- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sityu
csendes tag
Megvagyok áldva, hogy ittis találtam 3d-s topicot
nehogy ittis úgy belelndüljek
/halál reá, aki lenyúlta itten a nickemet
/
de off off
akármit akarsz, bármely 3d grafos programot elkezdheted használni. mindegyik ugyanazt tudja, csak mindegyikben másképpen kell eljutnod a célig - van amelyikben simán, van amelyikben lassan, van amelyikben plug-inek által.
3d grafikusokra mindig van szükség, tehát érdemes belevágni. Én maxot kezdtem, mégh annó a 2.5-tel, sztem a 3d studio a legkönnyebben kezelhető program, DE ha et megtanulod, akkor az összes többinek a kezelése irtózatosan rossznak fog tűnni, hiába lenne jobb néha/ritkán azokat használni. pl ahol most ''tevékenykedek'' /eléggé lassan/, ott a programozók folyton nyavajognak, hogy maya kellett volna, mert a modelleket nemtudják kiexportálni a motor használatához. tehát külső dolgokra, sdk szempontjából a max nem a legjobb választás - ezt sokan mondják, de megoldható a probléma. Viszont elkezdeni, és beleszeretni a 3d grafikába a max sztem tökéletes program. a max 6 már bőven felveszi a versenyt bármely más, magas kategóriás progival.
Igaz, render motorja nem a legjobb, ezen a téren a lightwawe arat mindent, de sztem megéri, képességei miatt mindenképpen. meghát ugye a layerek és a render element fontos, és hasznos az utómunkákra, mint azt már mondták.
Viszont nemkell azalapján programot választani, hogy mit akarsz csinálni, mertt már télleg mindegyik ugyanazt tudja.
Tehát belevágni, megszeretni, munkákat iderakni, hogy mindenki lássa
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest