Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV - Mélyvíz
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Üdv a csapatban
Az enyém az egy kicsit drágább lesz mert én boltban veszem ráadásul vidéken de 150.000 Ft
az még mindig elfogatható ár szerintem, ahhoz képest hogy egyes webshop-okban 200.000 Ft-ot is elkérnek, ez amolyan arany középút. Legalábbis nekem aki ódzkodik még mindig a nettes vásárlástól. Tudom kicsi a rizikó, de ilyen drága hardvereket még nem merek netten venni. Ha beszarik vagy valami gánya van akkor csak elég eldöcögni oda ahol vettem és lehet reklamálni
amúgy jó kis monitor szerintem mellbevágó élmény lesz elé leülni a mostani 19"-os után, azt se tudom majd hogy hova nézzek
Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy jó kis monitor szerintem mellbevágó élmény lesz elé leülni a mostani 19"-os után, azt se tudom majd hogy hova nézzek