Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vohanyi
senior tag
válasz
FreedomHUN #664 üzenetére
Jogos,és tény is -sajnos- , aki "csak" telóra van hagyatkozva,nehéz dolga van sokszor,de aki valamilyen szinten ért hozzá,bele tud nyúlni ha kell a 'lelkébe',úgy szabja testre,ahogy akarja,akár appok nélkül is-ebben volt egyedülálló a nyílt forráskódu N900,amit pl. winscp-n teljesen átszabhattam,és megölhetetlen volt,illetve halott szoftvernél is pár perc alatt feléleszthettem,és 10 perc után felállíthattam,ahonnan elindultam - lumia -számomra- más tészta,de android a linux alappal-bármit -
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz
FreedomHUN #662 üzenetére
Hali
Pont 15 éve,hogy Nokiát használtam csak,minden rendszert.. utoljára N900 Maemo.. Páromnak Lumiája van,mostmár 8.1 - el... szerintem rossz döntés volt,android jobban testreszabható,kezelhetőségben is jobb - szerintem-összevetve Zopo-val,utóbbi nyert,értelemszerüen Zopo lelkébe azért bele kell nyúlni,hogy minden klappoljon,de nekem bevált,mint fentebb jeleztem GPS is kiváló,éppen előbb használtam,1m-es pontossággal tette dolgát Sygiccel - minden fizetős app ncore-ról értelemszerűen,névjegyzéktől audió cuccokig,hogy reboot után is minden a helyén maradjon... -
vohanyi
senior tag
válasz
FreedomHUN #644 üzenetére
privi ment...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FreedomHUN #614 üzenetére
Nekem 2 rom van fent, Rom Managerrel váltogatom őket.
Kartanesi V2 az egyik. A másik a 4.2-es Amoi.
Sajnos 1-2 3D-s játék, illetve egyéb alkalmazás nem szereti a 4.4-et. Sem az official gyárit, sem a Komu-t, sem a HKPhone verziót. Úgyhogy nem a Zopo cseszte el a dolgot a 4.4-el, komolyabb a probléma.
Készült most egy Ghost nevű rom is, amiben elvileg a community összegyűjtögette a jó dolgokat az eddigi KitKat release-ekből. Nem próbáltam még.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz
FreedomHUN #614 üzenetére
Én az utolsó gyári OTA JB frissítéssel adtam át fiamnak a telefont,az nagyon stabil,és jól működő,persze ha kell az air gesture akkor abban nincs benne.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FreedomHUN #572 üzenetére
Én ilyenkor teljes wipe-ot csinálok, gyakorlatilag megformázom az SD-kártyát recoveryből.
Ez ugye automatikus bootlop, úgyhogy Flash Tool-al utána mehet fel egy gyári rom, utána új recovery, majd a rom amit fel akarsz tenni.Más: A Viper4Android csak a gyári playerrel működik? PowerAmp-el nem akar...pedig jó lenne, mert a PowerAmp EQ-ja nem képes kibalanszolni a DAC-et, és maximális hangerőn már recseg sajnos a középtúlsúly miatt...mindezt egy audiofil fülhallgatóval. Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
FreedomHUN #560 üzenetére
Köszi, kipróbáltam mindkettő fizetőst.
Először jónak tűnik: https://lh6.ggpht.com/cgd-D35j4jCA6qDXfDuZwZJ9eeXHBi15ano0wvSPUbh077DcH7-z2YhuCtzKWxwyrF8=h900-rw
De amint hívás közben rányomok a dialpadra ugyanúgy bejön a gyári bugos beviteli felület. Feladom... Valószínűleg csak a ROM frissítés tenné rendbe.
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
FreedomHUN #558 üzenetére
Rengeteg tárcsázót próbáltam a store-ból, ezek csak a telefonkönyvet designolják át, amint hívást kezdeményezek, átadják a gyári tárcsázónak a helyet. Talán az lehet a phone.apk? Ezt vajon le lehet cserélni egy másikra? Esetleg egy újabb Zopo-sra?
[ Szerkesztve ]
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
FreedomHUN #556 üzenetére
Mi az FlashTools és hol lehet letölteni?
(Ugye jól érzem, hogy ha ilyen kérdéseim vannak, akkor eszem ágában se legyen hozzáfogni a rom telepítéshez...?)
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
FreedomHUN #551 üzenetére
Szia! Köszi az infót.
Android verziója
4.2.2Alapsáv verziója
MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V10.P17,
2013/11/13 20:34A gyári oldalon pedig a letöltésnél ilyen fájlt látok:
ZP600+_zopomobileshop.com_131230.rarEzek szerint elérhető újabb verzió?
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
FreedomHUN #549 üzenetére
Köszi, sajnos ezt már sikertelenül próbáltam. A Rendszerfrissítésekre és a szoftverfrissítésekre rábökve az írja, hogy "az Ön rendszere naprakész". Ezek szerint a legfrissebb gyári szoftver van fent? Ez hol tudom ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
FreedomHUN #543 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Ez nekem továbbra is ugyanannyira kínai, mint a telefonom. Tapasztalt szakembert keresek, aki tud segíteni, kezdő vagyok és nem akarom magam beleásni a témába, nem szeretném elrontani, téglásítani az új készülékemet. Csak használni szeretném az androidot, nem bizgerelni a rendszert. Van itt köztetek esetleg aki vállalna backup készítést, új ROM feltételt, majd rootolást? Természetesen nem ingyen kérem a segítséget. Zopo ZP600+ a készülékem, rootolva van (így érkezett a kínai shopból) MTK6582 chipsetes. Innen szeretném feltenni a legfrissebb gyári ROM-ot: http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom és utána root-olni. Abban bízok, hogy talán megoldja a problémámat a tárcsázónál, a default system (sötét színű témánál) hívás közben nem látszik az alsó sor: "* 0 #" gombok és ez nagyon zavar, nem tudom használni a hangpostát, meg semmit amihez hívás közben a nyomógombokkal adatot kell bevinni. Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm!
-
T@m@s
újonc
válasz
FreedomHUN #512 üzenetére
Szia FreedomHUN,
köszönöm a választ (bevoltam havazva ezért a késői reakció). Gondoltam továbbfejlesztem az ötleted: én laminálógéppel fogok vörös réz fóliát vagy alufóliát belaminálni és ezt csatlakoztatni a tüskékhez. Nagyobb jelerősséget várok tőle, remélem összejön.
-
NickGrabowsi
csendes tag
válasz
FreedomHUN #540 üzenetére
köszönöm a gyors válaszod! Mi az a CWM? ha valamit elrontok vissza tudom állítani az eredeti/gyári állapotot.
Itt teljesen más leírást találtam: http://www.zopomobileshop.com/zopo-rom/how-to-install-driver-for-zopo-mobile-phone-step-by-step-instruction/
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FreedomHUN #531 üzenetére
Na ez érdekelhet engem is, köszi.
#tihibaby
Amit CSAVI38-tól vettem az is EU raktárból jött, emlékeim szerint bele is írta a tesztbe.
Mégis rossz volt a GPS gyárilag (engem mondjuk nem zavar, nem telefonnal navigálok).
KitKat rommal még mindig nem teszteltem, de valamikor majd felrakom a Waze-t, és megnézem.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FreedomHUN #527 üzenetére
Igen olvastam hogy van akinek eltűnt az imei száma, és MTK Tools-al lehet visszaállítani.
Nekem nincs ilyen problémám.#tihibaby
Nálam ez így néz ki általában:
2 sim, 2G-n mindkettő, fényerő 55% körül folyamatosan. Napi átlag 20-30 perc telefonálás, kb. ugyanennyi Facebook és böngészés vagy wifin vagy 3G-n, ha éppen nincs wifi a közelben. 40-45 perc játék (nem a legdurvább 3D-s játékokkal), néha még ennyi sem. Ha mondjuk reggel 8-kor veszem le a töltőről a telefont, akkor ilyen használat mellett este 8 körül már garantáltan 20% alatt van az aksi.
De már eldöntöttem a dolgot, mindenképpen rendelek még kettőt. Néha egész napokat kell eltöltenem vidéken, és nem feltétlenül autóban vagy kávézóban/étteremben ülök, hogy tudjam esetleg tölteni, ha szükséges.
+ A töltőt sem szeretem mindenhova magammal vinni.
Ilyenkor elég kellemetlen, ha lemerül. Jó ha van tartalék aksi. -
Fitzgerald
veterán
válasz
FreedomHUN #521 üzenetére
Aha. Vagy fél nappal korábban került fel Needromra, mint a másik. Másfél nap intenzív használat után még mindig nem tudok rosszat mondani róla. Kipróbáltam ezt az ART-ot is a Dalvik helyett, de én nem tapasztaltam teljesítménybeli növekedést.
#tihibaby
Ezek az A7-es magok ugye jótékony hatással kéne hogy legyenek az üzemidőre, korrekt teljesítmény mellet. A teljesítménnyel nincs is gondom, de az üzemidő kritikán aluli.
Kb. minden valamirevaló review-ban ki is emelik ezt a dolgot a GPS mellett.
Normál használat mellett nem bír ki 1 napot sem.
Mire belaktam a legutóbbi Marsapa romot (kb. 2 óra), vagy 35 százalékot merült.
De előtte sem volt jobb sem a gyárival, sem a Marsapa V9-V10-el.
Hát ez. -
T@m@s
újonc
válasz
FreedomHUN #488 üzenetére
Szia FreedomHUN!
Érdeklődnék, hogy szuperál az antennád? Vannak újabb tapasztalataid?
Köszi
-
CSAVI38
tag
válasz
FreedomHUN #479 üzenetére
igen..elviekben ez az indok mindenhol, hogy jobban fut, gyorsabb, lassabb hardverrel is jobb, de a valós esetekben minden telefonnál egy csomó hibát produkál (wi-fi, fényképezőgép, memória kezelés). Egy csomó program amit megszoktak az emberek nem vagy hibásan működik. Itt még nem akkor a gond, mert ha nem jó visszeteszed a régebbi rom-ot, de a nagy szuper márkák ahol a root büntetős, ott még vissza se tudod raknia régit. Szerintem ez inkább a mostani béta 4.4.3 lesz olyan amit már tényleg érdemes feltenni.
-
CSAVI38
tag
válasz
FreedomHUN #477 üzenetére
Ez jól hangzik, bár azt még nem sikerült kiderítemenem, hogy miért is jobb a KIT KAT , mert pl a mostani telefonomon sem raktam fel, mert KITKAT alatt pl sd-re másolni harmadik fél programjával csak ROOT után lehet, ami egy jó nagy ...ság (igaz itt a ROOT, pont nem lenne ZOPO-nál probléma). Ettől függetlenül ahol van kitkat én úgy látom csaka szívás van vele. Persze azért dicséretes ZOPO-tól, hogy haladnak. Pont most láttam ALDI-ban is mtk procis tabletet amin már kitkat van eleve, úgyhogy biztos hogy jönnek majd most sorban az ilyenek.
-
válasz
FreedomHUN #467 üzenetére
Nagyon jó és alapos dolog, kár, hogy az én telómon már nem érdemes vele szórakozni.
-
CSAVI38
tag
válasz
FreedomHUN #468 üzenetére
A kameránál azért áll el, mert ott vezetted át a kábeleket, ahova be kéne pattannia annak a pöcöknek, ami az nfc antenna mellette lévő csatlakozásának kontaktját biztosítja. Amúgy nem szép, de hatásos megoldásnak tűnik
Sajnos én feladtam és vettem egy másik telefont, mert sokat használom a gps-t közlekedésre és sporthoz is. Sajnálom, mert minden más szempontból nagyon elégedett voltam vele.
-
válasz
FreedomHUN #438 üzenetére
Gyakorlatilag bármelyik custom ROM eleve rootolva van. Szóval ilyen rootolási probléma csak a gyári ROM-oknál lehetséges.
@Hopsza: A fórumot olvasgatva Marsapa is azt írta, hogy a GPS problémákra nincs orvosság, ugyebár tekertek ROM-ot már mindenféle telefon ROM-jából, de erre nincs megoldás. Ahány ember, annyi "tutibiztos" elképzelés, hogy mi a GPS problémának az oka (a compass/mágneses érzékelő gyenge; rossz a gyártási minőség; szoftveresen szúrták el, stb.). De gyakorlatilag bárki, akinek GPS problémája volt bármilyen ROM-ot is rakott fel (akár a kínai 4.4-est) mind ugyanazt tapasztalta...
Sajnos ez van... :\[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- ÚJ !! iPhone 13 Pro MAX 128 GB Alpine Green - 2025.07.21-ig garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB 2.5 éves független Alza vásárlás dobozában + tokok + üvegfóliák