Aktív témák
-
Fricc
tag
Felkeltem
ÁP!
Szegény iskolások, bár már biztos kicsengettek
-
Fricc
tag
Vashal: 30 3863053
Délután hívj. -
Fricc
tag
up
-
Fricc
tag
Lamair, két hét múlva tudnád csak megvenni ?? Addig nem szeretném ha nálam maradna, remélem nem sértelek meg ha hamarabb eladom, mert ez a pénz is kell ahoz, hogy beújítsak az új ramokra, max 2-3 nappal utána addig tudnék pénzt szerezni, de ez így sok. De ha hamarabb is el tudod vinni, akkor tiéd az elsőbbség.
Vashal: 7000FT-ért csak úgy tudom odaadni, ha a PK-t te állod vagy feljössz érte legalább fehérvárig(ha jól becsomagolom és kipárnázom nemhiszem h baja lenne). -
Fricc
tag
mai utolsó up
-
Fricc
tag
Áp
-
Fricc
tag
Hi!
Még ennyire nem sürgős a dolog. Max 1 hét amíg meglesz a másik (nagyon remélem). Addig várok még ajánlatokat. Az egyiket még Gabtól vettem itt a PH!-n(nem volt rá gari), a másik alapból benne volt, bolti garis, de külön gari nincs már rá, és az egy év kb pont most jár le. De egyiknek sincs semmi baja, tuningeredményt nem tudok mondani, mert nem tuningolom őket, meg annyira nem is értek hozzájuk, meg szerintem nem is olyan árat kértem érte. (azért 3500/db nál remélem lesz jobb ajánlat, ha nem akkor úgynézki a tiéd eddig) -
Fricc
tag
Szóval valószínüleg eladó a két ram, mert most veszek egybe 1 GB-ot, és ezeket meg így már nem használom. Mire megjön az új (max 1 hét), nem veszem ki a gépből, csak utána eladó. Addig igényfelmérés, ki mennyit adna érte? Írányárnak 4000,-db ra gondoltam, alkudozni lehet de csak nagyban és fölfele
(székesfehérvár és környék előnyben, meg végülis Pest is, mert oda is el tudom vinni ha legközelebb arra járok. Posta csak akkor jöhet szóba, ha megéri valakinek, hogy a PK az árán felül jön rá)
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Wharfedale WH 20 CENTER
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest