- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
válasz
uszipajtas #1298 üzenetére
-
válasz
Vjankovics82 #1296 üzenetére
Melyik verziót MTKDroidTools-t használod?
Nem kérte esetleg a telefonon a SuperSU, hogy engedélyezd a hozzáférést?
(telefon nélkül nem nagyon megy további használatról a blog írás. pénzt visszakapta a srác, nekem meg Lenovo A820-am van)
-
Vjankovics82
senior tag
-
válasz
Vjankovics82 #1294 üzenetére
Akkor nyomd meg.
-
válasz
Vjankovics82 #1292 üzenetére
Az attól függ mit ír ki.
-
Vjankovics82
senior tag
MtkDroitoolsal miért nem tudok menteni pedig rootolt a telefon?
-
coyote66
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek.
Már nagyon várom a készüléket. Nyomon követni az útját hol lehet? 2-3 napja valahol látam de most nem találom a linket. Minideal-os rendelésem van. Köszönöm. -
Dermesztő
aktív tag
válasz
trouble #1254 üzenetére
Szerintem csinàlj egy visszaállitást, és egyelőre ne pakold meg az sd-t.
Nekem 1 gigàs van benne, 4 appal. Sosem dobta még le.
Vagy probàld ki kisebb sd-vel, és csak a nagyon fontos appokat tedd rá.
Enyémen 5 app van, nem szemetelem tele
Még a gyors boot mellől vedd ki a pipàtha ott van.(#1258) baitsee23/B] Egyelőre nem tudom megnézni.
Örülj neki hogy a tied hasìt. -
myk74
senior tag
válasz
Vjankovics82 #1288 üzenetére
Bár már én is látnám az enyémet!
Annyi infó gyűlt össze erről a telefonról hogy egy összefoglaló lassan elkelne!
-
Vjankovics82
senior tag
Na ma megjött havernak a telója a to oldalról!!! valami eszméletlen komoly csomagolásba mintha karácsony lett volna! nem először rendelek Kínából de ilyet még én nem láttam nagyon komoly!
-
fotosjani
aktív tag
válasz
baitsee23 #1283 üzenetére
Sajnos nem tudtam összefésülni a ROM-ot, így külön-külön raktam fel a szükséges fájlokat:
ROM
Cn App Remover
Gapps
SuperSU
Először a CWM-ből rakd fel a Magyarított 1.0.5 ROM-ot.
Majd Cappa Kínai app eltávolító .zip-jét (ez lényeges mert első indításnál törli a ModRecovery-t a gyári ROM) majd Gapps csomagot és végül SuperSu csomagot telepítsd a CWM-ből.
A Kínai app-olkból még bőven marad a rendszerben ezeket manuálisan kell eltávolítani majd. -
epresnegro
csendes tag
válasz
tepimartin #1278 üzenetére
Oké köszönöm szépen a segítséget. Várok addig feltétlenül még mostanáig se változott a státusza
-
uszipajtas
tag
válasz
epresnegro #1267 üzenetére
100%
-
tepimartin
tag
válasz
Szerintem egyenlőre ne küldj semmit nekik. 3 nap is lehet akár a vámkezelés. Amíg pedig a státusz frissül akkor akár 4 is hiszen csak naponta frissítik. Ha küldened kell a cuccokat akkor ez lesz a státusz: Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance. Várjál még vele egy-két napot én azt mondom és rendszeresen figyeld a magyar posta nyomkövetőjén.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
baitsee23 #1273 üzenetére
A ZTE honlapjáról töltöttem le a legfrissebb 1.0.5 ROM-ot.
Igen JBart-al Magyarítottam és felrakás után lefuttattam CWM-ben Cappa Kínai app eltávolító .zip-jét (ez lényeges mert első indításnál törli a ModRecovery-t a gyári ROM) majd raktam rá egy Gapps csomagot és egy SuperSu csomagot. -
válasz
epresnegro #1274 üzenetére
[link] eme tema osszefoglalojaban megtalalod a valaszt.
-
rgrg1
csendes tag
válasz
sajnos igen
(nekem igy volt). elmeletileg postan kuldenek egy levelet, h nyilatkozz mi van a csomagban. -
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Ma jött meg a telóm to2c-ről. Tetszik nagyon, wifi, bluetooth működik. Viszont volna vele egy kis problémám. Az 1. számú slotba tettem a vodás kártyámat, a telefon kiírja mellé a felső sávban, hogy 3g, világít kéken, térerő van mégsincs internet. Ha nincs bekapcsolva a wifi nem tudok netezni rajta. Az adatkapcsolat is be van kapcsolva. Bízom benne, hogy csak beállításbeli probléma, tudnátok segíteni? Gyári ROM van rajta, nem mókoltam semmit. Köszi
-
epresnegro
csendes tag
2 napja ez a státusza : küldemény vám elé állítva.
Aggódnom kellene hogy még a zsebembe kellesz nyúlni vagy még nincs para ?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
kusza80 #1260 üzenetére
A Minideal-es Multilanguage ROM nekem is ezt a hibát dobta, az Aqua mail apk-val váltottam ki a beépített e-mail aplikációt igaz csak két e-mail címet tud kezelni, a Pro verzió tud többet is
Most a gyári ZTE 1.0.5.-ös ROM-ot használom (a MiniDeal-est nem nevezném gyárinak) itt nincs gond az e-mail app-al. -
Criminal017
őstag
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A zárolt képernyő képes lenne widgetet fogadni, viszont én nem találom azt, hogy hol lehet odarakni. Valaki leírná? Köszi.
-
Criminal017
őstag
Nálam 32 Gb-nál sem lassult. OTG-hez annyit, hogy nem egy full HD-s filmet megnéztem rajta, nagyon jó...
Egyébként az egeret is felismeri, próbáljátok ki.
-
zalman90
őstag
aki használ 32gb os memória kártyát , nem érezte hogy lassult tőle a telefon?
(#1260) kusza80 : "E-mail alkalmazás sajnos leállt". : detto nekem is ugyan ez.. én gmailt használok
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Én is beléptem a ti kis közösségetekbe ezzel a teloval. Eddig minden ok tetszik a "kis gépezet".
Lenne egy kérdésem a levelezőprogramot beállítottam le is tölt szinkronizálja is. De amikor meg akarom nyitni akkor ezt írja ki az "E-mail alkalmazás sajnos leállt". Ezt írja ki. A gmail müködik rendesen.
Legyetek szívesek segíteni.Illetve a mariskával, hogy tudom szóra bírni a telefonomat.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
-
sunavlys
senior tag
to2c 155$
És a többi is emel sajnos!
Gyengül a dollár vagy mi van itt? Vagy a szállítási pluszköltségeiket érvényesítik??? -
trouble
senior tag
válasz
Dermesztő #1253 üzenetére
Próbáltam a napi melóhoz szükséges egy két appot felrakni, de nem lehet .Ezt írja: Ismeretlen hibakód az alkalmazás telepítésekor"-24". Csinálta ezt mikor megérkezett és kezdtem "belakni", de mivel még az elején jártam, nyomtam neki egy resetet és az megoldotta.Szerintetek mit lehetne mert kurvára nincs kedvem két havonta újra rakni.Tegnap lekapcsolás előtt a gpsfixet raktam föl, minden működött úgy kapcsoltam le?
-
trouble
senior tag
Sziasztok. Normál 1.03 Minideal-os cucc, én semmit nem változtattam.Sd.-re telepítek mindent. Ma reggelre minden alkalmazásom elszállt( a telefon memória nem), és nekem is el szokta dobálni az általam beállított csengőhangot. Valakinek ötlete?
-
baitsee23
őstag
Srácok! Próbált valaki OTG kábelen gamepaddal játszani valamelyik játékkal?
Egyáltalán lehetséges? -
0liveeer
csendes tag
válasz
Dermesztő #1237 üzenetére
Felgyulladt a fény, találtam valami tablettás keresőt ami kidobta, hogy Litvániában érzékeltek ilyen számon valamit! Érdekes, hogy ugyanezen posta egy másik követője pedig Hong Kong-ban!
A hipervándor című filmet biztosan a különböző országok postái támogatták, mert ilyen gyorsan csomag pár ezerrel kilométerrel arrébb sehogy sem mutatkozhat!
-
uszipajtas
tag
válasz
balagedebr #1234 üzenetére
talán itt nézz szét.[link]
-
trouble
senior tag
Sziasztok. Egy újraindítás kapcsán előre meghatározott profil "állítódott" be a hang beállításoknál, és ezt hiába szabom testre, be/ki kapcsolásnál mindig visszaáll az általános című profilra. Hogy lehet ezt kilőni? Köszönöm!
-
balagedebr
tag
Tudtok mondani olyan SMS scheduler-t, ami kezeli a telón a dual SIM-et? Mert eddig csak olyat találtam, ami automatikusan az 1-es sim kártyáról küldte ki az sms-eket.
Másik kérdésem, hogy belehet valahogy állítani, hogy bizonyos contact-okat automatikusan az egyik sim kártyáról, még másik contact-okat meg a másik sim kártyáról hívjon tárcsázásnál? Mert hiába rendeltem hozzá valakit, az egyik vagy másik sim-hez nem történt semmi: ugyanúgy kérte, hogy válasszak hívás indításánál sim kártyát.
-
ZIP_1010
csendes tag
Sziasztok!
Október 8-án rendeltem a minideal-ről. Tracking nuber-t kaptam, de a csomagot nem találom a netes nyomkövetőkkel. Aggódnom kéne? -
Dermesztő
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #1223 üzenetére
Nem értem én sem miért kell kiirni.
Majd erre is ràszàllnak. Utána ne sirjatok....
A fòrumot ők is olvassák.... -
tepimartin
tag
válasz
Nekem is ugyanez van! Már nagyon várom. Akkor együtt jött a cuccunk.
-
baitsee23
őstag
válasz
steve1977 #1222 üzenetére
Szerintem valamelyik gravity boxos beállításod okozhatja. Nekem néha csak úgy kéri a pin kódot telefonálás előtt, mintha akkor kapcsoltam volna be. Leszedtem a Gravity Boxot, Mobileuncle-t. Most így tesztelem. Ha nem jön elő a hiba, akkor a beállításokban fogok kutakodni...
-
peter077
aktív tag
válasz
Sokat írkáljátok, a NAV erre is rászáll majd. Grat!!!!!
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
fotosjani #1220 üzenetére
Na nekem ma frissült a a track szám egyik havernak rendeltem a ZTE v967s:
2013.10.14
18:45
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.10.21
12:50
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.10.21
12:54
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.10.22
11:30
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureÉs ez a TO2c oldal!!!
a legjobb
de két csomagom is van onnan és egyiket se vámolták!
-
steve1977
tag
Tapasztalta edetleg vki, hogy a teló visszaáll gyári csengésre? Nekem néha csinálja, de nem látok eldobott SD jelzést, vajon mi lehet az oka? Gyári 1.03as rom van a picikén
tmall Justinék által rootolva és chinasofttalanítva, CWM és Gravity általam feldobva, és eddig ez az első hiba... De ettől több ne is legyen
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #1216 üzenetére
Kár érte
Fülest vett már valaki hozzá?
-
válasz
Akkor a francnak irja oda h multilang ááááá,ugrott ez a rom :-)
-
peter077
aktív tag
válasz
jBart?
-
baitsee23
őstag
válasz
Vjankovics82 #1213 üzenetére
Az eredményt majd oszd meg - kérlek!
-
válasz
Vjankovics82 #1213 üzenetére
Teszteld le lécci,mert 5 rom közül ez az egyik amin gondolkozok... (ha megjön a teló :-) )
-
Vjankovics82
senior tag
-
fotosjani
aktív tag
válasz
mate0314 #1206 üzenetére
Boltot most nem érdemes ajánlani mert a szállítással komoly gondok vannak mostanában.
Ami jó volt egy hónapja az nem biztos hogy most is jó a szállítás miatt. Bővebben itt.A szilikon tokok általában v987-re valóak még akkor is ha rá van írva hogy v967s-re is jó.
E-miatt egy kicsit szűk lehet a v967s-re. -
üszök
őstag
válasz
Balazska15 #1193 üzenetére
Vagy az sms-nek lehet másik hangot be állítani az sms beállításokban,vagy ki kapcsolod a wifi beállításokban az értesítést a nyitott hálózatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest