Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Igazából nem vesződtem a gariztatásokkal. Inkább olyan választok, amiknél jó eséllyel nem kell ilyesmivel számolni.
Egészen biztos vagyok benne, hogy jók a Sony cuccok, de azt is tudom a használati tapasztalatok alapján, hogy nem én vagyok a célközönség számukra.
mad823: az ApplePie Joe, vagy Tech2 Laci vagy... és még sorolhatnám, hogy ki mindenki szokta mondani, hogy éppen az a részt vegy ezt vagy azt a részletet a telefonnal vette fel. És ez még csak a jéghegy csúcsa! Vicces, hogy akár még mozifilmben is előfordulhat ilyesmi: https://screenrant.com/martin-scorsese-wolf-wall-street-iphone-camera/
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest