Hirdetés

Aktív témák

  • tr00p3r

    őstag

    válasz Dirtyz #11201 üzenetére

    Szia,

    Nem titok, írtam is itt 1-1,5 hete kb ;) . Syncros AM Disc kerékszettre tettem szert, pofátlanul jutányos áron, fehér színben. (Jóba vagyok a Boneshaker tulajdonosával és így mertem bevállalni a dolgot.)

    "Kézzel fűzött, 32 lyukas FR/All mountain kerék. DP-28-as felni, DT Swiss Competition 2.0-1.8 húzott küllők, DT Swiss niplik, Syncros felniszallag, 4 csapágyas Syncros agy. 6 csavaros féktárcsa felfogatás. Könnyű és erős."

    Első
    Hátsó

    A fehér felni, agyak és gyorszár mind nagyon szép, de még nem igazán vagyok róla meggyőződve, hogy jól mutatnak majd a Pyxis Team-ben?!

    Az XT fékeket sem raktam még fel, de tegnap vettem a BikeMag-on egy 160-as XT tárcsát Endroo-tól 3K-ért. Ez lesz hátul. Előre tényleg nagyobbra volna szükség? Ahhoz akkor adapter kell?

    Akár hiszed, akár nem a Mátra óta nem ültem bringán. A verseny után kb. 3-4 nappal mostam le a bringát és a terepgumik még mindig rajta vannak. :DDD Pedig úgy volt, hogy amíg még jó idő volt, felmegyek még a Börzsönybe. Nem tudom mi van velem?! A görgő lent van a pincében, de nem szeretnék még túl hamar ráülni.... Kéne valami motiváció! Az is igaz, hogy az új cuccok motiválhatnának annyira, hogy összerakjam végre a bringát.....

    @többiek: nem tudtok olcsó, de jó összecsukható szerelőállványt megvételre?

Aktív témák