Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
PpenoO #30169 üzenetére
Neked és a hasonló felfogásúaknak!
Azért szerintem le kéne szállni a magas lóról, és nem globálisan leszólni a fiatalokat!
Elég fiatalnak érzem magam, mégsem jöttem soha sírni, hogy elbasztam valamit...Miért? Azért mert értek ahhoz, amit csinálok, annak ellenére, hogy fiatal vagyok. Sőt sok olyat tudnék mondani, mutatni Neked/Nektek mind a Blade-el/Android-al kapcsolatban, mind az technológia, informatika és akár az élet területén, hogy csak tátva maradna a szád! És abban is biztos vagyok, hogy Te/Ti is tudnátok olyat mutatni, amitől én lepődnék meg. Innentől kezdve nagy butaságra vall az, amikor ilyen kijelentéseket tesztek!
Most mondjam én is azt, hogy utálom az öregeket, amikor totyorognak előttem? Ember gondolkozz! Ilyenek nem mondunk! Miért? Mert te is voltál fiatal, és én is leszek öreg!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest