- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
LeC
addikt
köszi segítséget, mindjárt neki is esek :)
-
én nem vagyok Hynix ram tulaj de azt hiszem tudok segiteni :D
a cpu:ram beállítás nem a ramoknak fontos igazán hanem a procinak, ugyanis az a legjobb ha 1:1 ben mennek de itt inkább a proci lehet komoylabb tuningnál a szűk keresztmetszet.. feszültséget nem igazán érdemes 2.7V fölött adni neki, ha azt szeretnéd hogy ne halálozzanak el a ramok idő előtt:D
az időzítés, pedig olyan hogy minnél nagyobb mhz-en mennek a ramok, annál nagyobb időzítéseket kell neki adni..
ja most látom hogy milyen procid van :P, ezzel mennie kell a 250FSB-nek.. szerintem 1:1 ben próbáld meg, a lehető legnagyobb időzitésekkel, és ha stabil a rendszer akkor el lehet játszadozni azzal hogy csökkented az időzítést..:D
remélem segitettem valamit :D -
LeC
addikt
először is azért nyitok ennek új témát mert nem találtam ezekről a ramokról tuning infókat és meguntam a keresgélést :(
2x256/400 Hynix d43 tulajdonosok segítségét kérném.
arra lennék kiváncsi hogy milyen beállításokkal (cpu:ram, fesz, késleltetések) tudnám 500mhz körül hajtani.
konfig:
cpu: p4 3.0 ee
lap: abit is7
előre is köszönök minden segítséget és hozzászólást :))
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest