Új hozzászólás Aktív témák
-
lotTóni
tag
válasz
daneeeeee #750 üzenetére
Köszi
Összekapartam 3 egyforma monitort,és rákötöttem az R9-re. CCC-ben belőttem a képernyőfelosztást és perpill ennyi.Próbaképp letöltöttem egy 5760x1080-as backgroundot,belőttem a színeket.
"Tudtommal az egyik kimenetre mindenképp kell a DP."
Pont ezért kérdeztem meg az előző postomban,hogy szükséges-e még,mivel olybá tűnik,hogy működik.
Ha minden jól megy,holnap kapok egyet kölcsön és megírom,ha változtatott valamin.Idézet:
AMD Eyefinity;A technológia megkötése, hogy három monitor mellett egy, míg hat monitorral kettő kijelzőt DisplayPort kimenetre kell kötni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor aktív átalakítót kell vásárolni, és azzal kell csatlakoztatni a DisplayPort bemenettel nem rendelkező megjelenítőt.
Forrás : [link].
(#751) proci985
Nem találtam róla infót,hogy az R9-nél nem kellene átalakító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kutya topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest