Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hama Urage Exodus 900 "í" hiba
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok, nem tudja valaki mennyiért van most kitéve az MM-ben (nem a webshop-ban) Samsung 50" F6500? Köszönöm
-
tome.jr
addikt
Philips PFL6800S készülék mennyire ajánlott? Fhd filmekhez és játékra lenne. Input lagról nem találtam infót.
-
nightshadow
veterán
válasz fasirTTT #6692 üzenetére
Az ingyenes adáshoz DVB-T kell, ami gyakorlatilag már mindgyik LCD-ben benne van.
akkor mi kell még mellé, hogy fogható legyen az adás ?
Attól függően, hogy milyen közel laksz az adóhoz, szoba- vagy tetőantenna.
ja, és még annyi, hogy ezt netre hogy lehet kötni ?netkábelt leszámítva
Az 5300 esetén külön kapható wi-fi stickkel, de pl. az 5500-ben már van beépített wi-fi.
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
én meg közbe 3d-s tvket nzegettem és eszembe jutott az, hogy: PC-ről játszanék 3d-s játékkal az müködne 3d-s tv-vel, nem ?
ezeket találtam eddig max 190-ig
Samsung UE46F6400 - gondolom ez a legjobb
Samsung UE46F6100[ Szerkesztve ]
-
d4nl
tag
sziasztok!
150-170k lenne az összeg amit áldoznék tvre. kérlek segítsetek összeszedni pár alternatívát. Amit szeretnék kapni a TVtől: min. 42", led, valódi 100hz, szép képminőség mély feketével. 3D-t biztos, hogy nem használnám, ezért kifejezetten kerülöm, de alig találni olyan tvt amibe nincs. -
fasirTTT
őstag
válasz nightshadow #6690 üzenetére
ez a csatlakozó az ingyenes adásokhoz való? ha olyan van 1 TV-be, akkor mi kell még mellé, hogy fogható legyen az adás ?
[ Szerkesztve ]
-
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
ez a 3 TV közt mi a különbség?
Samsung UE46F5370
Samsung UE46F5300
Samsung UE46F5000mert ez a 3 közt választanék. melyiket lenne érdemesebb ?
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Ismerős kinézett magának 2 TV-t, az egyik a Philips 42" 6008, a másik LG 42" 660. (Gondolom nem pontos típusszámok, de sejthető). Melyik a jobb, és mi a vélemény róluk?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Sznómen
tag
válasz Tasakkk #6589 üzenetére
Előbb említett kommentben is, szerintem korrekt TV korrekt áron, sok plusz tudással. Ráadásul a 100HZ-es panel miatt egyedülálló TV a piacon, hiszen nem 3D-s de szép képet kapsz.
Time Machine: min 40gb vinyóra tud felvenni, saját file-rendszert kreál, viszont egyszerre csak 1 csatornát tud rögziteni(mivel szimpla tuneres a tv) ha kapcsolsz a felvétel is leáll/átkapcsol. Azonban akár időzített felvételt is készíthetsz vele, amikor a TV nem kapcsol be cska az elektronika. 500gb-ra kb 55óra HD-t és 250 óra SD-t rügzít. üdv! -
Grobby
tag
-
Grobby
tag
Hi,
ez 100Hz-es panellal van (PMR 200 Hz): Philips 42PFL4307K ?
THX,
GÜdv,G
-
Kabel15
aktív tag
válasz fasirTTT #6679 üzenetére
Ha játékra kell akkor minden képen alacsony inputlagosat kell venned.
Ha 40" is elég akkor SONY W650 et nézd meg. Az szerintem kijön ebből a pénzből. Kicsit kisebb de ha jól tudom 15MS es válasz ideje van.
Mondjuk ALLSHARE csak samsung nál van. SONY nál DLNA van.[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
fasirTTT
őstag
sziasztok írtam a másik topikba is, de mivel ezt is érinti (sőt...) bemásolnám ide is hátha valaki tud adni tanácsot
-
Gaabe
tag
sokan nézzük az f6500 as szériát, de most néztem, hogy a MM-ban F6640 10ezer forinttal kerül többe, és arra már 600 cmr hz et írnak. lehet 1 hangyányival jobb a kép. Most adnak hozzá 23ezer utalványt, a hétvégén glamour kuponnal minden samsung tv 15%.al olcsóbb a MM-ban. Az f6500 40" es 186 ba kerül így, és a 6640 se sokkal több. Nem rossz azért
[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
Sziasztok!
Panasonic TX-L39E6EK-ról mik a vélemények?
-
avlisz80
tag
válasz Sanchez997 #6674 üzenetére
40-50 ezret azért kizártnak tartom hogy esne pl egy 46f6500 ára!Elég csak az es szériát nézni!Nem kapni azt sem annyival olcsóbban még most sem!Ha pedig minden más tv ára esik is,az általad kiszemelté meg nem,hát akkor hiába vártál 2 hónapot!
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
Jovanny2
őstag
válasz Pickle Rick #6651 üzenetére
Projektorban nem gondolkodtok?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Sanchez997
csendes tag
válasz Kabel15 #6673 üzenetére
Akkor átfogalmazom Van remény arra hogy esik még a TV-k ára a webshopokban karácsony miatt, vagy nem érdemes várni, mert ennek erre semmi hatása sincs. Ajándék dolgok általában nem érdekelnek, de ha most megveszek valamit ami mondjuk januárban 30-50 ezerrel kevesebb lesz annak nem örülnék annyira.
-
Kabel15
aktív tag
válasz Sanchez997 #6672 üzenetére
Szerintem tévét webáruházban érdemes venni. Ott meg nem nagyon vannak szerintem hatalmas akciók karácsony tályban. Max adnak egy HDMI kábelt. (2000ft)
Ahol akció van az a nagyobb bevásárló boltotok. De ott még az akcióval se jösz ki olcsóbban.
Max kapsz mellé egy fényképezőt vagy kamerát eseleg BR lejátszót. De azt ne hidjétek hogy egy 150.000ft os tévé mellé adnak majd egy 80.000ft os fényképezőtAsus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Sanchez997
csendes tag
Arról van tapasztalat hogy érdemes megvárni a karácsonyi időszakot a tv vétellel? Vagy inkább a januárt-februárt? Vagy teljesen tökmindegy mert leginkább Euró/ Dollár árfolyam a lényeg, vagy az hogy jön az új széria? Nem tudom eldönteni hogy várjak e a TV vétellel vagy nem érdemes. Amúgy vagy egy Samu 46F6500 vagy egy Pana TX-L47ET60E lesz.
-
zsolesz010
senior tag
Nem mondták. Feltételezem, hogy a 150 ezres kategória azért simán belefér.
Köszönöm, sasolom is őket.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Kabel15
aktív tag
válasz zsolesz010 #6664 üzenetére
Ár?
Samsung F6400 F6500. Ezeket nézd meg.
Most ezek vannak nagyon divatba
Ja és nagy előnye, hogy szinte minden boltban van belőle készleten
Legalábbis ahol eddig TV-t néztem mindenhol volt belőle jó pár darab.[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
válasz akela91 #6661 üzenetére
Esélytelen. Dec 13. án jön a PS4. Valószínüleg elég nagy készlethiány is lesz. PS4 et max a SONY márkakereskedésbe fogsz kapni TV mellé de ott is csak a 4K-s mellé ami meg 1millio ft fölött vannak.
De még ezt se tartom valószínünek. Minek adja ajándékba ha megveszik külön is.
PS3 at ajándékba esélyesebnek tartom. De azt is csak SONY TV mellé.
Samsung mellé majd kapsz +2 szemcsit vagy egy BR lejátszót.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
jaszy91
aktív tag
válasz nightshadow #6666 üzenetére
Nem vagyok egyedül, jól van. Oké hogy 2013-as modell, de senki nem tesztelte???
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
jaszy91
aktív tag
válasz nightshadow #6662 üzenetére
LG 32LA660S-nek nem tudod véletlenül az input lagját?
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Tanácsot szeretnék kérni.
32"-os tv-re lenne szükség még a hétvégén, viszont ebben az irányban kb. zéró ismerettel indulunk a beszerzésnek. Mindenképp szükség lenne DVB-T tunerre, és jó, ha van C és S2 is, de nem létszükség. Szükség lenne HDMI (ez úgyis van mindegyiken elvileg), DVI (esetleg VGA) és RCA/SCART(ez utóbbi gondolom elég perverz) bemenetekre.
Nagyjából ennyik az igények, méret (vastagság), fogyasztás kikötés nincs. Általános felhasználásra szeretnék venni.Köszönöm!
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
lorinser
senior tag
Szerintem akkor less meg egy Ambilight-os Philips TV-t is. Irodában az ambi miatt a prezentáció alatt is szépen odahúzza a szemet. Pl. a Philips 46PFL8008S-t integrált Skype kamerával.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
SirKero
őstag
válasz nightshadow #6654 üzenetére
Köszönöm.
Nem értek hozzá de mintha azt olvastam ( hallottam ) hogy inkább passzív 3D legyen mert annak könnyebb a szemüvege+nem kell elem bele vagy valami ilyesmi(#6655) biroatis jó lenne ha lenne mind a kettő
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
erebus
tag
Sziasztok!
Jó sokat visszaolvastam a fórumban és azt hiszem, hogy az ajánlásaitok alapján az én igényeimhez legközelebb álló TV a Samsung UE32F5300. Itt [link] még éppen az én pénztárcámnak is kifizethető áron árulják, bár ez a maximum, amit a TV-re költeni szeretnék.
Nekem egyáltalán nem kell, hogy Smart legyen a TV, internetre és játszani ott a PC. Talán egyetlen kikötésem a Full HD a TV adások és a jobb felbontású filmek nézése miatt. És 32"-ban gondolkozok.
A kérdésem az lenne, hogy van-e ennek a Samsung típusnak olyan testvére, vagy 70-90 ezer HUF árkategóriában olyan másik márka terméke, ami szóba jöhet?
Vagy ebben az árban ez olyan vétel, hogy ne is gondolkozzak butább verzióban?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
SirKero
őstag
Melyik a legkedvezőbb ( legolcsóbb ) árú 46-47 colos TV amit már érdemes bevállalni
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
jaszy91
aktív tag
Samsung UE40F6400
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Kabel15 #6650 üzenetére
Egy irodában szeretnénk két nagy TV-t amin videókat, filmeket, prezentációkat vetíthetnek. Ebből kell nekik kapásból kettő. PS4 és Xbox sem lesz rákötve soha. Itt a képminőség és a méret a lényeg, elsősorban. Köszönöm a tippeket.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Kabel15
aktív tag
válasz Pickle Rick #6645 üzenetére
55 KDL HX751 SONY.
[link]
390.000ft.
Én kedden hozok haza egy ugyan ilyet csak 40" ba.Ha SMART kell akkor Samsung. Elég sok mind van rá. Bár szerintem a fele felesleges.
Viszont kép minőségben a SONY jobb.
Viszont ekkora méretnél már az Input Lag is elég durva lehet. Szóval ha akarsz majd rá kötni egy PS4 et vagy XBOXONE-t akkor azért azt is figyelembe kéne venni.
Meg lehet hogy jobb is ha vársz karácsonyig. Itthon Dec 13. án boltokba kerül a PS4. Lehet találsz majd egy szép sony csomagot ahol egy 55-60" TV hez dobnak hozzád egy PS3-4 et.
Ha msára nem elfér a polcon Vagy eladod valahol (Tudok rá 1 vevőt )[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
válasz Pickle Rick #6647 üzenetére
Szeritnem ekkora méretben nem nagyon találsz olyan TV-t ami nem tudná a 3D-t
-
Pickle Rick
senior tag
válasz biroatis #6646 üzenetére
3D - Nem kell
Smart - Egyelőre ezt sem igénylik, de a későbbiekben jó lehet uh jó ha van
Mozgásvezérlés - Nem kellKabel15: Max nem lesz használva. Nem kizáró ok ha van benne.
biroatis: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
biroatis
tag
válasz Pickle Rick #6645 üzenetére
[ Szerkesztve ]
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Max 450.000 Ft-ig melyik a bestbuy 55,60 colos LED TV? Dobnátok nekem pár jó lehetőséget?
Előre is köszönöm!
-
nightshadow
veterán
válasz CsIrKeRaToR #6643 üzenetére
Mi a jobb választás,egy mkv fájlt lejátszani képes Tv vagy egy +mediabox?
Egy célhardvert sohasem fog tudni kiváltani a tévé beépített mediaplayere. Itt tudnak segíteni megtalálni a megfelelőt: [link]
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz nightshadow #6639 üzenetére
Tudnátok nekem ajánlani ilyen médiaboxot? Nem nagyon ismerem őket. Relative nem túl drágát,megbízhatót...nem tudom mire kell itt figyelni,rátok bízom. Mi a jobb választás,egy mkv fájlt lejátszani képes Tv vagy egy +mediabox?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
petya80
tag
Sziasztok srácok gyors kérdésem lenne.
Philips 40PFL3008H vagy LG 42LN5400.
Philips 110k a metro-ban az LG 110k + 4k szállítás az eMatrixnál.
Tudom, hogy ez a legalsó kategória nem is nekem lesz hanem szüleimnek akiket nagy nehezen meg tudtam győzni, hogy ne 82cm-est vegyenek hanem min. 102-est. De ez a 110k már a határ és egy Ft-tal se mehet rá több.
Köszi előre is.
-
gubanyij
csendes tag
Üdv! Samu 46F6400 ill. 6500 között vacillálok, de ma a MM-ban feltűnt a W805-ös Sony. Hű, hát van neki fényereje meg színe meg csillogása, legalábbis a demo nagyon jól állt neki a bolti körülmények között. A tesztek lehúzzák a feketéjét és a kontrasztot az IPS panel miatt, de van amelyik a 2D-jét kiválónak ítéli. A fekete hiányát a boltban nem tudtam igazán érzékelni. Van valakinek otthoni körülmények között tapasztalata evvel a tv-vel? Tényleg olyan gyenge a feketéje, hogy elsötétített helyiségben zavaró ?
-
nightshadow
veterán
válasz CsIrKeRaToR #6638 üzenetére
Külső mediaplayerrel.
-
CsIrKeRaToR
tag
Választ kérnék. Ezt néztem:Sony. Egy baj van vele,hogy nem támogatja az .mkv formátumot ezt hogy lehet megoldani?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
james88
tag
válasz nightshadow #6636 üzenetére
Köszi, úgy látom sok más hasznos cikk van még ezen az oldalon.
-
james88
tag
válasz nightshadow #6634 üzenetére
húhh ez már óriási ilyeneket nem is néztem, gondoltam hogy már a 40"os is 100cm-es, még azt is nagyoltam
Akkor böngészek ebben a méretben is hátha találok megfelelőt. -
james88
tag
Sziasztok,
Szerintetek mekkora TV-t érdemes venni egy 3,5 * 5,5m -es szobába, ha a kisebbik távolságról nézném?
Gondolom minél nagyobb a TV annál nagyobb a 3D-s élmény.
Én a 32" és 40" között vacilálok. A 40-es lehet már túl nagy lenne...
Hogy gondoljátok?üdv,
James -
válasz nightshadow #6623 üzenetére
Köszi, de a helyi boltban húzóssabb árat mondtak. Esetleg egy olcsóbb (80k-ig) alternatíva?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
lorinser
senior tag
válasz kopee1980 #6612 üzenetére
Szia,
nem rossz darab: valós 100 Hz-es panel, Ambilight, WIFI, Micro Dimming, 2013-as modell (dupla magos proci, új smart rendszer - ha ez fontos neked). Az AV Planet-nél meg jó áron is van most.
Az ára most nagyon jó, erősen megfontolandó a vétele.Egy nagyon rövid teszt róla.
Szerk.:
kihagytam a qwerty-s távirányítót[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
demars
addikt
Sziasztok.
Vennék mostanság egy led tv-t. Nem ismerem őket az a baj.
A különféle funkciókról van leírás magyarázat? Pl mi az a sstart
Mi a különbség hd és full hd között... stb. Csatlakozások, csatlakoztatási lehetőségek ilyesmire gondoltam.
Köszi a segítséget!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
laacika
tag
Sziasztok.
Kerek olyan emberkét aki Blaukpunt 32/112-es tv-je van és sikerült már neki a tv-ből rögziteni neki valamit.Azt se tudom hogy mire tudna rögziteni,csak is hdd-re?
Köszönöm válaszaitokat.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Samsung UE f6100, vagy LG 42la6130. Melyik a jobb. Mindkettő egy árban van. Várom válaszotokat, mert elég sűrgős lenne.
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
Öngyilkos lett a tv-m, keresem az utódját.
Nincsenek nagy elvárásaim (az anyagi keretem nem engedi), de lenne pár dolog:
- Csak új érdekel (részletre venném)
- Az ára ne legyen több 80-90k-nál
- 27" full led (nem edge!)
- "A" energia besorolás
- Tudja a timeshift-et
- Az csak hab lenne a tortán ha tudná a UPC-s CI+ kártyákat fogadni.AzLG 32LN570R jó lenne?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ecobit
csendes tag
Samsung UE46F6500
vagy
Panasonic TX-L47ET60E
Ti melyiket valasztanatok es miert?
Koszi!
-
Maksifül
senior tag
válasz nightshadow #6619 üzenetére
Tud valaki olyan oldalt, ahol összehasonlítják a Samsung D8000-es és a ES8000-es szériát? Esetleg honnan lehetne kideríteni, hogy mennyiben különbözhet két ilyen televízió egymástól?
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
st6969
őstag
Sziasztok, milyen készülék az igazán ajánlott 100-150k között 40"-os méretben:
-3D nem baj, ha van, de nem feltétel
-Smart: ha lehet rendesen használni a böngészőt, élvezhető, akkor kell
-Tányéros UPC-t néznénk vele 90%, 10% filmek számítógéprőlJó ár/érték arányra hajtok, szinte mindegy milyen márka (de azért nem "Technika" legyen )
Köszönöm -
adamos87
tag
válasz nightshadow #6614 üzenetére
Igazad van. Felhívtam a boltot, és már csak 1 db van és kiállítási darab. Pedig 149.999 Ft-ért megérte volna nagyon.
Akkor így marad a F6400-as. Remélem nem megy fel az ára, mert 1 hónap múlva venném csak meg.
[ Szerkesztve ]
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
Attila444
aktív tag
válasz nightshadow #6610 üzenetére
Köszi.
Sony 46HX750 esetleg? Van észrevehető különbség a 2 között? Mediamarktban lehet kapni 250ért. Megéri azt a +20 ezret, vagy semmivel sem jobb mint a Samsung? -
adamos87
tag
Sziasztok!
A 2 tv között nem nagyon tudok dönteni:
- Samsung UE40F6400
- Sony KDL40HX751Annyit már kiderítettem, hogy a Sony valódi 200 HZes, illetve rosszabb a média lejátszója. Meg annyi, hogy a Sony tavalyi modell. Csak a Samsungot láttam élőben, és így nem tudom melyiknek jobb a képe. Szerintem mind2 teljesen megfelel az igényeimnek (Digi Tv, FHD filmek, 3D filmek, illetve később Xbox)
Ki melyiket ajánlja és miért?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ádám
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Philips 42PFL6198K Tv-ről? Milyen a képminősége? Esetleg valaki tudna valaki egy oldalt mondani ahol teszt van hozzá?
-
pisu88
csendes tag
Sziasztok, segítségeteket kérném!
Led tv vásárlása előtt állok
nem akarok sok mindent csak 42 47 "
dizájnos
nem kell 3d
nagyon szép képe legyen
árba maradjon 180k-n belül és megbízhatót keresek!
Köszi -
Teasüti
nagyúr
válasz Attila444 #6607 üzenetére
Van még egyáltalán tv, ami nem led-es háttérvilágítású? A hagyományos fénycsöves lcd tv-k sztem kikoptak már a piacról. A led az új lcd.
(Nem keverendő az OLED tv-vel, ahol ugye a képpontok maguk a led-ek és nincs lcd panel.)Először az igényeidet kell tisztáznod. Mire használnád, mire van szükséged. Pénz?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz lorinser #6602 üzenetére
Igen, valóban, innováció is volt , crt-k voltak a legjobbak.
(#6604) Teasüti
A Sony idén kezdte az IPS panel használatát, a HX PVA panel, hogy azon belül mi azt nem tudom. A PSA-t kevés gyártó használja, a samsung a felsőbb kategóriákban használja, Toshiba gyakran, Sony elég vegyesen használja/ta a paneleket. Sajnos most így nem tudom megmondani de ha találok infot akkor megosztom.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pusi1981
aktív tag
LG 42LA620S 3D SMART LED Televízió
170.000 forintért jó vétel?
Vagy van ár értékben most jobb a piacon?
-
blakey
titán
válasz Teasüti #6600 üzenetére
Igen, abban 200Hz-es panel van, jó tv az, csak kifutó modell (tavalyi).
Szerintem ez a kifutó ára, így ha tetszik akkor most kell lecsapni, később már nem lesz max használtan.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest