- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doo!
tag
Ez esetben Panasonic Viera TX-P42G20-as plazmát ajánlom, nekem 2 problémám van vele
1. Vibrál a kép de csak a viágos részeknél, nem nagyon zavaró tényező, de van. Töben irták fórumokon és saját szememmel is láttam, vannak akik azt mondják h nekik nem vibrál...
2. Xvid és MKV formátumokat nem játszik USB-rőlMásrészről pedig: gyönyörű kép, nem véletlenül kapott THX minősítést. Sporthoz inkább a plazma jobb. Én ezt venném, mondván én csak DVD vagy HD filmeket nézek és az F1-et
Valamivel többet fogyaszt a plazma mint az LCD bár ez a szószoros értelmében nem igaz!!!
Válaszidő 0,01ms nem világítanak a sarkok sötétben, nincs felhősödés csak gyönyörű kép. Amennyiben nem használod monitorként és nem megy naponta 4-5 óránál többet akkor F1-re nagyon jó választás. Valamivel 200K felett van az ára.
Ha én nem is győztelek meg mindenképpen nézz meg egy ilyen TV-n valami autósportot mielőtt LCD-t veszel. Fórumon olvass sokat néz utána több helyen, de a legjobb tv az lesz amit a te szemed lát a legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged