Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Üdv a csapatban
Az enyém az egy kicsit drágább lesz mert én boltban veszem ráadásul vidéken de 150.000 Ft
az még mindig elfogatható ár szerintem, ahhoz képest hogy egyes webshop-okban 200.000 Ft-ot is elkérnek, ez amolyan arany középút. Legalábbis nekem aki ódzkodik még mindig a nettes vásárlástól. Tudom kicsi a rizikó, de ilyen drága hardvereket még nem merek netten venni. Ha beszarik vagy valami gánya van akkor csak elég eldöcögni oda ahol vettem és lehet reklamálni
amúgy jó kis monitor szerintem mellbevágó élmény lesz elé leülni a mostani 19"-os után, azt se tudom majd hogy hova nézzek
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS27D800UAUXEN ) Q-HD 4K GAMER MONITOR ! akció
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27FG900XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS25BG400EUXEN)24 " 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy jó kis monitor szerintem mellbevágó élmény lesz elé leülni a mostani 19"-os után, azt se tudom majd hogy hova nézzek