Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
Szakik segítsetek!
Nézelődöm tovább a Samsung TV-k között, de egyszerűen nem értem a specifikációkat és a típusok közötti különbséget..
3 modellt nézek most..
F6500
F6650
F6800Ha samsung.com/hu oldalon ránézek és a tv-k között keresgélek.. szűrök akkor a micro dimmingre mind3 terméket kiadja. Viszont a specifikációk között csak az F6650nél van feltüntetve a micro dimming.. a többinél nincs..
Valamint a processzorok számát ha 2 magosra állítom akkor az f6800 kiadja de a másik 2őt nem.. tehát akkor azok nem 2 procisak? Sehol nem találok hozzá specifikációt..
Valamint.. hogy lehet az, hogy az F6650 úgymondd többet tud.. (micro dimming) amit kb csak a 7+os széria tud, mint a nagyobb számú F6800??
Van valami tényleges hw/sw különbség az F6650/F6800 között? Mert ha a micro dimminget nem nézem akkor echte ugyan az a specje a 2 tvnek..
Továbbá, hogy van az, hogy az 55"os F6650 bárhol nézem 450ezer körül van, az 50"os pedig 350ezer körül.. az 55F6800 pedig "csak" 350ezer???
Üdv,
Kardi[ Szerkesztve ]
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 3D nyomtatás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Horgász topik
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest