Új hozzászólás Aktív témák

• grigo

őstag

Sziasztok!
    Némileg off lesz.
    Pénteken vettem egy LG-t a Sugárban. Vasárnap bontottuk, be volt repedve. Fel volt púposodva a keret és megpattant. HozzáértőBB ismerős azt mondta szereléskor alá kerülhetett valami kis kosz vagy akármi és emiatt van, a feszültség miatt megpattant. Állítólag belülről tört mert kívülről nem látszott semmi rajta semmi behatás nyoma. Tegnap este visszavittük, minimális belső morgás volt, hogy ezerszer mondták nem mehet ki tévé úgy hogy nem bontották ki. Csak hát fekete péntek utolsó nyitvatartási órája...
    A lényeg, hogy megnézték egyből mentek egy újért, olyan már nem volt, így kaptam egy verzióval újabbat. Szó nélkül nagyon készségesek voltak, mindenben segítettek, pénztáros hölgy morgott egy kicsit mert extra munkája volt a sztornóval stb. Viszont még egy ilyen estét nem kívántam, így kértem egy 15ezres gari bővítést amiben töréskár is van, illetve ha olyan gáz van akkor a 30%-ért vihetek majd új tévét.
    A tapasztalat annyi, hogy megérte ott vásárolni, nagyon jó fejek voltak már a vételnél is és emberi módon bántak velem mint panaszossal. Remélem nem fog hasonló eset érinteni senkit, de gondoltam megosztom veletek. Szóval ez volt a Sugár, Euronics a tévét pedig egy András nevű srác adta el, ő is rengeteget segített a választásnál Samsungos kollégájával együtt. Köszönöm, hogy elolvastátok.

https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák