- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
-
PROHARDVER!
Le Mans-i 24 órás verseny, Franciaország, Circuit de la Sarthe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Valahol olvastam, vagy a közvetítés alatt volt róla szó (talán Lanti fejtegette), hogy alapvetően nem lett volna rossz a Nissan elképzelése (FWD hajtás + hybrid RWD), csak ugye nem lettek készen vele egyáltalán. Így - állítólag - 1200+ LE kellett az első kerekekre vinni, ami azért elégé beteg
. Viszont ahhoz képest még jól is bírták, bár ugye a legjobb Nissan is valami 150+ kör hátránnyal végzett, tehát ez így alapvetően csúfos kudarc. Viszont abból a szempontból jó, hogy volt Porsche, Audi, Nissan és Toyota. Jó lenne azért egy Peugeot is oda a sorba, vagy ami a WSR-en volt Reanult-ból (nem tudom mi volt a neve. Verstappen is ment vele Spa-ban) csinálnának egy LMP1-es autót
.Viszont a C7R előtt le a kalappal. Igaz, hogy a végére kellett a mák, de akkor is megsüvegelendő, hogy 1 autóval tolták végig az egészet....és milyen hangja volt
.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Viszont ahhoz képest még jól is bírták, bár ugye a legjobb Nissan is valami 150+ kör hátránnyal végzett, tehát ez így alapvetően csúfos kudarc. Viszont abból a szempontból jó, hogy volt Porsche, Audi, Nissan és Toyota. Jó lenne azért egy Peugeot is oda a sorba, vagy ami a WSR-en volt Reanult-ból (nem tudom mi volt a neve. Verstappen is ment vele Spa-ban) csinálnának egy LMP1-es autót
.