Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cerebellum87
csendes tag
Hali! Kösz a válaszokat ;) Direkte 1:1-en hajtanám a cuccot - ha menne
Hogy az 1T Bios miért került fel rá? Mert süldő voltam még hajdanán és azt írták hogy az aztán húha...és azóta lusta vagyok mint a dög, nem raktam vissza az eredetit. Ami fura, hogy 600-as VIA lapban sem ment többet, bár annak az általános tuningpotenciálját nem ismerem, meg ott még főleg nem konyítottam a dolgokhoz. Próbáltam a nagyon csiga időzítésekkel is, el is értem vele hogy felállt a rendszer, és csak 2-3 perc múlva fagyott le, egyszer addig is eljutottam hogy ment kemény 10 percet, egy Everest memírás, egy Everest mem olvasás, éppen kezdtem megörülni és elszállt a szokásos blőd kékablakkal. Sajnos még nem tartózkodom az asztalim közelében egy ideig, akkor tudnék bővebben nyilatkozni a pontos Steppingel kapcsolatban. Létezik egyébként hogy ENNYIRE antituning CPU-t fogtam ki? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy az 1T Bios miért került fel rá? Mert süldő voltam még hajdanán és azt írták hogy az aztán húha...és azóta lusta vagyok mint a dög, nem raktam vissza az eredetit. Ami fura, hogy 600-as VIA lapban sem ment többet, bár annak az általános tuningpotenciálját nem ismerem, meg ott még főleg nem konyítottam a dolgokhoz. Próbáltam a nagyon csiga időzítésekkel is, el is értem vele hogy felállt a rendszer, és csak 2-3 perc múlva fagyott le, egyszer addig is eljutottam hogy ment kemény 10 percet, egy Everest memírás, egy Everest mem olvasás, éppen kezdtem megörülni és elszállt a szokásos blőd kékablakkal. Sajnos még nem tartózkodom az asztalim közelében egy ideig, akkor tudnék bővebben nyilatkozni a pontos Steppingel kapcsolatban. Létezik egyébként hogy ENNYIRE antituning CPU-t fogtam ki?