- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Le Mans-i 24 órás verseny, Franciaország, Circuit de la Sarthe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
24h Spa live-timing
-
Enton
addikt
Onboardok spa-ban nem szoknak lenni yt bárhol?
-
Enton
addikt
Ejj, ezek a super poleok nem akarnak csak úgy lezajlani idén:
-
Ciccuka
veterán
Azt is írják, hogy Bop előnyben volt a Porsche és a büntit akár törölhetik is utólag még. Holnapra gondolom ez eldől.
-
Enton
addikt
Jovőre kell egy grellos bingot csinálni miért is nem fognak nyerni. Ez már sorban a 4dik sikertelen próbálkozás.
Ohh meg pikes peak meg már megy is közben:
-
Ciccuka
veterán
Mennyi feltartást kapott a második a versenyben.
A végén a közvetítésben is mintha arról beszéltek, amit írtam.
Kévin Estre asztalra csapása olyan Toto Wolf-osra sikerült.
-
Chrys_
addikt
A #911 büntetése marad!
-
Enton
addikt
Van még 20 perce Estre-nek, hogy összetörje, jah az a golf az majd nem megvolt már.
Utóbbi 3 éve csak szerencsétlenség amit innen sikerült hazavinniük. Most kitapossák a lelkét is gépnek de ez már az első pár körön is látszott, ők nyerni jöttek. -
Ciccuka
veterán
Úgy tűnik erőből is nyertek volna, ha nincs az az autó felborítás a BMW alja se sérül meg.
Ha a BMW nyer, az kb. olyan lesz, mint nem egészen 20 évvel ezelőtt amikor egy szem BMW maradt talpon (a másikat még a verseny elején a korlátnak lökték), de az megnyerte a versenyt..
-
Ciccuka
veterán
Most hogy van ez?
Manthey az első helyen kapott elvileg 1:40 perces büntit
Akkor hogy vannak még mindig az első helyen? -
Ventur@
senior tag
Időközben a második linken nézem (twitch beágyazás), mert a hivatalos oldalon lévő sem megy (yt beágyazás). Mondjuk mire visszaértem a versenyre, addigra látom, hogy piros zászló van.
Időjárás, ahogy néztem egész verseny alatt dögmelegx2, szóval esőre és kaotikus időjárásra nem kell számítani.
Szerencsére nasival és koffeinnel felkészültem, szóval most már nyugodtan mehet tovább a verseny
.
-
Ciccuka
veterán
A Nürburgring 24 órás versenyének megszakításainak történetében ez minden bizonnyal a legkülönösebb ok: egy áramszünet a boxutcában megbénította a versenyirányítást és az üzemanyag-ellátó rendszert is. Ez azt jelenti, hogy a pályabiztonság és a teljes infrastruktúra nem működhet, és az üzemanyag-utántöltés sem lehetséges. Ezért a biztonságos és tisztességes versenyzés nem lehetséges.
Amint lehet, tájékoztatunk benneteket a folytatásról és a teendőkről!
Ott van 1-2 km-re a szélerőmű park
-
Ciccuka
veterán
Live Timing
van Messages rész is büntiknek
Itt is#98 Farfus / Krohn / Marciello / van der Linde (BMW M4 GT3 EVO) Hans-Peter Naundorf: „Mindenféle dologgal találkoztunk már: jégesővel, viharokkal, de ehhez hasonlóval még nem. Azt hittük, hogy csak túljutunk rajta. Az egyetlen helyes döntés volt, hogy feltűntettük a vörös zászlót.”
-
Ciccuka
veterán
Volt már olyan, hogy áramszünet miatt félbeszakítottak egy versenyt
-
Ciccuka
veterán
Várható időjárásról tudtok valamit?
Kellene egy kis eső -
Ventur@
senior tag
Magyar IP-ről nem megy a közvetítés yt-on
. Enton kösz a TOR ötletet, mert azzal simán megy
.
-
Ciccuka
veterán
Rajongókat beengedték a felvezető körben a pályára, ilyet se láttam még
Dacia már meg is adta magát, de valahogy betolták
3. helyről indul egy VW Bogár is -
Enton
addikt
válasz
Ciccuka #1052 üzenetére
Onbardok mióta nem a vodafone-nal csinálják(lassan 7-8-éve) mindig bugosak töltögetnek(meg ha nincsen esemélny nem is mennek), de még egy jó fél egyórát kell várni hogy minden onboard élesedjen.
A pitlane camera működik, az még egy hasznos nézet itt.Jah, igen, ha valaki nézzné itthonról: TOR!
Mobilon nem tudom mi a trükk de ott is léteznek vpn-ek.
Be ne fizessen arra az azóta sem hallottam róla szolgáltatóra aki most megpróbál még mindig rajtunk nyerészkedni. Remélem jövőre már csődbe mennek. -
Enton
addikt
talán az első hogy qualyt red flaggelnek???
-
Ciccuka
veterán
2025 24 Hours of Nürburgring
2025. június 19-22
16 órakor indul a verseny (15:40-kor felvezető kör)
[link]Szombaton reggel ez is lesz:
ADAC 24h-Classic
08:50-11:30 -
Ciccuka
veterán
Ha az minden évben sz.r. SBK legalább megy nekik.
Amióta Mario nyugdíjba ment a motorsport részleg a lejtőn van.
Mindenhol leszerepelnek és ezt a vezetés valahogy nem fogja fel soha.
Nem lenne rossz a részleg, mert néha azért csurran egy-két győzelem itt ott, de kéne mindig valami kis plusz, ami nincs meg.Meg az is érdekes, hogy csak 2 autóval mennek minimumon mindig minden kategóriában. Ennek mi értelme, azt nem tudom. Adhatnának privát csapatoknak is autót.
A technológia jó, de kevés az ész a csapatnál.
-
Chrys_
addikt
A BMW Hypercar elég szar idén. Ferrari, Porsche, Toyota, Cadillac mind előtte van. Jelenleg.
LMGT3 Team WRT (Rossi) meg valamiért kiesett éjjel? Mechanikai problémát írtak, de nem láttam több infót. -
Ciccuka
veterán
LeMans 24 órás Eurosport-on megy
-
Ciccuka
veterán
2025 24 Hours of Le Mans
2025. június 11-152025 24 Hours of Nürburgring
2025. június 19-222025 24 Hours of Spa
2025. június 25-29 -
Ciccuka
veterán
Nem telt sok idő, de elég szépen volt már esemény.
Szűk a pálya, olyasmi mint Monaco és Laguna Seca keveréke -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz
albert8 #1037 üzenetére
Első esetnél egyszerűen túlvállalta. BMW-k jók taktikáztak (működhetett volna) egyébként ott, csak túl sok volt benne a kockázat így utólag tudva.
A másodiknál a szándékosság is kinézhető. Főleg az integetést is beleszámítva.
A két csapat véleményére kíváncsi lennék, hogy a végén ők hogy látták az egészet.
BMW-nél egy biztosnak tűnő 2. hely ugrott így. -
Ciccuka
veterán
válasz
albert8 #1035 üzenetére
Itt az első és a második találkozás
Mindkét esetben a Corvette hibázott szerintem
Egyik Corvette-t a második esetben megbüntették, a másik befutott 2. helyen. -
Ciccuka
veterán
válasz
albert8 #1033 üzenetére
Nekem is tetszett, szokásos drámai fordulatok, törések, csak a végeredmény nem úgy alakult számomra, ahogy én azt elvártam.
Amikor az utolsó órában Corvette szendvicsben volt az M4 GT3, akkor azt nem értettem, hogy miért nem a kilökő hátsó autót büntették meg (és miért kellett csak az elsőt).
-
albert8
veterán
Szuper volt ez a futam igazán nagy fordulatokkal és nagy csatákkal.
A vége valahogy mindig egy sprint! -
Ciccuka
veterán
Ahogy látom nincs nagy tapadás a pályán.
Amatőr hiba.
Az azért vicces volt, hogy akarták letépni a pályabírók a lámpáját.Farfus miért kapott Penality-t?
-
Ciccuka
veterán
1 percenként frissül csak a live timing
az nem épp F1-es mérce -
Ciccuka
veterán
válasz
albert8 #1027 üzenetére
Az eddig még mindig ment (kis reklám után).
Valószínűleg ez lesz a link: IMSA LIVEMeg lehet találni ugyanazt (reklám nélkül magát a stream-et) néha (pár órányi kereséssel általában) és akkor PotPlayer-ben is megy (Megnyitás - URL megnyitása menüben), úgy kényelmesebb valamivel.
Youtube-on is menni szokott vagy valami rossz minőségben, vagy kb. fél óránként újra kell keresgélni, mert törlik.
-
Ciccuka
veterán
Daytona 24 órás autóverseny
2025. Január 23-26Szombat 19 óra után
Magnussenék BMW-je indul a pole-ból a daytonai 24 óráson -
Ciccuka
veterán
hát nekem ez is és a mai f1 is egy jobb 720p szintű közvetítésnek felel meg.
1080p TV tud többet is a beépített demo és más demok alapján.Kb. 15 éve volt normális közvetítés (Nürburgring 24-óráson), az akkori színvonalon.
Az autók hangja is egész élethűen adták vissza a belső kamerás felvételek.
Többször akkoriban mutattak belsőkamerás felvételeket percekig több autóból is.
Nem tudom mi az oka a visszalépésnek, valahogy azt azt élményt már nem nyújtják a közvetítések, de nem tudom mi veszhetett el.Valahogy mintha a nézőközönség is fogyna. Nem voltak teli a lelátók se.
Huh ezt milyen élmény volt élőben nézni
-
Ciccuka
veterán
Átépítették az egészet a biztonság jegyében. [link]
a rengeteg veszélyes baleset miatt [link]
sokszor előfordult ott, hogy a balesetet szenvedett autó visszapattant a pályára és nagy sebességgel találta telibe egy másik autó [link]
már az F2-es baleset után is kicsit változtattak rajta [link]
főleg a gumibálás rész lett átvariálva elsőnek, de a munka nem állt meg
persze folyamatosak a pályán a változtatások, nem csak biztonsági célzattal
egyik legikonikusabb rész volt a pályának [link]azt nem értem az autó orrán elvileg van kamera (legalábbis 10-15 éve még volt), azt miért nem lehet nézni?
csak belső kamera van, amiből alig látni kia végét már nem vártam meg, 3 bmw volt az első helyeken pár órával korábban.
nem tudom mit rontottak el, de hatalmas a blamaez az 1 volt idén a normális közvetítés YT-on, amit ingyen lehetett nézni normális minőségben. daytona 24-órással az a gond, hogy csak weboldalukról lehet nézni sok reklámmal
-
Enton
addikt
válasz
Ciccuka #1022 üzenetére
Nagyon úgy fest, megpróbálták és majdnem össze is jött.
De ugyanígy nem vártuk az lambo leállást a ferrari előtt. Én amit sajnálok ami emiatt az a podium a másik astonmartinnak. Az a 10s bünti pittardnak gyors/olcsó megúszása volt a lambós lefulladásért.
Volt ceremónia legalább lehetett látni az örömöt 2 helyért a ferrarinak, kb mindegy ha 4dikek is de astonnak sokat hozott volna még egy 3dik hely. Sebaj örülök az ajándék első helyért az sem kutya dolog."Nem olyan izgalmas ott a verseny, mint korábban":
Ez így nekem nem tűnt ki, mondjuk nem jártam utána pontosan mit és hogy variáltak, az sokat emlegették hogy új felület van sok helyen, sokat gyorsult is a pálya na ez feltűnt már qualiknál is.
Ami nagyon szemet szúrt most hogy jutott pénz kamerákra is nem csak a pályára, már a névkiíratós "arc/autó"felismerés is bejátszott, látványosan laggolva de ilyen szép képen már jól nézett ki ez is, persze esőben és sötétben még használhatatlan, volt drónos felvétel pár.
Slowmo cam a uccsó sikánnál amit most trófea osztás közben mutogatták leginkább(sajnos).Azt kell mondjam a valaha volt legszebb képű streamet láthatuk(onboardok még mindig nem a legszebbek ezen a téren van hova fejlődni) most, kb minden órában sikerült valamit látnom ami szép volt.
-
Ciccuka
veterán
BMW eltaktikázta a 2. helyet?
Utolsó 2 percben kellett kijönni a Boxba
Safetycar-ra játszottak vagy micsoda? -
Ciccuka
veterán
Meglepően sok a törés. Rossi-ék immár másodszor is kilöktek valakit.
-
Ciccuka
veterán
Már az autómentő is összetört.
-
Ciccuka
veterán
Eau Rouge után az egyenest nagyon elrontották az átrendezéssel
Nem olyan izgalmas ott a verseny, mint korábban szokott lenni -
Ciccuka
veterán
Földrengés is van vagy mi van
Spa hozza a formáját
-
Ciccuka
veterán
Megérkezett az eső?
Vagy csak rosszul láttam -
Ciccuka
veterán
Vajon lesz eső
-
Ciccuka
veterán
14:45-től lesz itt közvetítés elvileg
-
Enton
addikt
-
Ciccuka
veterán
F1 is lesz hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest