-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
Takilandbau #10988 üzenetére
jah..skatenek a gps-e jobb mint a blade gps-e az tuti..
nekem is hamar talál
söt a 179971-ben ha lekapcsolod az animációt,akkor méggyorsabb...és az sem rossz hogy ez már működik tts hangokkal is...bemondja az utcaneveket is..mondjuk nekem a mariska nyávogva mondja be,kicsit vicces..de azért jó hogy ez is elérhető ezen a verzión.az első indulást arra értettem amikor feltelepül és először megy a telefonon..utána már rendesen megy.
ha kilépek az utcára,bekapcsolom,pár másodperc alatt tudja hol vagyok#10987) Vivec
az sem baj ha kéz alól vetted,de ha az előző tulaj kiütötte a zárat belőle,akkor a garanciapapir max porfogónak jó neked
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Poco X4 Pro - 6/128
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged