Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Erröl 1 mese jut eszembe, a Zöld tojás és sonka, hogy szereted hagymával vagy cicamicával?
Télleg szar film. -
-boyscout-
tag
ha 130perces lenne vagy 3x130 akkor lenne olyan mint a Gyűrűk Ura vagy a Crouching Tiger, Hidden Dragon. így leginkább a füzet sarkába rajzolt pörgetős mozihoz hasonlít vagy vmi megfilmesített forgatókönyv skicchez. az egyedüli említésre méltó a halandó, Zhang Ziyi, de persze ő is alig van a színen mert nehogymár vmi épkézláb kisüljön belőle.
-
Cefa
senior tag
Akkor téged félreinformáltak. Széldzseki Csen közel s távol nem áll hozzá.
Meg persze a gyűrük ura is olyan messze áll tőle mint a pinokkió az elfújta a széltől.
Viszont félelmetesen hasonlít a Dragonball című mesére. Aki azt szerette annak tetszeni fog. Az akció egy az egyben DBZ. -
Shim
őstag
Aszondják, h akciódús, történet nuku, aki szereti dzsekicsent meg a gyűrűkurát az nézze meg. Aki meg a francia filmeket szertei az csalódni fog :)
-
Cefa
senior tag
ááááááááááááááááá ááááááááááááááááá áááááááááááááá ááááááááááááááá
Hogy lehet egy ilyen kaliberű filmet 90 percesre csinálni. áááááááááááááááá
Nagyon jó lenne 140 percesen. De igy nem más mint egy 90 perces bazinagy verekedés.
se eleje se vége.
Nem jöttem rá hogy mi miért történik. Bár lehet hogy én vagyok a hülye.
De onnan kezdődik a nem értés hogy mindenki repül csim-bumm dirr durr
piff-puff csit-csatt.
Jön insomnia egy koponya formában aztán visszamegy a hegybe onnan előjön vér formába azán bunyó és vége.
Részletesebben is el tudtam volna képzelni.
Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Bittorrent topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- EAFC 26
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest