- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
marec1122 #30189 üzenetére
Blade Checker alkalmazással tudod ellenőrizni, hogy gen1 vagy gen2. Olyan régen volt már, hogy nekem a kernel és a build nem mond semmit.
Emlékeim szerint ha stock 2.3, akkor már gen2, de inkább csekkold le!
-
marec1122
senior tag
válasz
marec1122 #30186 üzenetére
Bocs a dupláért de pl olyan nehézségekkel nézek szembe mint például nem tudom hogy a telefonom melyik generáció . Hiába leírtam hogy első de azt úgy értettem hogy zte blade I de ha szoftveresen kell ellenőrizni azt már nem hiszem hogy a szerző erre gondolt viszont a linkje elavult. Sajnos nem ez az egyetlen link ami elavult és ez is nehezíti a dolgot. Ráadásul amikor recoverybe akarok lépni egyáltalán lássam hogy mi az hogy működik megjelenik egy ftm felirat amire írnak itt ugyan megoldás de (FTM-ben maradásra TPT kell, ha utána is úgy marad, akkor chanel helyreállítás. A csodazip kihalt a GEN1 után.) ebből érhető módon nem sok eredményre jutottam ráadásul az alap leírásban az van hogy ez az ftm bizonyos esetben hasznos amit el sem tudok képzelni. ebből nekem annyi jött le hogy antitalent vagyok ehhez a melóhoz
-
trebrona
nagyúr
válasz
marec1122 #30184 üzenetére
Azért kezdetnek elolvashatnád a téma összefoglalót, hátha megértenéd az előbb leírtakat.
-
br.rak
őstag
válasz
marec1122 #30182 üzenetére
A Z-Rom ( CM 4.1.2 alapú) van az én blademen és jól müködik.
Most csak ex has írok, szóval sorry ha valami kimarad, illetve a többi linket most lusta vagy megkeresni, majd később
-1 kell egy SD kártya, amin van ext partíció is , vagyis egy kártyaolvasó sem hátrány ha kéznél van
0, leszedni a Blade-hez való drivereket
1 feltenni egy módosított partíció kiosztást (ezt elvileg gyári rom alól is meg lehet oldani mindenféle hókuszpók nélkül)
2 a recovery-t frissíteni a legújabbra
3 feltenni a romot recovery alól
4 feltenni a gappst (a play elvileg frissül majd a legújabbra ,azt hiszem 6.0.5 perpill)
5 sd2ext programot feltenni és beállítani.Ekkor lesz egy jól működő független Bladed, jobb esetben találsz is hozzá olyan programot, amivel tudod IP kamerának használni.
Linkeket majd valamikor holnap vadászok, de ha rákeresel a nevemre itt, annó én is lefutottam pár kört, amíg össze nem jött, hátha működnek még a linkek. Viszont ez a típus lassan a hatodik évét tapossa, lehet, hogy már "fárad" a rajta lévő memória és egy flash során elhalálozik.
BUÉK.
-
Razor_alpha
tag
válasz
marec1122 #8443 üzenetére
(idő limit lejárt, a másik közepén van a válasz az elsőre)
2:
Ha főzött romod van, majdnem teljesen biztos, hogy támogat A2SD-t, vagy mert új vagy mert anno belefőzték, ha 2.2-es akkor is támogat, ha 2.1 akkor gen2esítsd ha kell és tegyél fel főzött romot (ezek az első hozzászólásban)
Ha már a fentiek közül egy teljesül, akkor annyi a dolgod, hogy 1-2-3 posttal korábban leírtak szerint particionálod az SD kártyád, és a jövőben használatba tudja venni a rendszer azt is. -
Deeday
senior tag
válasz
marec1122 #8426 üzenetére
Szia! Nekem is pont ez a problémám hogy elfogy a hely és alig tudok feltelepíteni dolgokat. A Cm7 godfather romba az extra beállításokba van olyan hogy a telepített alkalmazásokat az SD kártyára telepítse. Úgy tudom utólag csak bizonyos alkalmazásokat lehet áthelyezni nagy részét nem. Talán megoldás lenne megnövelni a helyet (rendszermemóriát) csak nem tudom hogyan kell.
Talán ez lesz az... http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=128&t=118
Azt szeretném még Én kérdezni hogy hogyyan lehet kideríteni hog milyen függő a telefonom ? Mert én független ként vettem és az előző tulaj sem tudta megmondani csak hogy Gen2 es.
-
-
apeelme
addikt
válasz
marec1122 #6148 üzenetére
a GPS ikon az állapotsoron csak akkor fog megjelenni ha olyan alkalmazást indítasz el ami használja a helyzetmeghatározást.
egyszerűen ki tudod próbálni hogy jó-e, szedd le ezt az alkalmazást Market-ből, kapcsold be a beállításokban a GPS-t, és indítsd el az alkalmazástt, menj ki a szabadba hogy minél hamarabb megtalálják a műholdak a pozíciódat...
én - és még sokan mások is - mindenkinek azt tanácsolom hogy a beállításokban lévő GPS használatát soha ne kapcsolja ki, felesleges mert akksit nem spórolsz vele, viszont így viszonylag hamarabb talál műholdakat... -
jano_77
nagyúr
válasz
marec1122 #3504 üzenetére
1. biztos, hogy nem a baloldalon jelennek meg?!?
2. MENU gomb ----> Hátterek ----> Galéria ----> kikeresed a telódon - valszeg az SD kártyádon - azt a képet, amit be szeretnél állítani és végén nyomsz egy OK
3. MARKET-en nézz körül! Rengeteg ingyenes app van a .doc, .xls, .pdf file-ok megtekintésére vagy akár szerkesztésére is!szerk.: #3505) vargalex: megelőztél, mert túl bőven írtam le
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest