Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Psychonaut #2439 üzenetére
Na szóval amikor particionáltam az SD kártyát (február? március?) akkor még szó nem volt TPT-ről, én egy PC-és progival csináltam de persze már tököm tudja mi volt a neve. Ezután raktam fel kelzsoca all-in romját és tökéletesen működött. Időközben beszart a teló(hangszóró) és visszaraktam a gyári cuccokat majd gariztattam. Cserekészülék már egy gyári 2.2-es froyo lett amibe beraktam a jelenlegi kártyát de persze előtte nem készítettem semmilyen mentést. Az első pár app telepítése után már ugatott a rendszer hogy kevés a hely a telón töröljek valamit. Na ekkor telepítettem az APP2SD-t ami orvosolta a problémát de mindig manuálisan kell áthelyezni a progikat.
Az ext partíció elvileg arra jó hogy a 2.2 Froyo-tól fölfelé automatikusan használatba veszi ha észlel ilyet, tehát ezzel kibővíti a teló memóriáját. Vagy nem? Vagy miost mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Bluetooth hangszórók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Jelszókezelők
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest