Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Melyik most a menőbb rom? Cyan Suprise II. LG Edition by szezso15, vagy a Face to Face?
annyit látok, hogy a cyan suprise az pár nappal későbbi nightlyból lett, viszont nem szivesen LG-síteném el a telefonom. Face to Face mellett meg az szól, h kelzsoca romjai eddig is rohadtul bejöttek
-
atillaahun
veterán
válasz
sto1911 #37492 üzenetére
Igazán nem akarok destruktív lenni, de szerintem egyértelműen azon eset áll fenn, amikor a rom beszart. Mert ugye olyat is tud. Mondanám, hogy telepítsd újra, de ha egyszer letörlöd szerintem azt már ne rakd vissza többet. Én kb. a 10. hibánál véget vetettem a pályafutásának.
-
embe
nagyúr
Hali!
megkérdezem itt is: feltettem a The Battery Lover 2.2 by szezso15 romot. De sajnos az előzőleg használt programjaim visszatelepítése közben, kiírta, hogy kevés a memória. próbáltam 2x, mindig ezzel az eredménnyel zárult a telepítés. Ezeket a progikat használtam korábban minden romon, a legutóbbi SweetDreansIII-as romon is. Ex partició mérete: 512 MB. találkozott már más is ezzel a problémával? Köszi a választ! -
Dover
tag
válasz
szezso15 #37485 üzenetére
Helló
Hol található az a rom ami az aláírásodban van (ez: ZTE Blade Gamer ROM 2.3.5 CM7)
kipróbálnám, én mindig a te romodat használom vagy ha nem akkor sajátot!UI
A multkori kérdésre hogy, mért cserélték ki?
-Hát azért mert a hangszóró recseget, füles nem szólt...törött hátlap (0.5cm kis fül)
Bevittem T-be és felkülték 1 hétmulva telefon hogy ujat kapok! -
sto1911
veterán
Tudja valaki, hogy az SD3 miert nem kapcsolodik automatikusan a mar ismert halora? HA sleepben van a telo, es hazajovok, addig nincs sync, amig fel nem ebresztem. Feloldani se muszaj, csak eleg, ha kepet ad, es azonnal csatlakozik. Ugy emlekszem ez nem igy mukodott.
-
hetyus
csendes tag
válasz
renzo79 #36953 üzenetére
A "Face to Face-ben nem működik az accelerometer" című probléma megoldódni látszik;
Az új Blade-ekben új szenzor van, ezért nemcsak ezzel, hanem egyetlen egy CM rommal sem működnek.
A CM-es csapat viszont már dolgozik az ügyön, azt ígérik, hogy a következő nightly már működni fog az új szenzorral, addig is feltettek egy update.zip fájlt, amivel orvosolni lehet a hibát.Itt írnak róla, [link]
Itt meg az update; [link]
Remélem segítettem másnak is magamon kívül ;-)
-
barnam_
nagyúr
válasz
sto1911 #37362 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Rá kellene már jönni, hogy ez nem óvoda, ahol az óvónéni megsimogatja a buksidat, ha valamit elcseszel...
Másrészt informatikus fejjel sokkal elfogadhatóbbnak tartom a tárgyilagos, korrekt információ közlést; mintsem a szófosást & seggnyalást, csakhogy meg ne bántsam szegény fórumozót.És pl. hányok attól, hogy "jajj hamarosan kijön az ilyen-olyan meglepi romom, amiben ez a hiper-szuper láncser van!
". (Bocs szezso, ez nem kifejezetten ellened irányult. Értékelem amit teszel a közösségért, csak tehetnéd némileg felnőttesebb formában is
)
Na szóval én ezért vagyok már csak read-only...(#37474) Keeperv85: ja és a helyetekben én BlackBerry-t se vennék...
-
Mr X
veterán
Igen, CM nighty-kkal nekem is könnyebb volt, csak rá kellett frissítenem.
De én ennek a 45 perces szintidőnek is örülök. TB előtt állandóan össze kellett vadászgatnom az appokat marketről. Na az sokáig tartott. Ez valahogy kényelmesebb.
Plusz a rom cserét is olyankorra időzítem, mikor asszony dolgozik, így ez a kis idő sem onnan megy el, így mindenki jól jár.
-
Mr X
veterán
Tekintve, hogy egy komplett romcsere max 45 perc, köszönhetően a Titanium Backup-nak, így sok idő nem esik ki. Másrészt engedelmeddel majd én eldöntöm, mikor és hogy szeretném használni.
Még keresem azt a romot, ami nekem minden tekintetben megfelel, szóval muszáj próbálgatni.
-
TRob1
veterán
Próbáld ki egyszer, hogy használod is a telefont, és nem csak romolgatsz. Tök jó kis kütyü ám.
(#37476) Mr X:Használod (vagy nem) ahogy akarod... csak egy javaslat volt (mert azt vettem észre, hogy az ittlévők többsége csak "játszadozik" a telefonjával, míg akiket én ismerek embereket - elég sokat -, azok meg használják a telefonjukat)
-
Keeperv85
nagyúr
@umek7: Csak akkor megyek, ha szépen megkérnek!
@TRob1: Ne is emlegesd nekem a Nokiákat... ha véletlen 5230-as tartasz a kezedben, gondolj rá, hogy azt jó eséllyel én raktam össze... "természetesen" rosszul..
-
Mr X
veterán
Ejj, mi volt itt, míg aludtam...
Ilyen hisztit...
Tekintve, hogy a szakácsok nem pénzért dolgoznak, szerintem illő, hogy köszönetet mondjunk a munkájukért. Még akkor is, ha "csak bekapcsol pár dolgot". Azt hiszem, mindenkinek jólesik, ha tudja, hogy vannak, akik kedvelik a munkáját és várják az új főzetet.
Én például direkt örülök, hogy szezso előre szól, hogy készít valamit. Mivel minden megjelenő romot felrakok, így megvan a várakozás "izgalma".
-
Keeperv85
nagyúr
Valakinek hiányoztam látom!
Visszatettem további tesztre a romot. Ezúttal pozitív dolgok:
- Tisztán szépen működnek a Launcher-ek, nem tapasztaltam lassulást, miután a rom teljesen üzemkész állapotba került.
- Beton stabilan tartja WiFi-t, ha arra van állítva.
- Minden további nélkül felmegy a 128-as kiosztás mellé
- Nincs telepítő. (Ez furcsán jöhet ki, de csak arról van szó, hogy nekem így sokkal eszerűbb feltenni. Konkrétan egy kattintás...) -
sto1911
veterán
Tankot iranyitanak Bladdel/OSF-el!
(Bocs a bulvaros cimert
)
-
norbesz74
aktív tag
-
domerator
veterán
válasz
Cool Face #37455 üzenetére
Nos akkor az sd kártyán kell egy ext partíciót létrehozni (PC-n és recoceryben is megteheted, de töröl mindent a kártyáról). Utána ha minden igaz a rom használni fogja az ext partíciót, ha programot telepítesz.
Remélem jól írtam, ha nem akkor kérem a gurukat, helyesbítsenek.
-
Pumika1975
senior tag
válasz
joestone #37422 üzenetére
Újra tettem a romodat megnézni csak, hogy a hívásfogadás probléma előjön-e, előjött megint. Mikor engem hívtak romolás után nem csengtem ki a hívó félnél, de miután én kezdeményeztem hívást utána minden rendben lett, tudtak hívni.
A hívás közbeni képernyő kikapcsolás- visszakapcsolás, viszont problémás egy-kétszer jól kapcsol, aztán nem kapcsol vissza csak akku ki-be segít. -
norbesz74
aktív tag
-
norbesz74
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz
beni3d #37454 üzenetére
Elméletileg az sem lehetetlen, sőt ezen a fórumon is jelentkeztek már páran akik visszaállították azt a fajta függetlenítést. Keress rá a hozzászólásaimra, régebben mintha linkeltem volna egy programot valakinek ezzel kapcsolatban. De többre már én sem emlékszem.
Az is lehet, hogy még az előző Blade-es archívumban volt. -
szezso15
addikt
Elég nagy meglepetés ért, hogy elkezdtem olvasgatni...
Belátom, hogy a bejelentős-dolgot hanyagolom, hanyagolni fogom ezentúl!De azt, hogy azzal gyanúsítgattok engem, hogy én kelzsocáról a kontrollcé + kontrollvé párossal mindent lemásolok ez nem igaz!
Egyáltalán, minek gondoltok ilyesmit, ha nem láttok a dolgok mögé?Jajj, mert szerintem ez van másolgat húúúúúúú...
Lehet, hogy a módszer egy, de mivel ő és Keeper tanított meg a ROMolás rejtelmeire, ezáltal nem meglepő, hogy hasonlóságokat véltek felfedezni...
Abban egyetértek, hogy senkinek nincs saját ROMja, csakis a gyártó, aki ugye a 0-ról építi meg ezeket...
Én ennyit szóltam hozzá, nem flame, remélem nem veszitek annak, részemről lezárva az ügy!
-
beni3d
aktív tag
nos, sikeresen felment a telómra a rom, még a fényképező is működik, csak fókuszálni nem fókuszál :/ marad gariba vitel.
akkor a kikódolást nem lehet valahogy bekódolni, vagy ne aggódjak ezen? -
beni3d
aktív tag
válasz
atillaahun #37450 üzenetére
töltöm le a programot, szerintem nem lesz probléma
-
beni3d
aktív tag
válasz
atillaahun #37443 üzenetére
g1,g1
akkor nyomatom rá a t-s frissítést, csak úgy tudtam ahoz is kell a recovery
a korong nekem szerencsére nem szineződött el. külön érdekesség, hogy szilikon tokban tárolom, ami kitünően megtartja az esővizet x) -
Cool Face
aktív tag
válasz
atillaahun #37443 üzenetére
Próbálgattam már több helyen keresni de így konkrét nem találtam leírást. Tudnál mondani valamit róla?
-
domerator
veterán
válasz
beni3d #37439 üzenetére
Bebootol a telefon rendesen? (tehát tudod használni?) Gen1 vagy gen2? Ha jól emlékszem arra, amit olvastam, akkor a csodazip gen1-re állítja vissza a telefont. Akkor neked a gen1 recovery kell. Ha img-ben van, akkor nem recoveryből tudod telepíteni, hanem valahogyan flashelni tudod (egyszer már csináltam... hangerő fel+menu+power, vagy valami ilyesmi). Tuti, hogy ha jó alaposan rákeresel a neten, akkor megtalálod a megoldást magyar oldalakon is.
-
atillaahun
veterán
válasz
beni3d #37439 üzenetére
Ha úgyis rá akarod tenni a Trés frissítést, akkor ne szenvedj a recovery-vel szerintem. Viszont ahogy írod, kóddal lett függetlenítve, szerintem azt nem állítja vissza a hivatalos frissítést sem.
Beázásnál annyi érdekes, hogy ha leveszed a hátlapot, akkor a kis fehér korongok közül, ami a jobb felső sarokban is van - elszíneződött-e valamelyik?FTM? Hát akkor ne felfelé nyomd a hangerő gombot hanem lefelé bekapcsolásnál.
(#37440) Cool Face
Ext partíció. -
Cool Face
aktív tag
Mi kell ahhoz hogy SD kártyára tudja telepíteni?
-
beni3d
aktív tag
nem érem el a recovery-t. mi a teendő? jelenleg a csodazippel van csak megdolgozva, a stock_recovery.zip az sd-kártyán, semmi egyéb. a zöld droidocska bámul engem, ha be akarok lépni a menübe... amúgy natúrba bekapcsol a telefon, ha nem nyomom a hangerő + bekapcsolást
szerk:
a zip-ben recovery-gen1, és *gen2 img file is van -
B-L-A-C-K
titán
Na nemrég merült le a telefonom. 6 nap 15 óra 58 percet ment töltés nélkül!
Így volt használva ez idő alatt:
Rom: Two-Face VI.
Sms: 7 db.
Hívások: 20-25 db kisebb.
Gps: nem volt.
3G: nem volt.
Wifi: 15 perc.
Zene/rádió hallgatás: nem volt.
Fényképezés: 7db.
Videókészítés: 1 rövidebb videó.
Játék: 20 perc.
Újraindítások: 1 db
Fényerő: Állandó maximálisIgaz nem volt sokat használva, de nekem még egy rommal sem bírt ennyit a Bladem, úgyhogy le a kalappal...
-
beni3d
aktív tag
sanszos, hogy beázott, szóval innentől már rizikós a dolog... minden pöpec rajta, csak a kamera rosz- nem menti el a készített képet, szerintem az autofocussal lehet a gond- megakad. a csodazippel már viszaállítottam az eredetit, úgy tervezem, hogy ráteszem a stock_recovery.zip -et, és a hivatalos t-s frissítést
-
hjanos1
senior tag
válasz
joestone #37422 üzenetére
Ez a hiba ha jól emlékszem bent volt a korai Blade-re készült CM-ekben is.
Javaslom áttanulmányozni a változtatásokat, hátha megtalálod ott, hogy mivel javították ki. -
domerator
veterán
válasz
atillaahun #37431 üzenetére
így van... ha rámegy, akkor az a legjobb. Ha van gyári recovery (kikapcs, majd hangerő le és power gomb), akkor talán rámegy (sajnos nekem nem ment rá annak idején... azt írta, hogy nem megfelelő verzió, vagy mifene)
Egyébként egy általános kérdés: szimpla simkártya teszt nélkül hogyan deríthető ki egy blédről, hogy független-e, vagy lockolt?
-
atillaahun
veterán
válasz
beni3d #37428 üzenetére
Ha nagyon tartasz a szervizes bevizsgálástól (milyen probléma miatt viszed vissza?) és a garanciavesztéstől, akkor tedd rá esetleg a hivatalos Tré-s 2.2-es frissítést, ami a weboldalukon elérhető. Annál jobb visszaállításról nem tudok.
Ha még úgyis független marad, akkor azzal már nincs mit kezdeni. De erre azért kicsi az esély. Mindenesetre megoszthatnál még pár infót a visszavitelről, meg hogy éppen milyen rom van a telón. -
domerator
veterán
-
joestone
addikt
válasz
atillaahun #37427 üzenetére
Most töltöm lefelé. Lehetséges , hogy a benne lévő libek , vagy bináris fájlok közül lesz használható ami jobb , mint a jelenleg használt.
-
beni3d
aktív tag
válasz
atillaahun #37427 üzenetére
nem tudom nekem eszem ágában nem volt függetleníteni, csak használtan vettem... az off topicos oldalról kaptam egy linket, úgyhogy egyenlőre próbálkozok azzal
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #37375 üzenetére
wbaw azt írja a modaco-n, hogy holnapra készen lesz egy új rom a skate rom alapján
-
beni3d
aktív tag
sziasztok! segítségre lenne szükségem, elég kényes a téma. Google a barátom, de konkrét választ sehol sem kaptam.. független a telefonom, és újra függővé szeretném tenni (tmobile).a csodazip segít nekem?
holnap vinném gariba, szóval sürgős lenne -
sto1911
veterán
válasz
angyall #37421 üzenetére
Nem hirdette (meg nincs is vele bajom), csak napi 5x beirta, hogy mindjart rom, jajj, megse, nem er fel a rom, holnap lesz rom, erted? A tobbiek (ahogy umek7 irja, akik most ugrottak a smileymentes buglistara) meg, mintha ettol fuggene az eletuk, rakontraztak: mi a baj, miert nem, jajj, nem birom ki...
Jo bornak nem kell ceger -
angyall
tag
válasz
sto1911 #37416 üzenetére
Köszönöm, viszont kívánom! Ellenben ha jól emlékszem a visszaolvasásokból szezso sem hirdette, hogy mekkora király... az, hogy ilyen a stílusa? Akit zavar, az lassan úgy is megmondja...
(#37420) umek7 naaa... azért ezzel (nem sz@rozta le) egy páran vitatkoznának Veled... szerintem... mindegy! Vannak itt egy páran olyanok, akik ha nem cserélnek napi két romot, elvonási tüneteik lesznek. Nincs ezzel sem baj, na Ők, akik felesleges hsz-t gyártanak, de hát ki kell élniük csillapíthatatlan vágyukat...
-
umek7
őstag
válasz
angyall #37415 üzenetére
Senki sem szarozta le a másik munkáját, csak egyeseknek szemet szúr az ha valaki nem három mosolygós smileyval, nem uramozva, nem mester megszólítással közli az esetleges hibákat, amik vannak, mert nem véletlenül nevezte el joestone is csak alfának.
Amúgy érdekes hogy eddig senki nem hánytorgatta fel a felesleges hszeket (mikor lesz rom, ekkor lesz rom és társai), de akik állandóan ezeket a totál felesleges hsz.eket gyártják azok ugranak elsőnek arra hogy nem tetszik a másik hangneme. Akkor hogy is van ez?..
-
domerator
veterán
válasz
sto1911 #37413 üzenetére
Barátom...
Maradjunk annyiban, hogy ha te nem érzed, hogy az idézett mondatoddal mi a baj, az nem gond. Pusztán arra kértelek, hogy tartózkodj az ilyenektől. Nem baj, ha nem érted, miért... csak velem szemben (és lehetőleg másokkal is) beszélj tisztességesen OK? Felesleges lenne több indoklás. Semmi több, csak ennyi.
-
sto1911
veterán
válasz
angyall #37415 üzenetére
Masok "munkaja": tudod, hogy a legtobb romolo mit csinal az eleve kesz rommal? 10 perc alatt bekapcsol par dolgot, egy erre valo programmal, Total Commanderrel be/atmasol par apk-t, es kesz is van. Nem kell hasraesni mindegyikojuk elott...
Nekem is van/volt 2.2-es sajat romom, megis oda birtam irni, hogy kalt_kaffenak koszonet az alapokert, meg kelzsocanak ezert-azert, nem vertem a nyalam, hogy mekkora kiraly vagyok, mert ez nemhogy a jeghegy csucsa, de meg nem is hideg (ill. forro, hogy teljes legyen a kepzavar). Ez a problemam (tobbek kozt).
Jo etvagyat, megyek en is lassan -
angyall
tag
Nekem mehetne a néha beleszólok topic... még mindig jobb, mint azok, akiknek jobb dolguk sincs, csak leugatni mások munkáját...
Ha majd legközelebb megint lesz ilyen, akkor is írok... feltéve, ha valamelyik kukimuki nem szalad modkerbe egyből... mert ugye ez itt nagy divat, mint az oviban... Szánalmas... no, offból elég.. ebéd!
-
-
joestone
addikt
Természetesen aki , teszteli attól várom milyen hibákat tapasztal. Ahogy olvastam elméletileg nem egyformák a blade-ek . A tapasztalt hibákat csak saját készülékemen tudom ellenörízni .
Amit biztosan nem volt ellenörízve az a csengőhang . Azt ellenörizzétek le , hogy olyan legyen beállítva ami létezik a telefonon. A build.propban a gyári csengőhang szerepel , de nem vagyok meggyőződve , hogy ez megtalálható a telefonon. -
domerator
veterán
válasz
sto1911 #37391 üzenetére
"Indokolj, ne csak sz@rozz, azzal nem ersz semmit."
Kedves sto1911!
Szelíden megkérlek, hogy ne ragadtasd el magad. Senkit és semmit nem sz@roztam ellentétben pl. veled. Tartózkodj a jövőben olyan kijelentésektől legalábbis irányomban, aminek nincs alapja. Ne akard, hogy személyes támadásnak vegyem pl. a fent idézett mondatot. Légy szíves szívleld ezt meg.
Nem régóta vagyok itt a fórumon és nem régóta vagyok android felhasználó. Viszonylag hamar elragadtattam magam és durva szóhasználatot alkalmaztam itt a fórumon, igaz nem személy ellen irányult, hanem jelenség ellen fakadtam ki, ha jól emlékszem. Egyszer szóltak rám, teljesen igazuk volt, beláttam, azóta másképp írok, fogalmazok. Ez így van helyén.
Legyen neked is elég egy figyelmeztetés OK?
-
joestone
addikt
válasz
Keeperv85 #37350 üzenetére
Néhány szóban válaszolnék :
A root jogosultságok teljesen rendben vannak , legalábbis nálam . (rootexplorer , setcpu , adb ) .
Ami a "fájl" keresést illeti : . Valójában nem fájlt hanem egy eszközt keres az akmd2 , a gyári 2.2 rom esetében pontosan ugyanezeket az üzeneteket produkálja
Az akku idővel egyenlőre nincsenek bajaim :A gsm részre nem tudok , mit mondani , egyenlőre csak egy westel900 -as simmel próbáltam , az csont nélkül működik. Mind a 3g megy rendesen ,mind hívást tudtam indítani róla , de majd tesztelem másik szolgáltatóval is.
A light szenzort tüzetesebben nem vizsgáltam , ha kiveszem az automatikus fényerő szabályzásból a pipát és elállítom a fényerőt , majd visszakapcsolom az automatikus fényerő szabályzást szépen változtatta a fényerőt. A proximity szenzor is működik hívás közben a fülemhez emelve a készüléket szépen kikapcsolja a kijelzőt elvéve a fülemtől pedig szépen visszakapcsolja . -
Cool Face
aktív tag
-
pch
senior tag
válasz
atillaahun #37398 üzenetére
Beállítások 1 foly. 0 szolg. 20Mb
3G Watchdog 1 foly. 1 szolg. 6,7Mb
Watchdog Lite 1 foly.1szolg. 10Mb
Fancy Widget 1 foly, 1 szolg 5,2Mb
DSPManager 1 foly. 1 szolg 4,8Mb
Google Service 2 foly. 2 szolg. 17Mb
Android Bill 1 fol 1szolg 9,4Mbpch
-
Pumika1975
senior tag
Úgy látom nagy a feszültség a fórumon.....
....inkább igyatok valamit aztán lazuljatok!
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest