Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sityu
csendes tag
Megvagyok áldva, hogy ittis találtam 3d-s topicot

nehogy ittis úgy belelndüljek
/halál reá, aki lenyúlta itten a nickemet
/
de off off
akármit akarsz, bármely 3d grafos programot elkezdheted használni. mindegyik ugyanazt tudja, csak mindegyikben másképpen kell eljutnod a célig - van amelyikben simán, van amelyikben lassan, van amelyikben plug-inek által.
3d grafikusokra mindig van szükség, tehát érdemes belevágni. Én maxot kezdtem, mégh annó a 2.5-tel, sztem a 3d studio a legkönnyebben kezelhető program, DE ha et megtanulod, akkor az összes többinek a kezelése irtózatosan rossznak fog tűnni, hiába lenne jobb néha/ritkán azokat használni. pl ahol most ''tevékenykedek'' /eléggé lassan/, ott a programozók folyton nyavajognak, hogy maya kellett volna, mert a modelleket nemtudják kiexportálni a motor használatához. tehát külső dolgokra, sdk szempontjából a max nem a legjobb választás - ezt sokan mondják, de megoldható a probléma. Viszont elkezdeni, és beleszeretni a 3d grafikába a max sztem tökéletes program. a max 6 már bőven felveszi a versenyt bármely más, magas kategóriás progival.
Igaz, render motorja nem a legjobb, ezen a téren a lightwawe arat mindent, de sztem megéri, képességei miatt mindenképpen. meghát ugye a layerek és a render element fontos, és hasznos az utómunkákra, mint azt már mondták.
Viszont nemkell azalapján programot választani, hogy mit akarsz csinálni, mertt már télleg mindegyik ugyanazt tudja.
Tehát belevágni, megszeretni, munkákat iderakni, hogy mindenki lássa

Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Háztartási gépek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG AKCIÓ! Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2030.01.06-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest