- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus
senior tag
Az a gáz, hogy ezt nem lehet profi szinten kezdeni. Van egy tanulási idő, amit ha tetszik, ha nem, végig kell botladoznod. Addig pedig hobby szinten éri meg, persze ha van miből finanszíroznod a szervert, meg a többi eszközt, és közben még kenyeret is tudsz venni magadnak, akkor király.
-
atus
senior tag
Nagyon elvették a kedvedet (és a topiknyitóét), pedig szerintem nem kellett volna. Gondolom nem akartok rögtön milliós filmszerződéseket, szóval nem kell a legprofibb cucc. Szépen fokozatosan... Ha meg már fizetésért dolgozol, akkor úgyis lesz lóvéd profi eszközökre.
Pár nap tanulás után meg tudtam rajzolni egy kezdetleges fürdőszobát, fotometrikus világítással, radiosityvel, különálló csempékkel, tükörrel, mattüveggel, fával, és még sok mindennel. Nem mondom, hogy profi lett, mert nézegettem én is profi munkákat, és azoktól fényévre van.Motorozni is nagyon szeretek, pedig nem vagyok egy Rossi. De nem is az a lényeg. Nem kell rögtön a legjobbnak lenni, nem is tudnál. Aztán ha megtetszik, akkor úgyis magától jön már, nem lehet majd elrángatni a 3dmax elől, és egyre jobban fogod nyomni.
Nagyon komoly érzés, hogy _szinte_bármit_ meg tudsz rajzolni, amit csak kitalálsz. Persze ahhoz rengeteget kell tanulni, de szerintem megéri...
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged