Hirdetés

Aktív témák

• old_artist

addikt

válasz TothMG #200 üzenetére

Üdv, Szia!

Igen, "sajnos" már láttam az említett EIZO SX2761W-t, és már kalibráltam is!
    A HP-hez képest nem is lehetne összehasonlítani, mivel összehasonlíthatatlanul jobb/kiválóbb, mint szinte minden belépő és professzionális EIZO monitor! Az EIZO-k színtere jóval több színt ölel fel mint az eddigi LCD-TFT kijelzők, a képe és a képminősége a megszokott EIZO vezérlő egységének köszönhetően pazar látványt nyújt, kimondottan grafikusoknak és képszerkesztőknek, kiadványszerkesztőknek készült! A HP-hez képest, aminek 8bit-es a színvezéelése, ellenben az EIZO-nak egy belső 12bit-es Look-Up-Table (LUT) segítségével történik. Ez a szín-információk pontosabb árnyalati fokozását teszi lehetővé, mint a különben szokásos 8bites LUT-ok. A beépített színkezelés révén a színhőmérséklet 500-as fokozatokban 4.000 és 10.000 K között, a gammakorrekció pedig 0,2-es lépcsőkben 1,8 és 2,2 között beszabályozható, a a gamma-korrekció pedig 0,2-es lépcsőkben 1,4 és 3,0 között beszabályozható. Emellett a színtelítettséget és a színintenzitást az RGB/CMY-színekre külön be lehet állítani. Esetleg segítségedre lehet ez a flash animáció is! :K
    Az Eizo FlexScan SX2761W, 6ms g2g 24"-os WS Samsung S-PVA panellal rendelkezik, és a jellemző reakcióideje (rise/fall) 11/5 ms, b2b váltással. Homogenitása az egyik legjobb/a legkiválóbb az LCD-TFT mezőnyében! :K
    Mint a HP-t, ezt is biztonsággal megveheted a Hexaa-nál (mint EIZO viszonteladótól), most, ha jól tudom, akkor majd br.380e-ért, a legolcsóbban Mo.-on!
    A NEC-et is vagy a Hexaa-tól, vagy a Brekk-től is megrendelheted, biztos, hogy azzal se járnál rosszul! :K

Aktív témák