Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz Casoli #34922 üzenetére

Na szóval Sharp 48CFE4042E.
    A Tuner okés,megfelelően erős.A Digi kábelt szépen veszi hiba nélkül dekóder nélkül.
    Menü jobb mint vártam és bár egyszerű mint a faék,de legalább logikus,relativ gyors és áttekinthető.A 3 éves Philips,Panasonic,Samsung,menüjét megeszi.
    Usb-t nem próbáltam,de a manual szerint tud time shift-et és 1 hétre előre programozott felvételt is.
    a hangja kifejezetten jó az ilyen belépő szintű tv-hez képest.
    A Panel tudja a 24p-t,viszont ez a active motion 100 nyomát sem látom,ez bizony kőkemény 50hz-es panel.
    A TV képe szép (HD) adás,sőt jobb mint számítottam rá.Analóg adást viszont ne nézzünk rajta,mert sírva fogunk fakadni olyan homályos :D
    Médialejátszóval (ősrégi Hyundai) elég jól muzsikál,bár itt már látszik,hogy ez belépő szintű panel.Gyors mozgásokra néha érezhetően beszitál a kép és ha a film Grain effektes az bizony látszik a képen.Mivel 121 cm így az összes kisebb hibát felnagyítja a 106-os-hoz képest.Érzésem szerint a zajszűrő olyan mintha nem is lenne.
    Mondjuk még szórakozok vele be sem lőttem a képet rajta és még a médialejátszóval is szórakozok,így még nincs vége a sztorinak.
    Hozzáteszem laikusként írok,nem értek hozzá :N

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák