- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Kedves ZTE Blade userek!
Szeretnék venni egy új telefont és megtetszett ez a készülék. Most egy Nokia 6131-em van, 1 évig volt egy 5800-m (kereken 1 évig, az utolsó részlet visszafizetése utánig bírta, utána kuka, nagyon nagyot csalódtam az újabb kori Nokiákban), a 6131 már 6. évét tapossa, végülis kiválóan működ...ne, ha nem merülne le pár nap alatt (2-3 éves korában még hetente talán egyszer töltöttem), ne recsegne már kicsit a hangszórója, ne lenne már kopottas... Hátul az akkumlátor már mintha kezdene púposodni(!), már látszik a hátlapon is. Másodjára is le szeretném cserélni.
1 év alatt egy okostelót használva azért kialakult, hogy mire is kell igazán. Szeretem ha testreszabhatom amit használok, legyen az a desktop gépem, autóm, telefonom, stb. De az 5800-ban a Symbian oprendszer nem igazán győzött meg a programellátottságáról, sem a gyorsaságáról. Maga a készülék használhatatlanná vált, mikor pl. egy GPS progit futtattam, közben neten kerestem a pontos címet. Kifogyott a RAMból és ezt úgy adta tudtomra, hogy másodpercenként felugrott egy leokézandó ablak, így ki sem tudtam lépni amiből kellett volna, csak a restart segített. Olyankor szívesen a földhöz csaptam volna, de finom műszerrel finoman bánunk ugye
Szóval amire kell és fontosnak tartom, hogy azt megfelelő sebességgel tudja:
- ms word (.doc) és .pdf doksik olvasása
- gyors menü
- mp3 lejátszó
- személyre szabhatóság és sokféle elérhető program
- GPS (akár autós navigációra is, telefontartóba rakva, szélvédőre pl.)Ahogy láttam mindezt tudja ez a készülék.
Nagyon csábító az ára, ahogy olvastam a kamerája a leggyengébb pontja, de sötétben nem fényképezgetek amúgy se, ha irodai/nappali megvilágításban dokumentumot pl. olvashatóan le lehet vele kapni akkor már megfelel, nem ez az elsődleges szempont, a lívánságok közé sem írtam be.
A kérdésem tehát hozzátok, hogy mindezt milyen sebességgel, milyen gördülékenyen adja elő?Válaszotokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest