Hirdetés
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
konikan
aktív tag
válasz
89BDave89 #36820 üzenetére
Üdvözletem mindenkinek! (Jó régen jártam errefelé)
Ha valaki jó hangzást akar, próbálja ki valamelyik agybadugós Skullcandy-t. Ma sikerült vennem egyet, nagyon jó a hangzásuk.
[kép is van róla]
-
konikan
aktív tag
válasz
infectedmann #28928 üzenetére
A SD sorozatokat utána már az előzőekre építette, mert szerinte nem voltak jók a wbaw-osak.
Amúgy az atom stabilitás erősen túlzás.OMG, tag lettem
-
konikan
aktív tag
válasz
dragon1993 #28718 üzenetére
Nálam nem engedi telepíteni. Telepítés után annyit ír, hogy az alkalmazás nem lett telepítve. Zsoca face to face romja van fenn
-
konikan
aktív tag
A híres FourPenisNightmare 2.3.4
Ezt a romot még nem volt szerencsém kipróbálni, így véleményt sem tudok alkotni róla, bocsi. Amúgy Api29 romjai közül van már a r9-ből is főzet.
A CM és a kiszivárgott romok 1-2 napig bírni szokták normál felhasználás mellett.(#28518) api29
Bocsi, a kialvatlanság az oka. Elnézést kérek mégegyszer
-
konikan
aktív tag
Nem lehet igaz, hogy a Librában is fizikai gomb van
Amúgy csak nálam ilyen lassú a Ph, vagy másnál is?
-
konikan
aktív tag
Valaki legyen olyan kedves és dobjon nekem egy linket a Regpon-ról (Akár privátban is) , mert a marketen nem találom, a webes marketen meg nem engedi telepíteni.
(#28166) szezso15
A Regpon nem, csak valami másik Keep alive-os program. -
konikan
aktív tag
válasz
LeszIttVigas #28151 üzenetére
Tesókám a szerkesztés gombot használhatnád
Más: Próbálta már valaki kelzsoca új főzetét (Face to face a neve azthiszem, n120 az alapja)
Ez is dobálja a wifit? -
konikan
aktív tag
válasz
LeszIttVigas #28133 üzenetére
Nálad volt, hogy visszadobták a garinál a telefont nem? Akkor meg mit csodálkozol?
-
konikan
aktív tag
válasz
zooole #28060 üzenetére
[parancsolj]
Amúgy már nincs raktáron a webshopban. Remélem hamarosan lesz.(#28061) gfefe
A tegra processzorral rendelkező telefonoknál 1088p-ben 30fps-el rögzíti a videót a szoftver. -
konikan
aktív tag
Ez mind nagyon szép és jó, de a többit folytassuk [itt]
-
konikan
aktív tag
válasz
Glatius #27341 üzenetére
"megeszi" ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy elfogadja, hanem megeszi
(#27351) w333
Ha minden gyári, és T-s, és még nem mókoltál rajta semmit, akkor vidd be egy T pontba ott megcsinálják ingyenesen. Mivel függetlenül vetted, de a T-nél, miután megcsinálták neked, mondd nekik, hogy üssek ki neked ott a T-pontbanA T-nél ingyenes a Gen2-re váltás...1.hsz-ba mehetne
-
konikan
aktív tag
válasz
Laccnow #26722 üzenetére
A telepítés menete a recoveryben:
-wipe data/factory reset
-wipe cache partitionMounts and storage menüpont alatt:
-format boot
-format cache
-format data
-format system
-format sd-ext(ha van ext partíció)Advanced menüpont alatt:
-wipe dalvik cacheAztán:
-Install zip from sdcard
-choose zip from sdcardAz az update.zipes dolog meg annyi, hogyha fenn van a telefonodon az előző wbaw verzió, akkor wipe után már rányomhatod az újat. Ez nem annyira ajánlott módszer, kelzsoca mester is mindig a teljes formatot, és wipeot ajánlja, mivel így nem lesznek a késöbbiekben problémák.
-
konikan
aktív tag
válasz
vampire17 #26714 üzenetére
Tudom, de nekem most sd2 van fenn (sd1 volt, és ma sd3 lesz
) kompromisszum nélküli facebook sync kéne, mint a CM romokban.
(#26715) kentucky
[Akkor inkább ez a Sweet Dreams]
-
konikan
aktív tag
Kérdésem lenne a nálam jobban hozzáértő egyénekhez:
Olvastam, hogy valaki fennakadt a gariztatásnál. A kép alapján akkor user error volt, és nem rakta vissza rendesen a gyári romot, vagy a modacos exével volt valami, vagy egyszerűen meg tudják nézni, hogy mókolt e rajta valamit az egyén?És itt lenne egy kérdésem is.
T-s vagyok, de ha ne adja az úristen gariztatnom kéne a telefont, akkor CW-ből visszarakom a gyári romot, majd a stock recovery-t, vagy stock recovery és utána a T-s exe. Ha ezeket a lépéseket megcsinálom, akkor lényegében minden ok. Így is vissza nézik a szakik a T-nél, vagy kezdjek rettegni mikor adja meg magát a telefon? -
konikan
aktív tag
válasz
RockHaRD #26109 üzenetére
gps-ről nem tudok nyilatkozni, akksi szempontjából sem tudok, bár ahogy olvastam a hsz.eket a CM gyengébbnek tűnik, én nem vettem észre nagy különbséget, egyedül annyit, hogy a CM rom dobálja a wifit alvó módban.
Játék sebbesség ügyében csak annyit, hogy a SD2-nél a quadrant 765 pontot, a CM pedig 931-et dobott OC nélkül.....azaz a CM gyorsabb ezek szerint. -
konikan
aktív tag
válasz
RockHaRD #26106 üzenetére
Ez elsősorban CM alapokon (n108) működik, van benne facebook sync, és egy narancssárga téma. Tehát rz nem a kiszivárgott romon alapszik, hanem a CM romon.
(#26107) kelzsoca
pedig azt hittem neked fog menni a legkönnyebben... Pécsen a leg idiótább haverom akinek fingja nincs mi hogy van visszavitte gariba a tégláját...a TPT nem az ő műfaja
-
konikan
aktív tag
válasz
szobipeti199 #25788 üzenetére
Először is ezt kéne elolvasni:
[Első hsz.]
Recovery közben nem kell kivenni a SIM-et, az akksit meg végképpen nem -
konikan
aktív tag
válasz
infectedmann #25354 üzenetére
Olvass csak vissza, hány önjelölt frissítő emberke csinált téglát és/vagy IMEI nélküli telefont
(#25352) Box3r
Az elképzelés jó. Do it! -
konikan
aktív tag
[Neked is ajánlom egy korábbi hsz.-em]
(#25270) Vekerur
Do it! -
konikan
aktív tag
válasz
Vekerur #25265 üzenetére
Most jut eszembe, hogy a 2.1-es romról hiába csinálnál backup-ot, mivel az Gen1-re van, ha meg sikerül akkor a telefonod Gen2-es lesz ami nem fogja támogatni a 2.1-et.
(#25267) bernina
kelzsoca tollából:FIGYELEM!!!
A 2.3.4-es Android tárcsázó jelenleg nem használható ehhez a romhoz!
Azaz ehhez a romhoz nincs AOSP, így Facebook sync se. -
konikan
aktív tag
-
konikan
aktív tag
válasz
Vekerur #25242 üzenetére
Ha gyárilag 2.2-es rom van a telefonon akkor olvasd ezt végig, és remélhetőleg menni fog minden.
[ZTE Blade tippek-trükkök by kelzsoca](#25244) jano_77
Contacts Account-on belül be kell pipálni azokat az accountokat amiket szinkronizálni szeretnél. (Facebook, Twitter, SIM, Gsync stb.) -
konikan
aktív tag
válasz
Vekerur #25236 üzenetére
Remélem jól gondolom és Telenoros vagy. Ma hajnalban valakinek ugyanez volt a problémája, így ugyanaz az eljárás.
Először is ezt a leírást tanulmányozd:
hajnalban frissítette a cikket dragon1993
[link]majd egy gyors regisztráció után innen töltsd le, és telepítsd, ezt a romot a leírásnak megfelelően.
[Swedish_Spring_RLS4b_kelzsoca_lite_blue]Az első lépéssel felteszel egy recoveryt, a másodikkal pedig a recoveryből magát a romot. Mivel a rls4b-nek nem számít, hogy gen1 vagy gen2 így mindegy. Azért azt elárulhatnád, hogy melyik szolgáltatónál vagy
-
konikan
aktív tag
Quadrant Sweet Dreams2-nél 765 pontot dobott. Nem is annyira rossz, emlékszem amikor a gyári 2.1 400-nál alig adott többet.
[kép is van róla] -
konikan
aktív tag
válasz
makraipeter1 #25166 üzenetére
Nem érzem magam nagy szakértőnek, csak azóta olvasom a fórumot amióta megvan a telefon (Tavaly November
)
(#25167) dragon1993
[már írtál] -
konikan
aktív tag
válasz
RockHaRD #25164 üzenetére
Tényleg
Sebaj itt van a 4.0.0.2-es gen1-re való recovery .img-je.
[link]
md5:
75fd4c44bb18f9bdfbc0ecb271541608De lényegében nem kell fastbootolni, ha rootoltad z4root-al akkor marketről húzd le a Rom managert és az automatán recoveryzik. Csak azt nem tudom, hogy az eldönti-e, hogy gen1 vagy gen2 recoveryt rak fel.kelzsoca segíts kérlek a földi halandókonDe hülye vagyok.... Simán csinálj mindent úgy ahogy a leírásban van, csak amikor ki kell választani a recovery fájlt akkor azt add meg amit linkeltem
azthiszem....
-
konikan
aktív tag
válasz
makraipeter1 #25160 üzenetére
Az audioboost a JJ romok után tudtommal megszűnt
-
konikan
aktív tag
válasz
RockHaRD #25150 üzenetére
Maradj a svéd vonalnál, kezdésnek ajánlom kelzsoca féle rls4b_blue-t. Ez Gen1-re is felmegy, és még ext partíció sem kell hozzá.
[Swedish_Spring_RLS4b_kelzsoca_lite_blue]Gen2-re váltást azért nem ajánlom, mert úgy fogsz járni mint anno a T-sek. Nem bírtak magukkal, a görög TPT-vel Gen2-re váltottak, azután meg vissza kellett TPT-zni Gen1-re, és utána a hivatalossal Gen2-re.
Lényeg, ha kijön egyszer a Telenortól a hivatalos update, akkor neked tovább kell vele szívnod majd, és további fölös TPT-ket csinálni. -
konikan
aktív tag
válasz
RockHaRD #25145 üzenetére
[Ajánlom figyelmedbe ezt a hsz.-t]
De vigyázz, ezek Gen2-re valók. -
konikan
aktív tag
válasz
kelzsoca #25088 üzenetére
A romot most húzom újra, rendben. Már at hittem, hogy én vagyok ekkora láma, hogy egy zipet nem tudok telepíteni
Más: Ha recoveryben rámegyek a data/factory wipe-ra, akkor ugyanazokat csinálja végig mint amik a rom telepítésénél vannak leírva (format boot, cache stb.) Akkor egy laza wipe után telepíthetnék is?
-
konikan
aktív tag
válasz
barnam_ #24880 üzenetére
De, legörgettem, csak folyamatosan Fc-zett ezért újraraktam mindent anélkül, így persze nem volt sync. Most ott tartok, hogy ez a harmadik rom a mai nap (2face4orange) , és amióta kérdeztem azóta kissebb megszakítással romoltam idáig
Mielőtt felteszed, töröld a névjegyeket: távolítsd el a google fiókod a telefonból.
Akkor lehet, hogy ezért volt a Fc.[mentségemre legyen, hogy közben művész zenét hallgattam]
Egész kis pofás rom lett végül: 2face4orange az ux1 féle r10-es bootanimmal
-
konikan
aktív tag
Sweet Dream 2.3.4-ben nálam nem megy a facebook sync. Csak nálam nem megy, vagy másnál se? Illetve ha nem, akkor van valami megoldás rá? (rom cserén kívül)
-
konikan
aktív tag
válasz
Trombi88 #24869 üzenetére
2.2-es romokban megvan minden, stabilan szvsz Sweet Dream még korai. De ajánlom figyelmedbe az Android Fans ZTE Blade topikját. Visszatérve ezeket recoveryből kell telepíteni, és a legtöbb romnál te döntöd el, hogy lite vagy full legyen. Nem mintha nehéz lenne egy ext particiót létrehozni.
-
konikan
aktív tag
válasz
Trombi88 #24865 üzenetére
Üdv!
Svéd 2.2 vonalon ux1 romjait ajánlom:
[Summer_LamerBurner_r1]A hivatalos 2.2 alapokon lévő romok közül kelzsoca Fingerprintjeit ajánlom:
[Hungarian Fingerprint_T1_full] T-s rom,de van Vodás is belőle.2.3.4 alapon lévők közül két fajta van a CM és a hivatalosból kiszivárgott rom.
ux1 2.3.4 főzete CM alapon
[CM-7.1.0-WarmingUp-r10]Kelzsoca CM módosításai 2face néven, ez a legújabb:
[Two-Face_IV]A hivatalos, kiszivárgott rom, szintén kelzsocától:
[Blade_2.3.4_Sweet_Dreams]Egy gyors regisztráció után máris töltheted a kiválasztott romot az Android Fans Fórumról. Remélem elég pontos voltam
-
konikan
aktív tag
Már bootol is a Sweet Dream
-
konikan
aktív tag
válasz
alfaromeo33 #24845 üzenetére
Egyszerűbb lenne, ha szólnának kelzsocának
Más: A Sweet Dream 2.3.4-ben megy a facebook szinkronizáció?
-
konikan
aktív tag
válasz
dragon1993 #23859 üzenetére
Lassan olyan mint a CM nightlyk
-
konikan
aktív tag
WM-R8 van fenn a telón, de szerintem nem váltom addig ameddig ux1 vagy kelzsoca nem csinál valami ehetőt a hivatalosból
-
konikan
aktív tag
Van egy rom amit szezso15 csinált, a lényege, hogy 2.2 alapon keveri a kínai kernelt, és a hivatalos T-s op.rendszert. Nagyon egyszerű kérdésem ezzel kapcsoltaban: Ez miért jobb mint a sima T-s vagy Svéd?
[Erről a romról van szó] -
konikan
aktív tag
válasz
kungzi #23382 üzenetére
(#23382) kungzi
[Amikor másolsz át fájlokat akkor Configure és itt]
(#23385) Telda
Aki kérdez az hülye. Aki meg nem kérdez, az hülye marad. -
konikan
aktív tag
-
konikan
aktív tag
válasz
dragon1993 #23366 üzenetére
Coronita Commando Night is lesz
csak nem lehet olyan rossz
-
konikan
aktív tag
válasz
dragon1993 #23361 üzenetére
Ki beszél itt ilyenről? Nem mondtam semmi konkrétumot
Témához visszatérve, elég jók ezek a CM romok. Quadrant OC-vel 1000 feletti eredményeket dob, amit régen csak akkor lehetett előhozni, ha nem ment a videólejátszás Flb romok alatt.
(#23362) kelzsoca
Álljatok össze mint "két kicsi legó"(#23365) szezso15
Kihagyhatatlan volt -
konikan
aktív tag
Don't feed the troll!
-
-
konikan
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #16859 üzenetére
Privát mindjárt megy
Privát ment
Aktív témák
Hirdetés
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest