Hirdetés
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
kaller1 #9561 üzenetére
Én most indulok majd, kiverem a balhét... először csak finomul aztán meglátjuk mi lesz... max fogyasztóvédőset játszunk...
Azért mindennek van határa... szerintem ez ilyenkor a vásárló becsapása és megkárosítása.
Úgy lett volna ildomos, hogy mindenki kap egy sms-t, hogy elnézést, cseréljük. -
-
lpb
csendes tag
válasz
kaller1 #1256 üzenetére
eddig kb 15 telefonálásból én mindenkit rendesen értettem (metrón,buszon, villamoson is), első pár beszélgetésnél visszakérdeztem, mikor a metróról beszéltem, hogy hallottak e rendesen de azt mondták rendben volt a dolog.
szerk: Land étrékelése amúgy teljesen korrekt volt. -
Sztlaci
aktív tag
Hol látsz itt terjesztést?
Azt meg a "Voldemort" szívja majd meg, hogy a legfelkapottabb rendszerre nem fejleszt, és aki megvenné az sem tudja megvenni.
Ezt hívják antimarketingnek.
Ja és N5800-ra ingyé van használható és még beszélni is lehet róla. Az egy éve vett Orion navira meg nem lehet frissíteni a vele vásárolt térképet. (METRO) Vedd meg újra drágábbért, mint amennyi a készülékkel együtt volt. A Cégnél most NOKIA navis telefont veszünk helyette, az gazdaságosabb. "Voldemort" sértődés helyett kösse fel a gatyát. -
hibu
csendes tag
Én is visszakérdeztem... h. mi indokolja a két (orange-os és t-mobilos) készülék,közötti különbséget... Azt mondta, h. valószínűleg a t-mobilos rendszer sajátosságai miatt lát ennyit a készülék.
06 30 / 636-3630
ezen a számon kapcsolták a technikust...Ha valaki hozzáértőbb feltenné a kérdést neki(k) lehet, hogy végleg tisztázni tudnánk a dolgot... meg a kijelző témát is le lehetne zárni és így konkretizálódna a dolog, h milyen paraméterekkel lehet ma a telót venni a T-mobilnál és hogy az Orange-os még mindig jobb vétel-e vagy sem. Sokaknak segítség lenne...
Rákérdez valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest