Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sityu
csendes tag
Megvagyok áldva, hogy ittis találtam 3d-s topicot

nehogy ittis úgy belelndüljek
/halál reá, aki lenyúlta itten a nickemet
/
de off off
akármit akarsz, bármely 3d grafos programot elkezdheted használni. mindegyik ugyanazt tudja, csak mindegyikben másképpen kell eljutnod a célig - van amelyikben simán, van amelyikben lassan, van amelyikben plug-inek által.
3d grafikusokra mindig van szükség, tehát érdemes belevágni. Én maxot kezdtem, mégh annó a 2.5-tel, sztem a 3d studio a legkönnyebben kezelhető program, DE ha et megtanulod, akkor az összes többinek a kezelése irtózatosan rossznak fog tűnni, hiába lenne jobb néha/ritkán azokat használni. pl ahol most ''tevékenykedek'' /eléggé lassan/, ott a programozók folyton nyavajognak, hogy maya kellett volna, mert a modelleket nemtudják kiexportálni a motor használatához. tehát külső dolgokra, sdk szempontjából a max nem a legjobb választás - ezt sokan mondják, de megoldható a probléma. Viszont elkezdeni, és beleszeretni a 3d grafikába a max sztem tökéletes program. a max 6 már bőven felveszi a versenyt bármely más, magas kategóriás progival.
Igaz, render motorja nem a legjobb, ezen a téren a lightwawe arat mindent, de sztem megéri, képességei miatt mindenképpen. meghát ugye a layerek és a render element fontos, és hasznos az utómunkákra, mint azt már mondták.
Viszont nemkell azalapján programot választani, hogy mit akarsz csinálni, mertt már télleg mindegyik ugyanazt tudja.
Tehát belevágni, megszeretni, munkákat iderakni, hogy mindenki lássa

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Ez a mondat angolul?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Chrome
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest