- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coller225
tag
válasz
lezso6 #34864 üzenetére
Köszönöm a magyarázatot
Ezek alapján jól sejtem, hogy erre az egyetlen épkézláb megoldás az lenne, ha lecserélném azokat a kapcsolókat?@mekker:
Neked is köszönöm a választ
Őszintén szólva eddig egyszer használtam az újdonsült forrasztópisztolyomat, amit ha jól sejtem, nem is igazán nyák forrasztgatásra találtak ki... szóval nem gondolnám, hogy a legjobb ötlet lenne egy ilyen projektbe belefognom -
-
Coller225
tag
válasz
dudika10 #34855 üzenetére
A genius azért kontaktos, mert az előző tulaj (használtan vettem) "nagyon ügyesen" felfúrta a falra. Ennek az a következménye, hogy lett egy kedves kis lyuk a doboz hátulján, illetve mindkét dobozon az összes aljzat kontaktos. Még akkoriban belenézett egy valamennyire hozzáértő ismerősöm is, azt mondta, hogy talán egy kondit is cseréltek már benne, úgy látszik a nyomokból.
Ezen kívül pedig még a búgással van bajom.
Az, hogy kicsit búg bekapcsolt állapotban, még elviselhető, ahogy olvastam, ez normális ennél a típusnál. Ami viszont kifejezetten zavar, az az, hogy ha a fényerőszabályzós villanykapcsoló nem a maximumra tekerve marad(több ilyen is van a lakásban), akkor attól meg aztán végképp elviselhetetlenül elkezd búgni. Nem tudom, ezzel mit lehetne kezdeni.Most az motoszkál a fejemben, hogy először inkább egy használt hangkártyát veszek most (eddig újban gondolkodtam), és megpróbálom kicserélni az aljzatokat, hátha segít valamit... Bár ez a fényerőszabályzós búgásra még mindig nem megoldás
-
Coller225
tag
Sziasztok!
A jelenlegi ütött-kopott, kissé kontaktos, és búgós Genius 2000X-emet szeretném lecserélni, amit a nem túl combos alaplapi hangkártya hajt...
Alapvetően zenehallgatásra és filmezéshez kellene.
Az ajánlottak közül a Microlab SOLO 6C tetszett meg nagyon. A kérdésem az lenne, hogy ehhez milyen hangkártya dukálna, ami kihozza a hangfalból, amit lehet?
Sajnos nem értek a hangkártyákhoz, ezeket néztem eddig: Asus Xonar DG, DGX, DS, D1.
Fontos az ár is, mert már csak a hangfallal is túl fogom lépni az előre meghúzott keretet.Azon gondolkodtam még, hogy vajon érdemes lenne-e megpróbálni kipofozni/kipofoztatni a geniust, és tovább használni egy hangkártyával, vagy az már nagyon elmarad a Microlab-hoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest