-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Tudom, kicsit vicces, de még csak ma tapogattam meg élőben a telefont. Szép nagy (relatíve), bár nekem már nekem már nem számít hatalmasnak; egy kézzel simán kezelhető, hüvelykujjal bárhová el lehet érni (tapasztalataim szerint). A gyári szoftver eléggé tragikus, első dolgom egy launcher telepítése lenne. A hátlap tényleg jól gyűjti az ujjlenyomatokat, ezt el lehet nézni az ár tudtában, bár sosem fogom megérteni, az MWC-s verzió miért nem felelt meg a végleges változatban. Mindenesetre számomra annyira nem nagy fekete pont, nem igazán szoktam bámulni a telefonom hátlapját.
Tehát nem rossz telefon, már csak úgy kellene megnéznem, hogy normális ROM és launcher fut rajta, hogy tudjam, mit lehet belőle kihozni (így nem jött le a 800 MHz-es MSM7227T proci kis előnye).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest