- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
válasz viharkabat #15717 üzenetére
Jo kerdes, ezt akkor meg nem neztem, csak azt lattam, hogy W805. Amikor hazaertem akkor lattam, hogy van a W805A es B is, azt hittem sokban nem ternek el de ezek szerint meg ez is egy faktor... Valamiert amit lattam az szerintem a W805B volt, mert remlik hogy a polcon felette levo az kisebb volt es szerintem az egy 48" es volt, vagyis elvileg az 50W805B volt amit lattam. De az is lehet, hogy a felette levo az egy 46" volt es akkor a 47W805A volt amit neztem nem tudom... Basszus el kell mennem valami helyre megint ahol megnezhetem ujra oket... Amin en gondolkozom csak tul sokba kerul az a 50W805B es annyit nem akarok kolteni 50"-re. Mas gyartok ennyire rosszak, hogy nem mondjatok csak a Samsungot es a Sony-t?
Egyebkent a 2014-es Samsung es Sony modellekkel erdemes kivarni arcsokkenes szempontjabol? A H6400 arak peldaul visszanezve a Samsung topikos kommenteket modellenkent 20-30ezret estek az elmult 2 honapban. Vajon mar megallt a csokkenes vagy tovabbi varhato amig el nem erik az ev eleji F6400 arakat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest