-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saucelori
tag
Kisült a Skatemnek a vakuja, ezért visszavittem az europarkba T-s szervizbe, papírmunkával együtt 15 perc volt és lett egy új Skatem.
De ennek a hangszórója recseg hívás előtt és közben is, ezért elmentem a Westendbe a szervizükbe.
Aki ott dolgozott az elküldött, hogy ezt bevizsgálásra kell küldenie (ha hardveres problémája van a telefonnak azonnal ki kell cserélnie, mert ez az előírás, ugyanis Mo.-n nincs ZTE szervíz és alkatrészeket se adott a T-mobilnak), mert ő nem észlelt semmilyen hibát (pedig nem csak szerintem rossz a hangszórója, egyértelmű a hiba), nem cseréli ki.
15 ember állt előttem, furcsa is volt, hogy 5 perc alatt én következtem, de rájöttem, hogy miért, mert egy tudatlan, önelégült, rosszindulatú ember végzi ott a munkáját.
Ezért visszaviszem az europarkba, ott legalább normális és értelmes emberek dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest