Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RtgLaci #49005 üzenetére
Pl. éjszakai geoládázásra (egyszer kellett volna, de akkor még nem volt
), vagy ha elmegy az áram, jól jöhet. Meg lehet benne hangulatfényt is állítani tetszőleges színnel (tudod...
) Sztem sokkal hasznosabb, mint sok egyéb app amit a tömeg használ (nagy óra, időjárás... stb., tudod, a tucattermékek
)
-
icons
addikt
válasz
RtgLaci #45077 üzenetére
Oké, köszi!
Ha bárki más tud olyan fóliát, amiről biztosan tudja, hogy nagyon jó minőségű, akkor szívesen várom!
2: teljesen kezdő vagyok a témában (anno még K750imet modolgattam
), de szeretnék 2.3as Droidot feldobni a telóra (gen2es). A kérdésem az lenne, hogyan kezdjek ennek neki?
Visszaolvastam és a ClockworkMod Recovery-t találtam, meg "z4root majd one klick recovery." ezt. Melyiket lenne tanácsos használni, illetve milyen ROMot ajánlotok? (angolt szeretnék, olvastam valamit a Sugar Daddy-ről, mindenképpen olyat szeretnék, aminek nincsen túl sok ismert hibája). Illetve ami még lényeges: ha ROMot cserélek, akkor elvileg ugrott a gari (gondolom). De ha utána visszacserélem, akkor azt ki lehet szúrni, vagy így újra garissá lehet tenni a készüléket?
Köszi előre is!
-
barnam_
nagyúr
válasz
RtgLaci #42637 üzenetére
Ez már hetek óta vita tárgya
Egyik tábor szerint jó úgy hogy alszik a wifi, a másik szerint nem.
Az igazság valahol a kettő között lehet, mert ha a GSF (kiszivárgott 2.3.4) működését nézzük, akkor készenlétben nem aktív a wifi (alszik a telefon, nincs fenn a hálózaton), de az email-ek megérkeznek. Ezt lenne jó megvalósítani más romokon is. ** részben meglehet egy régi, CM7-es driver-el, de néha eldobálja a wifi-t, meg azzal lassabb is az adatátvitel.
-
dbius
veterán
válasz
RtgLaci #42353 üzenetére
Nem a honlapot/oldalt (most látom, hogy dropbox public link), hanem magát a z4root-ot érzékeli veszélyesnek, a benne lévő kód miatt. Avira is ugrik rá, de ha jól rémlik, a modaco-n a fejlesztő, vagy aki módosította a z4-rootot, az jelzi is, hogy a programban lévő kódok miatt veszélyesnek találhatja némely vírusírtó.
De nem az - bár lehetne, ha más kód is lenne benne - , mivel csak annyit csinál, hogy megkerülve az Android biztonsági rendszerét - exploit - root jogosultságot biztosít a felhasználónak - amit alapból nem kapsz meg, csak így, ezen az áron -
-
punkstyle
tag
válasz
RtgLaci #38115 üzenetére
A mai világban, a haladás a gyorsaság és a kényelmesség a fontos... a "vok" mint rövidítés egyre elterjedtebb, nem csak a tízen húszon évesek körében... amire Te gondolsz az a "wok" sztem még csak meg sem említtetem, tehát köszönöm azt az infót ami számomra értékes volt a hsz-edből (csak, hogy ismét rövidítsek) "akkor sem segítenék, ha tudnék"
A primitív dolgok nem itt kezdődnek mélyen tisztelt RtgLaci -
Keeperv85
nagyúr
válasz
RtgLaci #38096 üzenetére
Értem én hidd el, de a DivX és az Xvid egy avi kikódoló algoritmus. Kb. (nagyon csúnya hazugság jön mert igazából nem, de így érthetőbb) mint mikor valamit becsomagolsz 7zip-el. Ami benne van, az attól még benne lesz, a formátuma nem változik meg, csak csomagolod. Ez az avi. (Igazából mint írtam is: nem, mert itt több tömörítési eljárás van, a képen belülitől kezdve egészen a képek összevonásáig és a vektormaszkolásig... kicsit hosszú lenne részletesen kifejteni, hogyan működik az avi oda-vissza kódolása, illetve, hogy ott mi is történik pontosan...
)
-
domerator
veterán
válasz
RtgLaci #37870 üzenetére
Ez a rom sokkal többet tartalmaz a Skate gyári 2.3.4 romjából, mint a kiszivárgott romból wbaw szerint. Még nem tettem fel és bevallottan van még benne hiba (bluetooth file transfer nem megy), de fel fogom tenni tesztre. Ami biztosan megszűnt benne az a sok sok hibakód a log fájlban. (most nem emlékszem mi volt az, de mindegyik GBleak romban benne volt)
-
atillaahun
veterán
válasz
RtgLaci #29383 üzenetére
Nálam is csúnyán megzuhant ma az SD3. Délelőtt egyszer újraindult Maps alatt, aztán délután meg kétszer navigálás közben. 45%-ról indult az aksi, kb. másfél óra alatt értem vissza Miskolcra Kisvárdáról (120 km), pont le is merült a végére. Igaz, hogy nincs még beállva az akksi, egy lemerítés-feltöltés volt batterystats törlés óta, de ez így elöljáróban elég gyenge eredmény, a 7-es Ginger mintha többet bírt volna.
Lehet ránézek burstlam romjaira is, hogy neki mit sikerült alkotni, ebből az atomjó leakből.(#29404) Lacka89
Batterystats törlős akksikalibrációs dolgot bepróbálhatod esetleg megint. -
kelzsoca
félisten
válasz
RtgLaci #29122 üzenetére
Bár nem ismerem a BW-t, de gondolom skineket netről lehet leszedni, azokat valahová, tehát a letöltött tartalmat valahová berakja vagy kicsomagolja, ezt a könyvtárat kéne a telefonban megkeresni, és valószínűleg oda kell betenni a skineket, hogy így működőképes lesz -e nem tudom.
-
-
törölt tag
válasz
RtgLaci #15273 üzenetére
Azt hiszem, a modaco-s módosított svéd exe-s flasherrel fel lehet oldani a maradék RAM-ot, újraflasheli a telefont. De ROM-ot is cserél a telefonon, meg recoveryt is tesz fel, van gyári Froyo ROM is a topikban. Előbb recoveryvel csinálj backupot a mostani rendszerről, amit majd a flashelés után a recoveryvel vissza is tudsz tenni. Így a ROM változatlan marad, ellenben megjavul a RAM.
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest