- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
nem mindenhez kell művészi véna, pl. leveldesignernek elmehetsz, de szerintem a 3d-hez ugyanúgy komolyan kell tudni rajzolni, kreatívnak kell lenni, és pl. egy ilyen oldal tipikusan jó arra, hogy belődd magadat, hogy kábé hol is tartasz a nagyokhoz képest(pl. az isten szerintem Steve Stahlberg, ő csinálta a csajokat az NFSU-ban, de már régóta nagyon ott van a szeren), és van-e jövőd a szakmában. Persze ha nincsenek olyan nagy álmaid, mint pl. egy Blizzard volumenű cégnél dolgozni, hanem jó valami kisebb magyar cég, akkor lehet, hogy nem lesz szükség művészi vénába, de te tudod, hogy mire vagy képes, nem én
-
atus
senior tag
Nagyon elvették a kedvedet (és a topiknyitóét), pedig szerintem nem kellett volna. Gondolom nem akartok rögtön milliós filmszerződéseket, szóval nem kell a legprofibb cucc. Szépen fokozatosan... Ha meg már fizetésért dolgozol, akkor úgyis lesz lóvéd profi eszközökre.
Pár nap tanulás után meg tudtam rajzolni egy kezdetleges fürdőszobát, fotometrikus világítással, radiosityvel, különálló csempékkel, tükörrel, mattüveggel, fával, és még sok mindennel. Nem mondom, hogy profi lett, mert nézegettem én is profi munkákat, és azoktól fényévre van.Motorozni is nagyon szeretek, pedig nem vagyok egy Rossi. De nem is az a lényeg. Nem kell rögtön a legjobbnak lenni, nem is tudnál. Aztán ha megtetszik, akkor úgyis magától jön már, nem lehet majd elrángatni a 3dmax elől, és egyre jobban fogod nyomni.
Nagyon komoly érzés, hogy _szinte_bármit_ meg tudsz rajzolni, amit csak kitalálsz. Persze ahhoz rengeteget kell tanulni, de szerintem megéri...
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest