Legfrissebb anyagok
- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
PROHARDVER! témák
- Egér probléma
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- VR topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bianca3
tag
Nekem is ezzel a hibaüzivel dobja ki a legvégén, hogy nem lehet telepíteni a zune-t! Találtál rá vmi megoldást?
-
b3n0
csendes tag
üdv!
van egy 4 gigás zune-om. kb másfél éve szereztem be 2.0-ás szoftverrel. most a 4.0 jött ki nemrég. letöltöttem, de nem tudom installálni mert egy hibaüzenettel, illetve egy error code-al kidob (Error code: 0x80070002). utána olvastam a dolognak különböző külföldi fórumokon, de nem találtam semmi olyat, ami megoldaná a problémám. ha esetleg valaki tudja a megoldást, lécci írja meg...
köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest