- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- UHD filmek lejátszása
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Fricc
tag
Felkeltem
ÁP!
Szegény iskolások, bár már biztos kicsengettek
-
Fricc
tag
Vashal: 30 3863053
Délután hívj. -
Fricc
tag
up
-
Fricc
tag
Lamair, két hét múlva tudnád csak megvenni ?? Addig nem szeretném ha nálam maradna, remélem nem sértelek meg ha hamarabb eladom, mert ez a pénz is kell ahoz, hogy beújítsak az új ramokra, max 2-3 nappal utána addig tudnék pénzt szerezni, de ez így sok. De ha hamarabb is el tudod vinni, akkor tiéd az elsőbbség.
Vashal: 7000FT-ért csak úgy tudom odaadni, ha a PK-t te állod vagy feljössz érte legalább fehérvárig(ha jól becsomagolom és kipárnázom nemhiszem h baja lenne). -
vashal
tag
Hi
ha esetleg vele nem jön össze én vevő vagyok a ramokra.irj ha OK.az adataimnál van elérhetőségem is.
Thx. -
Fricc
tag
mai utolsó up
-
Fricc
tag
Áp
-
Fricc
tag
Hi!
Még ennyire nem sürgős a dolog. Max 1 hét amíg meglesz a másik (nagyon remélem). Addig várok még ajánlatokat. Az egyiket még Gabtól vettem itt a PH!-n(nem volt rá gari), a másik alapból benne volt, bolti garis, de külön gari nincs már rá, és az egy év kb pont most jár le. De egyiknek sincs semmi baja, tuningeredményt nem tudok mondani, mert nem tuningolom őket, meg annyira nem is értek hozzájuk, meg szerintem nem is olyan árat kértem érte. (azért 3500/db nál remélem lesz jobb ajánlat, ha nem akkor úgynézki a tiéd eddig) -
Lamair
aktív tag
szfváron átveszem 7000ft-ért a kettőt gartmennyit vállalsz rá?
üdv
lamair -
Fricc
tag
Szóval valószínüleg eladó a két ram, mert most veszek egybe 1 GB-ot, és ezeket meg így már nem használom. Mire megjön az új (max 1 hét), nem veszem ki a gépből, csak utána eladó. Addig igényfelmérés, ki mennyit adna érte? Írányárnak 4000,-db ra gondoltam, alkudozni lehet de csak nagyban és fölfele
(székesfehérvár és környék előnyben, meg végülis Pest is, mert oda is el tudom vinni ha legközelebb arra járok. Posta csak akkor jöhet szóba, ha megéri valakinek, hogy a PK az árán felül jön rá)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- Revolut
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest