Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
PishT
tag
Üdv Nektek!
Segítséget kérnék, a következő a gondom, de 5letem sincs mi a megoldás:
2500as Bartonom van, MSI K7N2Delta alaplapban , több mint 1hónapja vettem használtan (nem volt húzva, irodai gépben volt). Óvatosan, MHz-ről MHz-re emelgettem az FSB-t (11-es szorzóval) hogy tudjam meddig bírja (fesz.emelés nélkül). 193-nél volt legutóbb, futott COD4, TDU stabilan, semmi gond nem volt. Már több hete így futot, amikor az egér és a billentyűzet érdekesen viselkedett. Szaggatott az egér, mintha le lenne terhelve a gép. A billentyűzet sem működött, mintha beragadt volna a SHIFT gomb..Aztán a Num/Caps/Scroll Lock sem működött.... Vírusra gondoltam, de semmi nyoma, bill. csere is megvolt, ugyanazt csinálta... Az érdekessége, hogy a gép bekapcsolása után 1ből nem, hanem csak 1kicsit később, használat után...
Vmit kcsinálhatott az alaplapban az tuning? Az aggasztó az egészben, hogy legutóbb be sem akart kapcsolódni, a ventilátorok felpörögtek, aztán semmi, monitoron nem jelent meg semmi. CMOS-reset után pedig indult, de a bill+egér ugyanúgy viselkedik!
Várom az 5leteiteket és tanácsaitokat!!
KÖSZÖNÖM előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest