a licenc. Ha másik 3d-s monitornak a driverét rakom fel Windows alá, akkor ugye használhatom a többi Tridef programot (TriDef 3D Ignition 3.7.3 TriDef 3D Media Player 7.2.68 ). Ezek adnak valami pluszt a filmek 3d élményhez? KMplayert használok a filmekhez amúgy.
    2. A TriDef 3D Ignition mivel több a TriDef 3D Games programnál?
    3. A 2D-3D konverzió nálam gyakorlatilag elenyésző hatással bír, akár film, akár játék alatt használom, van valami tuti beállítás, hogy élvezhetőbb legyen (3D mélysége, 3D nézőpont ezeket lehet változtatni) ?

Új hozzászólás Aktív témák